Arkadasim sen bosanmayi dusunuyor musun? Yani bu adamin seni kesin olarak aldattigin emin olursan bosanir misin?
Eger bosanmayacaksan,buna maddi manevi gucun,cesaretin falan yoksa hic kircalamayacaksin. Ama ben bunu kaldiramam ispatlayip emin olduktan sonra bosanacagim dersen o zaman ispatlamaya calis.
Arkadaslarin da soyledigi gibi,facebook olmaz baska arkadaslik siteleri olur,o olmaz baska birsey olur... Eger icinde varsa facebook bahane.
Facebook da sana neden cevap vermiyor ooabilir; belki sadece kendisinin arkadaslik teklif ettigi kisilerle konusuyordur. Ona arkadasligi sen gonderdiysen suphelenmis olabilir.
Tuzak olarak actigin facebook u aktif kullanmiyorsundur. Yani hesabi actin,sadece oyle duruyordur ve o sekilde iletisim kurmaya calsiiyorsundur. Bu cok bariz anlasilir.
Onunla iletisim kurmaya calismayacaksin. Fotograflar ekleyeceksin,paylasimlar yapacaksin,durumlar paylasacaksin. Hatta cok guvendigin biri varsa esinle sohbet ederken ya da yemek yerken,o tuzak hesapda paylasimlar yapacak ki adam anlamasin. Ama adamla iletisime gecmeye calismayacaksin. O dusecek. Belki durum bildirimlerinde yalnizliktan sikayet edeceksin,belki yalniz yasadigini ima edeceksin falan filan...
Facebook da yasadigin ili gizlesen bile,birine mesaj gonderdiginde veya biraey paylastiginda altinda Cankaya, Maltepe falan gibi yer bildirimi yapabiliyor. Ama onun ayari nasil kaldirilir bilmiyorum.
Ya da baska bir tuzak hesap acacaksin, esinin herkese acik fotolari paylasimlari falan varsa,ARKADASLİK İSTEGİ GONDERMEDEN paylasimlarini begeneceksin. Boylece onun sana ark istegi gondermesini saglayabilirsin. O zaman suphelenmez. Cunku kendisi arkadaslik gonderecek.Her paylastigini begen mesela.
Ama tekrar soyluyorum. Bunun sonuclari aeni coook uzebilir,yikabilir... Bosanacaksan yap. Yoksa 3 maymunu oynayarak devam et. Cunku emin olup kocana hesap sorunca,bir de o evlilige devam edersen,bu kadin kendisini aldattigima emin oldugu halde benden ayrilmiyor. Hersey yapabilirim diyecek. Ve daha curetkar olacak. 1 ise 5 yapacak...