- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 36
-
- Konu Sahibi homesweethome3
valla bizimki ayrılmak istememiş kızı arayıp durmuş çok, sagolsun bana en ince ayrıntısına kadar anlattı aşmıştım bu konuyu ama şimdi ismi görünce canım sıkıldı işteHepimiz zamanında sevip sevilmiyor muyuz?
Ama emin ol; insanlar çok sevseler ayrılmıyor canım. Bir şeyler yolunda gitmemiş ki yollarını ayırmışlar.
Çok seven iki insan niye ayrılsın?.
Onlar da çok sevmemiş demek ki ayrıldıklarına göre.
sonuçta geçmişte olmuş bir şey, şu an seviyor değil ya. Ayrıca isim aratmak önemli bir şey değil, ben de sevgilim varken eski erkek arkadaşlarımı aratiyorum, ne var ne yok bakıyorum öylesine, bu herhangi birine karşı hala bir şeyler hissediyorum demek değil ama. hiçbir şey de yapmamış başka, halinize sükredin bence.
Geçmiş geçmişte kalmış. Bence de hiç canınızı sıkmayın.
Geçmişi kurcalamayin.sizi sevmese neden 8 ay beraber olsun ailesiyle tanistirsin.oalbilir geçmiştessevgilisi kitaba adini karalamis olabilir takilmayin kitapta onun adi kalbinde sizin adiniz ...:)
sağolun kızlar insanın canı sıkılıyo ister istemez konuşmaya çalışıyo bende soğuk konuşuyorum ama içimden bu geliyo napimOff kotu bir durum ama sana birşey deyim mi, tamam zamaninda çok sevmiş aşık olmuş olabilir kendimden örnek vericem ben de oyleydim mesela..
Şuan hayatimda kimse yok, sürekli sosyal mecralardan aratmalar falan kolay kolay silemiyor insan bazı şeyleri.. Onlar da eskiden kalma şeyler keşke hic mesaj atmasaydin bile, çünkü o da mahcup oluyor belki bu durum için..
eski falan ama insan rahatsız oluyo ya arıyo falan ama hiç sıcak davranmak gelmiyo içimden iyi yapmışsın canım sendecok iyi anliyorum seni..bende gecen benimkinin eski kiz arkadasiyla resimlerini buldum tesadüfen e haliyle 2 gün soguk davrandim icimden öyle geldi
ama düsün eski kiz arkadasiyla olmak isteseydi seninle birlikte olmazdi üstelik ailesiyle tanistirmazdi :)
üzüldüm canım keşke o kadar yıpratmasaydın kendini..bizde durum tam tersi işte ayrılık kararını birlikte almışlar ama benimki barışmak istemiş aramış defalarca sonradan,ilişkiyi kimin bitirdiğide çok önemli..aileside ne diye anlatıyomuşki boş yere germişlercanim uzulme oluyor boyle seyler 6 bucuk yillik evliyim esimin ailisi nisanlandigimizdan beri anlatir eski sevgilisini esimden bisey duymadim ama 4 senelik evliydin facedeb eski kiz arkadasi mesaj atti bende eşimin adina cevap verdim engelledim esiminde haberi var cok agladim cok uzuldum kimse beni anlamadi şimdi bile bi ilgi gistermese beni sevmiyor mu diye dusjnmeden dyramiyorjm kaldiki kizdan esim ayrilmis kiz cok kosmus peşinde istememis simdilerde olmus bitmis sey niye kendimi yiprattim diyorum
bilseydim diğer kitaplarada bakardım diyo gülüyo bide sinir olmamak elde değilinsan ister istemez takıyo kafasına yansıtmamaya çalışsa da elinde değil
ama bu size ilişkinize zarar veriyo işte onu da düşünmek gerek sizi sevmese 8 ay bi ilişki sürmezdi, sizin üzüleceğinizi düşünmezdi üzmeyin kendinizi