- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Esinin konusma tarzindan sikayetci..
Mesela benim istediğim tek sey bir evlilikte olmasi gereken SAYGI ve benim gerçekten de çok değer verdiğim kocam çok saygısız olmaya başladı .
Defalarca konuştum tatlı dille yine aynı çok ta çabuk parlar ve iner
Gız bacı iyi anlamissin valla tebrik ediyorum siziEsinin konusma tarzindan sikayetci..
Her an esinin agzindan kotu bir soz cikacak gibi konusmasindan rahatsizlik duyuyor..
Uyarmasina ragmen hala devam etmekteymis ayni hal ve hareketlerine..
Esi ilgisizlesmis. Ilgilen derse ilgileniyormus..
Konu sahibinin annesine bir corba meselesi yuzunden trip atip konusmamis gunlerce herhalde.. burayi pek anlayamadim..
Kayin babasi da hastaymis..
Ama icinden ziyarete gitmek gelmiyormus olaylardan vs..
Yapacak birşey yok sanırım bende sizin yaşafıklarınıza benzer şeyler yaşıyorum ve dahası da var ama alışmaktan başka çare yok sen alıştın mı dicek sin alışmadım alışamam da ama görmezden gelebilirim bu kez kocam başlar kocamı da duymam bu kez huzurum kaçar bazen aklıma gelmiyor değil bir hocaya gitsem de şu adam bana bağlansa artık beni saysa hep benim ailem benim dediğim demese diyorum ama büyük günah işte keşke herkes karşıdakinin huyuna gidip kendinden feragat edebilse ben diyorum benim istediğim o diyor benim istediğim olan zavallı kocalara oluyor arada kalıyor oda canın sıkıntısını yine karıdan alıyor ben bu düzeni anlayamıyorum burdan tüm bekarlara sesleniyorum acılı biri olarak evleneceğiniz kişiyi ailesini kültür düzeyini öğrenmeden evlenmeyin zira ilkler başkadır unutulmaz ayrılıp evlenmek şimdi moda oldu ama çok iyi seçmek lazım
Kader arkadaşıma gelince bırak inceldiği yerden kopsun tehdit mi ediyor sen kolundan tutup adliyeye götür anlaşmalı de biraz yüklen üzerine harcırah felan zor gelir erkekler emri altındaki kadınların ezilmesini dışarı daki kadınların ise güçlü olanını sever ezdirme kendini ama saygıyı da elden bırakma çünkü o kişiliğini yansıtır belki yazılarımı okursun sen niye saygısızlık yapıyorsun dersin çünkü benim karşımdaki itilip katılmaktan aşağılanmaktan hoşlanıyor
O zaman en güzeli duyma çocuğun ile ilgilen benim çocuğum yok olsa onunla ilgilenir kafamı dağıtırım evi toplarım yada bahanem olur çocuk ile rahat edemiyorum gelemiyoruz gidemiyoruz felan bırak kendi haline inan şuan öyle depresyona girdim ki yazınızda okuyunca iyice deli oldum alın oğlunuzu dicen olmuyor ben eşimi seviyorum ama sevmek yetmiyor onlara daha fazlasını istiyorlar köle olacam hizmetçi olacam kusura bakmasın kimse ben ailemi işimi bıraktım sağlıklı huzurlu mutlu bir evim olsun diye ne sağlığım kaldı bir ayda ne huzurum bunlar yok zaten mutluluk ne ki birgün var birgün yok seni çok iyi anlıyorum ama merhemim yok sadece dinleyebilirim kendimce yorum yapabilirim içine girmeden bilemeyiz hiçbir şeyi üzgünüm[/Q
Teşekkür ederim canım
Görmezden geliyorum olmuyor cevap veriyorum daha kötü oluyor bi bakıyorum iki medeni İnsan gibi konuşuyor uz sorunları kırmadan bir bakıyorsun sabah ku adam akşam başka birşey olmuş iyice psikoloji mi bozdu