Nereden başlasam bilmiyorum
Beş yıla girmiş bir evliliğin iki yılda sevgili süreci var. eşimle sorunumuz saygı ,konuşmaları kırıcı ,etrafa karşıda böyle özellikle yanımızda başka biri varsa bi anne de olabilir arkadaş ta .yani okadar çok konuşuyor ki hemen bi allah belanı versin diyebilir ,salak manyak diyebilir ,normal konuşmaları bile küfür içerir defalarca söyleme më rağmen aynı sey bıktım artık sürekli bitmek bilmeyen borçları işi gücü iyi miktarda iyi ama bereket yok .hele ki dünyalar güzeli bir oğlum a hamile kaldım günden beri tanıyamadım artık bir buçuk yaşında oğlum ben ilgilen dersem ilgilenir halbuki ikimizde hatta ö çok istemişti ailesi bile problem zaten. adam huy değiştirdi resmen. çok rahat bir hamilelik geçirdim birgün sıkıntı li halimi görmedi kırdıkca daha çok kirdi.annem kırk gün kaldı gece is var die .bir çorba mesela kendi sevmedi diye ona bile kustu anneme altı ay konuşma di yine benim annem konuştu kendi ailesi hiç plan bozmaz ,anneme taşınacak gelir misin der bir saat te biner gelir kendi annesi sormaz bile. aynı şehre geldik oğluna küsmüş altı ay gelmedi ler kaza yaptık üç gün sonra geldiler sonra utanmadan oğlumun doğum gününe geliyor. şimdi kayın baba hasta içimden gitmek gelmiyor yüzlerini bile görmeye tahammül um yok kendi gidiyor ama ben gitmedim die trip atıyor sudan sebeple kavga hemen konu boşanmaya geliyor ailem zaten duyarlar sa birgün koymazlar oğlum küçük ona Kıyamam etraftaki herkes atıyorum esma der bir daha demez ama kocam olacak insan bir zamanlar benim dünyam şimdi resmen kabus gibi hele şu iki yıl nasıl geçti ömrümde n ömür gitti...