bıktım işten güçten bıktımmm

heytbengeldim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
875
633
34
ya varmı benim gibi eşek gibi çalışıp üç kuruş para alan geçinemeyen umursamaz insanların yanında çalışan. 7 8 yıldır muhasebeci yanındayım aldıgım maaş 1250 oda zahmet edip yeni zamlı hali. o bittimi bu bittimi şu neden böyle vay efendım cezamı gelıyormuş malıye git neden oyleymıs çay varmı suyum bitti. benden 250 tl az alan iş arkadasım akşama kadar oyun havası eşliğinde okey oynar evrak işler baskada suya sabuna dokunduğu yok. patrona defalarca soyledım bakın boyle boyle diye tamam ben konusurum dıyor ne konustugu var ne baktığı. işi gücü patronun internetten alışveriş yapmak ne kullandıgımız programa girmesini bilir ne birşeye. eli kolu benim ama nedense ben yokmusum gibi.

iş değiştiriyim dedım iş aradım aylarca yok ya mesai saati cok fazla ya maaşı az ya ssk yapmıyor. 2 defa kpss calıstım oda yok puanım iyi ama alım yok bölümümden. daha yeni erkek arkadasımdan ayrıldım yaş olmuş 27 vallahi bıktım. sıkıntıdan daha bugun halk eğitimin akşam kursuna yazıldım. çıldırcam sanırım insanların işi gücü sırtıma yükleyipte boşvermişlik içinde yaşamaları yüzünden.en iyisi bende boşveriyim

ben ayrılmak istiyorum dedinmi hiç. tehtit babında.

valla hep aynı bacım bendede o durum var sabahtan aksama kdr didinid durursun sonra ne yaptın olur. çalışmıyo olur. çalışmayan eleman göz bebegi olur. niye böyle anlamış degilim

az maaş insanı pasif ediyor çalışası gelmiyor insanın çok yoğun stres kafa kaldırmıyor.
az maaş çok iş sistemi burda da var ve ben işe başladığımdan beri kafamı kaldıramıyorum alışveriş falan yapmaya en son ne zaman çıktım bilmem cumartesi bile tam gün.. Allah yardımcımız olsun.

muhasebe bürosundamısınız? eğer öyleyse maaşınız iyi çünkü burda daha az maaş veriyorlar. ama siz hatayı baştan yapmışsınız, herşeye yetişmeye çalışmışsınız, herşeyi siz yapmışsınız, sizin üstünüze kalmış. patronlar için kendini parçalamaya değmez, ben yıllarca çalıştım bugüne kadar hiç bir patron madalya takmadı :)

sesini çıkarmazsan tepene binerler. sonuçta sen onlara değil onlar sana muhtaç adam programı bile bilmiyormuş.

evet burodayım. dogru dıyorsunuz herşeyi yaptım şimdide yapmayınca göze batıyor. bırak madalyayı güler yüze hasret kaldık :)

sesini çıkarmazsan tepene binerler. sonuçta sen onlara değil onlar sana muhtaç adam programı bile bilmiyormuş.
ayol sesimide çıkartıyorum bu işide sen yap dıyorum diğer elemana bunudamı ben yapacam dıyorum. 5.30 iş cıkısım bazen kızar gıbı konusuyor erken cıkıyorsunuz dıye boyle anlastık ilk gorusmede dıyorum cıkıyorum demekki daha cok sesimi çıkartacam.

aynen bazı söylediklerini de takma. kimi iş verenler ne kadar sömürsem kardır gözüyle bakıyo çalışana.

bizimkilerde yaz saatine geçmek istiyorlar 6 çıkışımız erkenmiş yazın geç çıkmalıymışız
bu arada ben sekreterim yemek çay basit temizlik maaş:1500 ben de az buluyorum

bizimkilerde yaz saatine geçmek istiyorlar 6 çıkışımız erkenmiş yazın geç çıkmalıymışız
bu arada ben sekreterim yemek çay basit temizlik maaş:1500 ben de az buluyorum
6 erkenmiymiş bence normal eve gittim dıyene kadar zaten 8 oluyor saat o saatten sonra dinlenecemısın kendine vakitmi ayracaksın bırde coluk cocuk varsa hiç düşünemedim.
ah keske yemek çay temızlıge baksamda 1500 alsam aksama kadar sayılarla ugrasıyorum maaş zaten yetmıyor. neyse işsizde olabilirdik napalım polyana olalım bırazcık :)

çocuk var ev işi yemek var var da var 9 senelik elemanım az ama yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…