Bıktım şu facebookdan bütün dertlerin başı....

üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .
vay bee kesin yargıyı yapıştırmışsın.kocasını çok iyi tanıyorsun sanırım.

Bence facebook u değil esinin bu zihniyetini yok etmeye çalış. Burada çok kadının ve eşlerinin feys hesabı vardır ama kimse onunla bununla sahte hesaplarla yazismiyor.

Demek ki neymiş suçlu olan sosyal ağlar değil zihniyeti bozuk insanlarmis

üfff facebook u kapattır ne olcak . bu seferde başka yerde yakalayacaksın . eşin seni aldatmayı kafaya koymuş net . ya hazmedicen yada artık bilemiyorum . en iyisi otur hazmet çünkü seni sevmeyen yalancı bir erkekle evlisin canım .
Bu denli konusma hakkına sahip oldun kanısına nerden kapıldın bilmiyorummm ama ins sen böyle bisey yasamassın bu kadar keskin kararlarla evliliyi bırak iliski dahi yürümez.... çözüm aramak kabullenmek deyildir...

Belki doğru söylüyordur çalınmıştır hesabı?
Olabilir neden olmasın çokda temiz olmayan bi cevrede yetismis elinde olmayan nedenlerden dolayı bu olasılık yüksek olduğu icin zaten ona yansıtmadan konuyu kalatmak istiyorum yoksa 10 gün kavga gürültüyle halledilmeyecek birsey deyil tek skntim bu olduğu için huzursuzluk yaratmak istemiyorum ama buradaki insanlar masallahh yani hemen yargılamayı ne çabuk yaptılar zihniyetlere yazık cidden... ılımlı yorumunuzdan dolayı size çoook tesekkür ederim

ne amaçla kullanıyor sizden habersiz açtığı hesabı. yani kızlarla yazıştığını falan mı yakaladınız. yok değilde sadece çevresiyle iletişim için kullanıyorsa. başka bildiğiniz bir hesap açtırın. içiniz rahat etmiyorsada şifresini isteyin.

Ayıp ya bazen öyle yorumlar yapıyolarki , hayretler içerisinde kalıyor insan...ya Kadıncağız yardım istemiş fikir almak istemiş. Yok kocan seni sevmiyor yok bilmem ne. Heralde bu kadar tepkisel yaklaşan insanlar gerçek hayatta kendileri mutlu olmayıp , Kocaları Tarafından sevilmeyen ve mükemmellik mertebesine ANCA böyle sanal platformlarda ulaştığını sanan tipler...

Sahte bir face aç irtibata geç ilişki kur kamera açtır bak bakalım çalıntı mı kocanın kırıklığı mı?

İste bu... Harika fikir...

Ama olacaklara hazirlikli ol. Eger bosanacaksan yap. Ama bosanmayacaksan esinle yuzgoz olmaktan baska bor iae yaramaz bu yontem. Ve aldattigim halde hala goz yumuyor katlaniyor gorunursun. Bu da onu daha cesur kilar.

İste bu... Harika fikir...

Ama olacaklara hazirlikli ol. Eger bosanacaksan yap. Ama bosanmayacaksan esinle yuzgoz olmaktan baska bor iae yaramaz bu yontem. Ve aldattigim halde hala goz yumuyor katlaniyor gorunursun. Bu da onu daha cesur kilar.
Yaptım kesinlikle cevap vermiyo hatta uzun süredir arkadasız ne bir msj ne baska bisey yok cidden calınmıs olabilir ama isde kafam rahat edmiyo

Esine sozu gecemeyenler facebooka soz gecirmeye calisiyor ya guluyorum sadece. Hic akil edemiyor musunuz face olmasa baska bir sey olacak, internet olmasa sokakta yapacak ne yapacaksa. Facebook kapandi heh tamam gorev tamamlandi ve kocis artik sadik bir erkek... Ciddi ciddi boyle mi olacagini saniyorsunuz? Ben size soyliyim yuvam bozulmasin mantigiyla her turlu pisligini cektiginiz kocalariniz dusunme yetilerinizi koreltiyor. Kendileriyle ugrasmaktan fikir yurutememeye basliyorsunuz benden soylemesi...

Bu hesabı yok etsenizde şayet kendisi kullanmak istiyorsa bi hesap yeniden açacaktır.Üstelik yeni açtığı hesap daha da güvenli olucaktır çünkü adı soyadı başta olmak üzere tüm bilgileri değiştirip bir hesap açacağınızdan siz bir kez daha yakalayana kadar takip edemiceğiniz bilmiceğiniz bi hesabı olucak demektir.Yani bence o hesabı kapatmak yerine,takibe almak kontrol etmek daha mantıklı.Ki buda bişeyi değiştirmez aslında.Eşiniz çapkın bi adam belliki.Eşinizin karakteri değişmediği sürece yapabileceğiniz bişey yok.Boşanmak dışında.

