bıktım eski sevgilisiyle ilgili bişeyle karşılaşmaktan..

İyi akşamlar hanımlar, malumunuz 8 aylık inişli çıkışlı bir ilişkim var..Pazar günü o erkek kardeşi ve ben üçümüz görüştük..Daha sonra annesi bizi çağırdı bende evlerine gittim,çay içtik hoş sohbet muhabbet derken kpss den konuşuyoduk, erkek arkadaşıma senin şimdilik kpss le işin yok kitaplarını verirmisin dedim oda tamam dedi odasına geçtik, çıkardı bana hepsini sonra ben çok başbaşa kalmayalım ailesi var sonuçta diye salona geçtim o odasında kaldı,sonra çat çat sesler gelmeye başladı noluyo diye bi döndüm tarih kitabının sayfalarını hızlı hızlı çeviriyodu, hayırdır dedim hiç bakıyorum öyle üzülecegin bişey görme diye dedi bende tamam dedim geçtim..bugünde kitapları incelerken baktım eski o çok sevdigi kız arkadaşının ismi yazıyo bide baş harfiyle imza yapmış falan..Mesaj attım tarihe değilde keşke türkçe kitabını kurcalasaydın diye oda özür dilerim yazdı cevap vermedim..Bana bişey sezdirmedi sekiz aydır faceten bikaç kere aratması dışında ama o kızı önceden çok sevdigini biliyorum üzüldüğüm şey bu
Yani?
Napsın geçmişini söküp atsın mı?Birşeyler yaşamış ve bitmiş.

Senın ılıskın 8 aylık mı 8 yıllık mıydı?
Eskı kıtapta yazanları kafana takmamaya calıs.Bence boşa uzme kendını..Eskı sevgılıler hayalet gıbı maalesef ınsan kurtulamıyor ama takmamaya calıs cnm.
teşekkür ederim canım mantıksız olduğunu bende biliyorum ama buda bi duygu işte..8 aylık bu arada

Yazık ya bide sen üzülme diye alelacele kitaplari karıştırmıs. gözüne gözüne sokmaya çalışmamış ki hepimizin bi geçmişi var takma kafana.
sagol canım evet o hızlı hızlı karıştırmasını gördüm güleyimmi aglayayımmı bilemedim

Keşke o kızı tekrar siz hatirlatmasaydiniz. Sonuçta uzaydan gelmedi çocuk,illaki geçmişte ilişkileri vardır.
anında mesajı yapıştırdım hiç susma özelliğim yok ne yazıkki :)
Eski kız arkadaşından ayrılmak istememiş ki.
Yorumlar istese onunla olurdu şeklinde gelmiş ama maalesef öyle basit bi şey değil bu.
Umarım her şey güzel olur. Bence gayet riskli bir durum. Aklından tamamen atıp atmadığını bilemezsin. Eğer ki o kız tekrar bununla görüşmek için bir adım atarsa anlaşılır ancak tepkisinden ama kız evliyse bir şey olmaz artık tabii.
evet istememiş ama şimdi iyiki sen oldun diyor o kız adım atmadı ama kızın yakın arkadaşı sevgilimin numarasını 118 80 den bulmuş mesaj atmış sevgilimde gayet resmi konuşmuş anlattı bana sonradan bilemiyorum tabi

keske trip atmasaydin, sonucta uzulmemen adina yok etmek icin cabalamis, gozunden kacmistir..
elimde değilki çok kızdım gün boyu trip attım diyebilirim

Eski sevgili kalintilari olabilir unutmuştur kalmistir kitap meselesine sözüm yok. Ancak adini faceden aratmasi onu unutamadiginin ciddi bir kanitidir. Böyle bir şeye şahit olup da nasil devam ettirdin iliskiyi merak etmedim değil.
bugün zorla benimle başladığında onu hala unutamadığını itiraf ettirdim ama artık seni seviyorum o kadar zaman geçti lütfen inan diyor

Ne oldu senin hacker?
:KK48: şimdilik askıya aldım o işi
Yani?
Napsın geçmişini söküp atsın mı?Birşeyler yaşamış ve bitmiş.
görünce onu ne kadar sevdiği geldi aklıma ve üzüldüm haklısınız

eski eskide kaldı bence de.bu kadar dert edipte ne kendini ne de erkek arkadaşını yorma.
sonuçta eski sevgilisnin ismini yeni yazmamış kitaplara.önceden yazmış bunu.
hem erkek arkadaşın senin üzülmeni istemediği için kendince çabalamış ve eğer o ismi tarih kitabında bulmuş olsaydı silecekti.sırf senin üzülmemen için.aksi olsaydı daha da gözüne gözüne sokardı eski sevgilisini,ismini,fotolarını.

