- 21 Şubat 2014
- 875
- 633
- 34
-
- Konu Sahibi heytbengeldim
Al benden de o kadar evrakları havaya atıp gidesim var[/QUOTE
daha 2 ay önce soyledim işten ayrılmak istiyorum diye.sonrada maaşa 150 tl zam yaptı haziranı beklıyorum diğer zam için birde bir güzel surat yapıyorumben ayrılmak istiyorum dedinmi hiç. tehtit babında.
iyi bari tek ben değilmişim buna seviniyim :) Rabbim yardımcımız olsunben de bıktım vallahi..
evet burodayım. dogru dıyorsunuz herşeyi yaptım şimdide yapmayınca göze batıyor. bırak madalyayı güler yüze hasret kaldık :)muhasebe bürosundamısınız? eğer öyleyse maaşınız iyi çünkü burda daha az maaş veriyorlar. ama siz hatayı baştan yapmışsınız, herşeye yetişmeye çalışmışsınız, herşeyi siz yapmışsınız, sizin üstünüze kalmış. patronlar için kendini parçalamaya değmez, ben yıllarca çalıştım bugüne kadar hiç bir patron madalya takmadı :)
olduğu kadar yapın burdan sonra, ne ka ekmek o ka köfte :))evet burodayım. dogru dıyorsunuz herşeyi yaptım şimdide yapmayınca göze batıyor. bırak madalyayı güler yüze hasret kaldık :)
ayol sesimide çıkartıyorum bu işide sen yap dıyorum diğer elemana bunudamı ben yapacam dıyorum. 5.30 iş cıkısım bazen kızar gıbı konusuyor erken cıkıyorsunuz dıye boyle anlastık ilk gorusmede dıyorum cıkıyorum demekki daha cok sesimi çıkartacam.sesini çıkarmazsan tepene binerler. sonuçta sen onlara değil onlar sana muhtaç adam programı bile bilmiyormuş.
ayol sesimide çıkartıyorum bu işide sen yap dıyorum diğer elemana bunudamı ben yapacam dıyorum. 5.30 iş cıkısım bazen kızar gıbı konusuyor erken cıkıyorsunuz dıye boyle anlastık ilk gorusmede dıyorum cıkıyorum demekki daha cok sesimi çıkartacam.
ayol sesimide çıkartıyorum bu işide sen yap dıyorum diğer elemana bunudamı ben yapacam dıyorum. 5.30 iş cıkısım bazen kızar gıbı konusuyor erken cıkıyorsunuz dıye boyle anlastık ilk gorusmede dıyorum cıkıyorum demekki daha cok sesimi çıkartacam.
6 erkenmiymiş bence normal eve gittim dıyene kadar zaten 8 oluyor saat o saatten sonra dinlenecemısın kendine vakitmi ayracaksın bırde coluk cocuk varsa hiç düşünemedim.bizimkilerde yaz saatine geçmek istiyorlar 6 çıkışımız erkenmiş yazın geç çıkmalıymışız
bu arada ben sekreterim yemek çay basit temizlik maaş:1500 ben de az buluyorum
6 erkenmiymiş bence normal eve gittim dıyene kadar zaten 8 oluyor saat o saatten sonra dinlenecemısın kendine vakitmi ayracaksın bırde coluk cocuk varsa hiç düşünemedim.
ah keske yemek çay temızlıge baksamda 1500 alsam aksama kadar sayılarla ugrasıyorum maaş zaten yetmıyor. neyse işsizde olabilirdik napalım polyana olalım bırazcık :)
Rabbim kolaylık versin sana 9 sene az o zaman maaşın . ben bekar halımle alıyorum bu parayı.çocuk var ev işi yemek var var da var 9 senelik elemanım az ama yani