Yaptım kesinlikle cevap vermiyo hatta uzun süredir arkadasız ne bir msj ne baska bisey yok cidden calınmıs olabilir ama isde kafam rahat edmiyo
Cevap vermiyor diyorsun ya resim falan atmadıysan face ye fake olduğunu erkek olduğunu falan düşündüğü için cevap ta vermiyor olabilir peki çevrim içi oluyor mu hiç yada bence senin olduğunu anladı çünkü tahminime göre sen face yi açar açmaz hiç paylaşım yapmadan arkadaş eklemeden direk onu eklediysen ya sen olduğunu anladı ya da sen olduğundan şüphelendigi için cevap vermiyor

Bence al eşini karşına konuş ve bu durumdan rahatsız olduğunu siyle buradaki arkadaşlar haklı,face yı kapatsan ne olacakki eşinin zihniyeti aynı olduktan sonra

Cevap vermiyor diyorsun ya resim falan atmadıysan face ye fake olduğunu erkek olduğunu falan düşündüğü için cevap ta vermiyor olabilir peki çevrim içi oluyor mu hiç yada bence senin olduğunu anladı çünkü tahminime göre sen face yi açar açmaz hiç paylaşım yapmadan arkadaş eklemeden direk onu eklediysen ya sen olduğunu anladı ya da sen olduğundan şüphelendigi için cevap vermiyor
Hayır resim var bende faceyi baskasndan aldm uzun süredir aktif olan bi hesaptan yazdım yani suphelenmemisdir cunku suphelense ben oldumu düsünse kendi sucunu unutup direk bana sarar hic affetmez

Arkadasim sen bosanmayi dusunuyor musun? Yani bu adamin seni kesin olarak aldattigin emin olursan bosanir misin?

Eger bosanmayacaksan,buna maddi manevi gucun,cesaretin falan yoksa hic kircalamayacaksin. Ama ben bunu kaldiramam ispatlayip emin olduktan sonra bosanacagim dersen o zaman ispatlamaya calis.

Arkadaslarin da soyledigi gibi,facebook olmaz baska arkadaslik siteleri olur,o olmaz baska birsey olur... Eger icinde varsa facebook bahane.

Facebook da sana neden cevap vermiyor ooabilir; belki sadece kendisinin arkadaslik teklif ettigi kisilerle konusuyordur. Ona arkadasligi sen gonderdiysen suphelenmis olabilir.

Tuzak olarak actigin facebook u aktif kullanmiyorsundur. Yani hesabi actin,sadece oyle duruyordur ve o sekilde iletisim kurmaya calsiiyorsundur. Bu cok bariz anlasilir.

Onunla iletisim kurmaya calismayacaksin. Fotograflar ekleyeceksin,paylasimlar yapacaksin,durumlar paylasacaksin. Hatta cok guvendigin biri varsa esinle sohbet ederken ya da yemek yerken,o tuzak hesapda paylasimlar yapacak ki adam anlamasin. Ama adamla iletisime gecmeye calismayacaksin. O dusecek. Belki durum bildirimlerinde yalnizliktan sikayet edeceksin,belki yalniz yasadigini ima edeceksin falan filan...

Facebook da yasadigin ili gizlesen bile,birine mesaj gonderdiginde veya biraey paylastiginda altinda Cankaya, Maltepe falan gibi yer bildirimi yapabiliyor. Ama onun ayari nasil kaldirilir bilmiyorum.

Ya da baska bir tuzak hesap acacaksin, esinin herkese acik fotolari paylasimlari falan varsa,ARKADASLİK İSTEGİ GONDERMEDEN paylasimlarini begeneceksin. Boylece onun sana ark istegi gondermesini saglayabilirsin. O zaman suphelenmez. Cunku kendisi arkadaslik gonderecek.Her paylastigini begen mesela.

Ama tekrar soyluyorum. Bunun sonuclari aeni coook uzebilir,yikabilir... Bosanacaksan yap. Yoksa 3 maymunu oynayarak devam et. Cunku emin olup kocana hesap sorunca,bir de o evlilige devam edersen,bu kadin kendisini aldattigima emin oldugu halde benden ayrilmiyor. Hersey yapabilirim diyecek. Ve daha curetkar olacak. 1 ise 5 yapacak...

Merhabalar benim en büyük derdim facebook esimin gizli bi profili vardı kızlar ise yaramaz erkekler bi evin huzurunu kaçıracak ne varsa hepsi esimin facesinde var... ben bunu buldum ortaya çıkarttım bi süre kavga gürültü sonra kullanmayı bırakdını söyledi ama kesinlikle inanmıyorum şuan hesap aktif fakat çalındını baskasının kullandını söylüyor inanmiyorum kattiyen güvenmiyorum tek çözüm bu faceyi yok etmem yardım edinnn kızlar lütfen varmı bu işlerden anlayan[/QUOT

yok etmek diye bir şey söz konusu değil en azından sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Bir de istediği feys kullanmaksa sayısız feyk hesap açabilir zaten. bence sorun feysini kapatmak değil de neden sizden gizli onaylamadığınız tür insanların olduğu bir profil açmış olması olsun.

X