Bıktım şu kıllardan

Bende öyle düşünüyorum en iyisi kökten çözüm ağda da zor çünkü belli süre alamıyorsunuz ağdalık olmaları içino_O

evet evliyim bir de olmuyo ki zaten bir jilet bir ağda bir makine derken bu hale geldi ..Ne zormuş kadın olmak yarabbim ..:KK1:

kozmik bakımda verilen tarihlere uyduğumda çok daha geç ve seyrek çıkıyor. bi aratın googledan, hiç inanmazdım da işte, bende işe yaradı
Oraya bakmıştım bi ara gerçekten işe yarıyor mu? Mesela saçımı kestirmeyi düşünüyorum bu ara uygun değilmiş. Ben de vazgeçtim. İnanıyorum nedense.

evet evliyim bir de olmuyo ki zaten bir jilet bir ağda bir makine derken bu hale geldi ..Ne zormuş kadın olmak yarabbim ..:KK1:
Ben henüz evli değilim aslında evlenmeden önce bu işi çözsem daha iyi olacak sanırım.. Bir ara bende jilete sarmıştım ama sonuçları çok acı oldu şimdi ağdaya gidiyorum en yakın zaman da da lazere gideceğim.. Ve evet kadın olmak gerçekten çok zor:oops:

Ben henüz evli değilim aslında evlenmeden önce bu işi çözsem daha iyi olacak sanırım.. Bir ara bende jilete sarmıştım ama sonuçları çok acı oldu şimdi ağdaya gidiyorum en yakın zaman da da lazere gideceğim.. Ve evet kadın olmak gerçekten çok zor:oops:

ne kadar acaba paketleri hiç bilginiz var mı ? Bir de ben çok çekinirim yani öyle yatamam her yerimi açıp yaaa of Allah ım daha hiç kuaföre gitmedim ağda için hep bi şekilde kendim hallettim ..

dolunay epilasyonu gibi bir şey mi ..Canım o nasıl oluyor ki hiç bilgim yok yurtdışındayım google da yasak burda aman napiim dönünce lazer yaptırcam ben buldum çözümünü bıktım artık valla

Oraya bakmıştım bi ara gerçekten işe yarıyor mu? Mesela saçımı kestirmeyi düşünüyorum bu ara uygun değilmiş. Ben de vazgeçtim. İnanıyorum nedense.

evet ayın durumuna göre tarih veriyo blog sahibi arkadaş ve bende işe yaradı.
ben sadece epilasyon tarihlerini denedim

Siteye giriyorum ama bu ay için bakım tarihlerini, epilasyon günlerini göremedim. Ben mi beceremedim acaba?

eylül ayınınkiler geçti zaten galiba, ekimin başında yine verir.

eski gönderilere doğru gidin, mutlaka vardır...

eylül ayınınkiler geçti zaten galiba, ekimin başında yine verir.

eski gönderilere doğru gidin, mutlaka vardır...
Hmm teşekkürler canım. Farklı bi sitede bugün cilt bakımı için uygun bi gün olduğunu okudum. Hemen yoğurt-maya maskemi yapayım. :KK9:

Siteye giriyorum ama bu ay için bakım tarihlerini, epilasyon günlerini göremedim. Ben mi beceremedim acaba?

nerden bakıyorsun tatlım bunlara ben hep bdv dydim hiç gelmedim böyle yerlerde varmış :D

ne kadar acaba paketleri hiç bilginiz var mı ? Bir de ben çok çekinirim yani öyle yatamam her yerimi açıp yaaa of Allah ım daha hiç kuaföre gitmedim ağda için hep bi şekilde kendim hallettim ..
Lazerde çok değişiyor fiyatlar bir arkadaşım 1000 tlye özel bölgeyi yaptırdı.. Başka bir arkadaşım komple 1500.. Seanslara göre değişiyor.. Ben de ağdaya gitmezdim utanırdım ama baktım olacak gibi değil gittim ilk gitmemde çekindim tabi ama sonra alıştım valla birde başka çare yok mecburiyette varo_O

Epilasyon aleti kullanmanı tavsiye etmem canım inan seneler sonra onlar sert sert geri çıkar.epilasyon aleti benim gözümde jiletten farkı yok.keşke epilasyona gitseydin ona para vereceğine 8 seanslık epilasyon paran çıkardı

Back