• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım artık ya şu kol kıllarımdan lütfen kesin sonuç veren bir yöntem söyleyin :(

merhaba eğer lazare başlayıp devam ettirmeyip son bulursa sonra epilasyon la yada ağdayla alırsa o vakit daha da artar...

sabırla bence alakası var... 5 seansta hiç bir tüy bitmez...

bitmez ama artmaz da... artarsa problem var demektir, seans aralarında ağda yapacak kadar bilgisiz değildir herhalde.
ben yıllar önce 1 kere yaptırmıştım lazer, sonrasında epilatörle aldım, hiç de artmadı.

tamam güzelim siz en doğrusunu biliyorsunuz....

bilgi yarışına mı girdik anlamadım böyle triplisiniz:9:
lazer topiğinde bile bildiklerini tartışamayıp en başta söylediği şeye takılıp kalmak, asla geri adım atmamak, kompleks yapıp ters cevap vermek çok acayip bir ruh durumu gerektirir herhalde.

bilgi yarışına mı girdik anlamadım böyle triplisiniz:9:
lazer topiğinde bile bildiklerini tartışamayıp en başta söylediği şeye takılıp kalmak, asla geri adım atmamak, kompleks yapıp ters cevap vermek çok acayip bir ruh durumu gerektirir herhalde.

güzelim ben fikrimi söyledim sizde bana aksini iddaa ettiniz

sonra yine fikrimi söyledim onunla ilgisi yoktur bende olmadı dediniz bende tamam en iyisini siz bilirsiniz dedim yani bunun acayip ruh haliyle ilgisi yok...

ne desem ne söylesem senin kafandaki doğru olduğu için ben üstelemiyorum seni kendi düşüncenle baş başa bırakıyorum...

ucuz yerlerde lazer yaptırmanın sonucu diye düşünüyorum... benim şu an gittiğim yerde gayet söylediler eğer üst kola yaparsak ters tepip tüyler artabilir dediler. zaten orda sorunum yoktu, sadece pürüzsüz olsun diye yaptıracaktım. alt kola da diode lazer yaptılar. ilk seansım bugündü.

gerçi 3-4 sene önce hafif ucuz bir lazerciye gitmiştim bacaklarım için, bir seans yaptılar. kollarıma da olur mu demiştim, olmaz, lazer görmez dediler. onlar da paragöz değillermiş demek ki hep iyi yerlere denk gelmişim :nazar: sanırım o zamanlar diode yaygın değildi.

ne ucuzu amk ya manisanın en iyi özel hastanesinde yaptırdım bn bi sürü param gittti 1 senedir. daha ilk seansa gitmişsin 20 gün sonra görcem bn seni

Back