eski eskide kaldı bence de.bu kadar dert edipte ne kendini ne de erkek arkadaşını yorma.
sonuçta eski sevgilisnin ismini yeni yazmamış kitaplara.önceden yazmış bunu.
hem erkek arkadaşın senin üzülmeni istemediği için kendince çabalamış ve eğer o ismi tarih kitabında bulmuş olsaydı silecekti.sırf senin üzülmemen için.aksi olsaydı daha da gözüne gözüne sokardı eski sevgilisini,ismini,fotolarını.
kızdım bugün bari bütün kitapları karıştırsaydın diye,at hepsini ben yenilerini alırım sana dedi kitapların ne suçu var atmıcam çalışcam dedim hala soguguz ama haklısın canım uzatmıcam artık

8 aydır çıkıyorsunuz sadece önceden çok sevdiği birini unutup ona ait her şeyin silinmesi için bu çok kısa bir süre bi kere.Alışıp sabretmelisiniz erkek arkadaşınızın bir suçu yok.Sabrederseniz aylar sonra hepsini atlatacaksınız.Önceden çok sevmişsede üzülmeyin anıları yırtıp atabiliyorsa şimdi sevmiyor demektir zaten.Ama bütün hayatından da bütün izleri çıkarması zaman alır

İyi akşamlar hanımlar, malumunuz 8 aylık inişli çıkışlı bir ilişkim var..Pazar günü o erkek kardeşi ve ben üçümüz görüştük..Daha sonra annesi bizi çağırdı bende evlerine gittim,çay içtik hoş sohbet muhabbet derken kpss den konuşuyoduk, erkek arkadaşıma senin şimdilik kpss le işin yok kitaplarını verirmisin dedim oda tamam dedi odasına geçtik, çıkardı bana hepsini sonra ben çok başbaşa kalmayalım ailesi var sonuçta diye salona geçtim o odasında kaldı,sonra çat çat sesler gelmeye başladı noluyo diye bi döndüm tarih kitabının sayfalarını hızlı hızlı çeviriyodu, hayırdır dedim hiç bakıyorum öyle üzülecegin bişey görme diye dedi bende tamam dedim geçtim..bugünde kitapları incelerken baktım eski o çok sevdigi kız arkadaşının ismi yazıyo bide baş harfiyle imza yapmış falan..Mesaj attım tarihe değilde keşke türkçe kitabını kurcalasaydın diye oda özür dilerim yazdı cevap vermedim..Bana bişey sezdirmedi sekiz aydır faceten bikaç kere aratması dışında ama o kızı önceden çok sevdigini biliyorum üzüldüğüm şey bu
Sıkma canını ozaman yapmış sonuçta geçmiş bişe sana karşı nasıl sevdiğini hissettiriyor mu

valla bizimki ayrılmak istememiş kızı arayıp durmuş çok, sagolsun bana en ince ayrıntısına kadar anlattı aşmıştım bu konuyu ama şimdi ismi görünce canım sıkıldı işte
sana ne demeye en ince ayrıntısına kadar anlattı ki? sen mi deştin yoksa o kendiliğinden mi anlattı?

Sevgili arkadasim

yazdiklarini okumadan soyluyorum bunlari.

Ama eski sevgiliye dair biseylere rastliyorsak o eski olamamistir henuz bence...

Sevgili arkadasim

yazdiklarini okumadan soyluyorum bunlari.

Ama eski sevgiliye dair biseylere rastliyorsak o eski olamamistir henuz bence...
arkadaşım bu konuda katılmıyorum sana..sevgilim eski sevgilisini kesinlikle unuttu diye demiyorum onu bilemem benimde bikaç hafta öncesine kadar eski erkek arkadaşımın aldığı hediyeleri duruyodu farkında bile degildim attım buldugumda

arkadaşım bu konuda katılmıyorum sana..sevgilim eski sevgilisini kesinlikle unuttu diye demiyorum onu bilemem benimde bikaç hafta öncesine kadar eski erkek arkadaşımın aldığı hediyeleri duruyodu farkında bile degildim attım buldugumda

Sevgili arkadasim

Biz kadinlar ne yazik ki cok fazla sadigiz. Belki de sen haklisin konunu bir okumam gerek. Fakat genel olarak erkekler daima cok eslilige meyilli oluyorlar dolayisiyla bizim kadar durust olamayip durust dusunemiyebilirler...

Konunu okudum

Erkek arkadasin seni uzmemek icin cok cabalamis. Belli ki sadece iliskiniz suresince biraz bocalamis. Geride biraktigina gore seni seviyor... daha fazla kurcalama bence canim arkadasim :)

Sevgili arkadasim

Biz kadinlar ne yazik ki cok fazla sadigiz. Belki de sen haklisin konunu bir okumam gerek. Fakat genel olarak erkekler daima cok eslilige meyilli oluyorlar dolayisiyla bizim kadar durust olamayip durust dusunemiyebilirler...

Konunu okudum

Erkek arkadasin seni uzmemek icin cok cabalamis. Belli ki sadece iliskiniz suresince biraz bocalamis. Geride biraktigina gore seni seviyor... daha fazla kurcalama bence canim arkadasim :)
erkekler hakkındaki düşüncene kesinlikle katılıyorum arkadaşım,benim açımdan düşünüp yazdıgınıda biliyorum teşekkür ederim beklerim her zaman :)

X