SevdaLinka Guru Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2013 10.529 3.626 5 Şubat 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #41 Bu kişiyle devam ettiğin sürece asla hatalarına kızma.İhanetini,yalanını affettin.Bunlar basit mevzular...
Bu kişiyle devam ettiğin sürece asla hatalarına kızma.İhanetini,yalanını affettin.Bunlar basit mevzular...
zeysmother Eylülün annesiii Kayıtlı Üye 31 Ocak 2015 2.501 4.015 5 Şubat 2015 Konu Sahibi homesweethome3 #42 homeostas .!.: bana karşı sevecen ilgilidir o konuda sıkıntım yok ama onu benden dahamı çok sevdi diye arada düşünmüyo degilim Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler kimin aklına gelmezki kadınız sonuçta oda istememiştir görmeni o konuda sıkıntı yoksa tamamdır erkek sevmediği kadına neden ilgi göstersin ki rahat ol
homeostas .!.: bana karşı sevecen ilgilidir o konuda sıkıntım yok ama onu benden dahamı çok sevdi diye arada düşünmüyo degilim Genişletmek için tıkla... Böyle şeyler kimin aklına gelmezki kadınız sonuçta oda istememiştir görmeni o konuda sıkıntı yoksa tamamdır erkek sevmediği kadına neden ilgi göstersin ki rahat ol