BIKTIM CANLI MÜZİKTEN !

Ne zor bizim evin yanında da açık hava havuz başı düpün salonu bardı her gece düğün olur Mu ya !!! İki yaz ayım berbat ötesi geçti , ordan taşındık şimdi de üst komşum !!!! Ne zor şeyler , sürekli bimer karakola zabıtaya şikayet edin , apartmanda ki komşularınıza sorun bakalım rahatsız olan YOk mu ?

benzer sorunla daha önce zabitayi aradik tamam tamam dediler hiç bir sey yapmadılar polis etkili oldu sanirim müzik sesi gelmez oldu ama bakalim yarin ne yapacaklar
Siz kendiniz direkt gidip zabıta müdürüyle konuşun bakın bu dediklerim bir iki günde olmuyor ben aylarca uğraştım.her gece sinir krizi geçiriyordum bende takıntı haline geldi bi ara.üstelik bizim evimizin altında yapıyorlardı.oğlum o sene okula başlamıştı birde düşünün.yılmadım kesinlikle zabıtayı,polisi,belediyeyi,bimeri kaç kere aradım,o müdürlüğe kaç kere gittim saymadıö bile.sonunda aletleri mühürlenince kendileri yıldı çıkıp gittiler.

gerçekten cok zor, üstelik bizim de sonradan oluşan bir durum. üst kat komsuma sordum biz cok seviyoruz çalan müziği dediler şok oldum

benim de geçtiğimiz yaz aylarim evimin dört bir köşesindeki insaatlarin gürültüsü yüzünden mahfolmustu. Adamlar bayramda bile sabah 6 da başlıyorlardi çalışmaya, çelik plakalari cok afedersiniz hayvan gibi üst üste atiyorlardi üst katlardan, çıkan sesler korkunc... tam insaatlar bitti rahatladik derken simdide canli muzik derdi çıktı.

polisi aradik bu aksam sanki biraz etkisi oldu, eğer aynen devam ederlerse bimere basvurucam o da olmazsa dediginiz gibi bizzat zabita müdürlüğüne giderim daha etkili olur belki

Yine başladılar demekki polis uyarisi 1-2 saat etkili... En sevdiğim şarkılardan böğ geldi bunlar yüzünden

Işın zor valla düşünsen e şimdi kış pencereler kapalı bu kadar ses geliyorsa yazın kapı pencere açamazsın bu durumda mutlaka bi önlem alinmali

Işın zor valla düşünsen e şimdi kış pencereler kapalı bu kadar ses geliyorsa yazın kapı pencere açamazsın bu durumda mutlaka bi önlem alinmali
bizde aynı şeyden korkuyoruz. insallah yaza kadar çözülür. bi de az ilerisinde yaşlı bakim merkezi var onlarda mi rahatsiz olmuyor anlamadim ki

Neresi orası
Bayılırım canlı müziğe
normalde ben de severim ama ayni şarkıları her akşam sürekli uğultu gibi duyunca hele de gece 1e kadar fena bıktırıcı oluyor belki kafede guzeldir ama bize yankı olarak gelen ses iğrenç

normalde ben de severim ama ayni şarkıları her akşam sürekli uğultu gibi duyunca hele de gece 1e kadar fena bıktırıcı oluyor belki kafede guzeldir ama bize yankı olarak gelen ses iğrenç
Araba korna sesinden iyidir ya
Müzik sonuçta
Şöyle bir mahalleye düşemedim iyi mi
Olmayan şansıma...

Aynı dert benim başımda da var.muzik dinlenmeyi çok sevmeme rağmen her gece 12ye kadar çığlık atan bir adam dinliyoruz.gece 1 e kadarsa sizin ki şikayet edin.bizimkiler 12 de sustuklari için şikayet edemiyorum malesef

çığlık atan adam tabirine bayıldım :))

Dün gece 00.45te tam polisi ariyordum müziği bitirdiler, hissettiler mi ne... bu gece 12yi 1 dk gecerlerse arayacagim polisi

Araba korna sesinden iyidir ya
Müzik sonuçta
Şöyle bir mahalleye düşemedim iyi mi
Olmayan şansıma...
inanki normalde cok severim hareketli caddeleri, canli muzikleri vs ama sürekli olunca biktiriyor. Araba seslerine sanirim kulağım alıştı artik hissetmiyorum bile. Canli müziğe de zamanla alışır mıyım ki

Polis yasalara uyar kutlama düğün gibi olan durumlar farklı uyarı yapar onlar en geç 12 de bitirmek zorunda
Hanımefendi bir mekandan bahsediyor onlar gereken izinleri alıyor bu durumda polis hiç bişey yapmaz mekana bile gitmez.

Polis sadece anlık müdahale eder.Sonrası için hiç bir şey yapmaz. Çevre ve şehircilik İl müdürlüğüne şikayet ederseniz sorun çözülene kadar peşlerini bırakmazlar.İsminizde gizli kalır. Artık bu gibi durumlarla çevre il müdürlükleri ilgileniyor.

Yine başladılar demekki polis uyarisi 1-2 saat etkili... En sevdiğim şarkılardan böğ geldi bunlar yüzünden
Polis gitmemiştir bile yaşadığım ildeki emniyet müdürünün evinin karşısında tam 4 tane açık hava düğün salonu var yasal olan bişeye kim müdahale edebilir ki?

Polis gitmemiştir bile yaşadığım ildeki emniyet müdürünün evinin karşısında tam 4 tane açık hava düğün salonu var yasal olan bişeye kim müdahale edebilir ki?
yasal mi yani bu durum. belirli bir desibel sinirlamasi filan yok mudur ki cevreyi rahatsız etmemek adina

bi de orayi deniyeyim o zaman. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…