yani canlı müzik yapan diğer kafelerden rahatsız olmuyorsanız demek ki bu kafe fazla açıyor sesini. şikayet edin, gereken yapılır umarım. bizim de evin yakınında inşaat var, aslında çok yakın değil ama şu an zemini düzleştirmeye çalışıyorlar ve zeminimiz inanılmaz kayalık. 2-3 tane zemin delme aracıyla sabah saat 7 gibi bir başlıyorlar, akşam hava kararana kadar. çok şükür ki pazar günleri tatil yapıyorlar. ve yapmaya çalıştıkları yer pazar yeri + düğün salonu olacak. ve şu an haftada bir gün benim odamın baktığı sokağa pazar kuruluyor ve pazarcılar da saat 6 gibi gelip çadır kurmaya yani gürültü yapmaya başlıyorlar neyse ki haftada sadece bir gün... ve zemin delme işi de yakında bitecek. ama daha sonra düğün salonu olacak ve yazın hatta belki de kışın neredeyse her gün düğün sesi duyacağız. 2 sene içinde,belki daha önce tamamlanır. o vakte kadar topuklayıp başka bir yere mi taşınsak ne yapsak...
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BIKTIM CANLI MÜZİKTEN !
- Konu Sahibi ShinSeGi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gürültü şikayet sikayet et
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Geçen yaz Ayvalığa gittik uzak olmamıza rağmen bir club vardı sabaha kadar son ses müzik çaldı ama öyle böyle bi ses değil bir de bu yer evlere çok yakın eşim de emniyet mensubu ara 155i dedim hiç kimse bişey yapmaz dedi ben de çok şaşırdım.yasal mi yani bu durum. belirli bir desibel sinirlamasi filan yok mudur ki cevreyi rahatsız etmemek adina
Belli bir desibel var tabi ki ama ona da bakan yok
- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
Merhabalar... Artık sinirlerim bozulmuş halde yazıyorum. Merkeze yakın, hızla gelişmekte olan bir ilçede oturuyorum. 5 sene önce bomboş arazilerle dolu bir yerden almıştık evimizi. Bir anda her yer apartman, site oldu. Sokağımıza bir sürü restorant, cafe vs açıldı. Bir anda çok hareketli bir sokak oldu burası. Biz eşimle severiz böyle ortamları. Bugüne kadar ne araba gürültüsü ne de kalabalik bizi fazla rahatsız etmemişti. Amaaaa 2 ay önce tam karşımıza bir kafe açıldı. Evimizin sağında solunda kafeler var, canli müzik vs yapıyorlar hic biri sorun olmamıştı, hepsinin müziği ölçülü düzeyde. Ama karşımıza açılan kafe sanki düğün salonu gibi. Bangır bangır canlı müzik... Üstelik her akşam. Ve de gece 1e kadar. Böyle arsizlik olmaz. Bizden başka rahatsiz olan yok mu, kimse şikayet etmiyor mu onu da anlayamadim. Evimin içinde çalıyor gibiler. Televizyon sesini bile bastırıyor bazen. Size sorum arkadaşlar bu konu da ne yapmam, nereye şikayet etmem lazım?
155 polise
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
ayyy cidden kabus gibi. düğün salonu hic cekilmezyani canlı müzik yapan diğer kafelerden rahatsız olmuyorsanız demek ki bu kafe fazla açıyor sesini. şikayet edin, gereken yapılır umarım. bizim de evin yakınında inşaat var, aslında çok yakın değil ama şu an zemini düzleştirmeye çalışıyorlar ve zeminimiz inanılmaz kayalık. 2-3 tane zemin delme aracıyla sabah saat 7 gibi bir başlıyorlar, akşam hava kararana kadar. çok şükür ki pazar günleri tatil yapıyorlar. ve yapmaya çalıştıkları yer pazar yeri + düğün salonu olacak. ve şu an haftada bir gün benim odamın baktığı sokağa pazar kuruluyor ve pazarcılar da saat 6 gibi gelip çadır kurmaya yani gürültü yapmaya başlıyorlar neyse ki haftada sadece bir gün... ve zemin delme işi de yakında bitecek. ama daha sonra düğün salonu olacak ve yazın hatta belki de kışın neredeyse her gün düğün sesi duyacağız. 2 sene içinde,belki daha önce tamamlanır. o vakte kadar topuklayıp başka bir yere mi taşınsak ne yapsak...
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
daha önce insaatla ilgili böyle bir sorun yaşadık bayram tatili sabah 6 da adamlae başladı gürültülü sekilde çalışmaya. cevre bakanligi belediye zabita bi sürü yer aradik hic biri bisey yapmadi en son polisi aradik onlar gitti uyardi ses kesildi ama dediginiz gibi burasi mekan diye polis mudahale edemiyor olabilirGeçen yaz Ayvalığa gittik uzak olmamıza rağmen bir club vardı sabaha kadar son ses müzik çaldı ama öyle böyle bi ses değil bir de bu yer evlere çok yakın eşim de emniyet mensubu ara 155i dedim hiç kimse bişey yapmaz dedi ben de çok şaşırdım.
Belli bir desibel var tabi ki ama ona da bakan yok
Sabah saatini hatırlamıyorum 6 da olursa tabiki polis gelir uyarır uygunsuz saatteki ses için para cezası dahi kesiliyor.daha önce insaatla ilgili böyle bir sorun yaşadık bayram tatili sabah 6 da adamlae başladı gürültülü sekilde çalışmaya. cevre bakanligi belediye zabita bi sürü yer aradik hic biri bisey yapmadi en son polisi aradik onlar gitti uyardi ses kesildi ama dediginiz gibi burasi mekan diye polis mudahale edemiyor olabilir
Son düzenleme:
çekilmez ama sokak düğününden daha iyidir en azından. düğün salonu yoksa da sokakta hatta yanı başımızda düğün yapıyorlar. üstelik isteyen herkes yapabiliyor, bazen saatini bile geçiriyorlar. ama şimdi salon olunca en azından belki bir müzik ses ayarı olur, bir düzen olur, saati geçirme olmaz. ama şu var, düğün sayısı çoğalır. yani şu an mesela 4 sokak alttaki adam sokağında düğün yapınca ben onu duymuyorum ama evin yakınında düğün salonu olunca 4-5 sokak altta, sokak düğünü yapsa sesini duymayacağım insanlar salona gelecekler düğün için. yani yazın neredeyse her cumartesi-pazar düğün oluyor sokakta, salon olunca hafta içleri de olacak. bence böyle gürültülü mekanlar yerleşim yerlerinden biraz daha uzak yerlerde olmalı.ayyy cidden kabus gibi. düğün salonu hic cekilmez
Şehirlerde haftanın 7 günü düğün oluyor keşke 2 ile kalsa 5 sene 4 tane açık düğün salonunun karşısında oturdum bir de hava sıcak tüm camlar açık tv bile seyredemiyorsun sestençekilmez ama sokak düğününden daha iyidir en azından. düğün salonu yoksa da sokakta hatta yanı başımızda düğün yapıyorlar. üstelik isteyen herkes yapabiliyor, bazen saatini bile geçiriyorlar. ama şimdi salon olunca en azından belki bir müzik ses ayarı olur, bir düzen olur, saati geçirme olmaz. ama şu var, düğün sayısı çoğalır. yani şu an mesela 4 sokak alttaki adam sokağında düğün yapınca ben onu duymuyorum ama evin yakınında düğün salonu olunca 4-5 sokak altta, sokak düğünü yapsa sesini duymayacağım insanlar salona gelecekler düğün için. yani yazın neredeyse her cumartesi-pazar düğün oluyor sokakta, salon olunca hafta içleri de olacak. bence böyle gürültülü mekanlar yerleşim yerlerinden biraz daha uzak yerlerde olmalı.
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
bence de kesinlikle. insanin evinde hastasi olur, bebegi olur... devamli olunca insanda sinir yapiyorçekilmez ama sokak düğününden daha iyidir en azından. düğün salonu yoksa da sokakta hatta yanı başımızda düğün yapıyorlar. üstelik isteyen herkes yapabiliyor, bazen saatini bile geçiriyorlar. ama şimdi salon olunca en azından belki bir müzik ses ayarı olur, bir düzen olur, saati geçirme olmaz. ama şu var, düğün sayısı çoğalır. yani şu an mesela 4 sokak alttaki adam sokağında düğün yapınca ben onu duymuyorum ama evin yakınında düğün salonu olunca 4-5 sokak altta, sokak düğünü yapsa sesini duymayacağım insanlar salona gelecekler düğün için. yani yazın neredeyse her cumartesi-pazar düğün oluyor sokakta, salon olunca hafta içleri de olacak. bence böyle gürültülü mekanlar yerleşim yerlerinden biraz daha uzak yerlerde olmalı.
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Aynı sorunu yaşıyoruz. Cimer ve Bimer’e yazdık. İlgili yere iletiliyor. Belediyeye yani. Belediyeden ilk gelen cevapla şok olduk. Mekanın canlı müzik ruhsatı var yazmışlar. Tekrar yazdık, bizim sorunumuz canlı müzikle değil, sesi dışarıya çok veriyorlar diye. Sonra bir gün belediyeden eşimi aradılar, gündüz 3te ses ölçümüne gelmişler. Mekan zaten gece açılıyor, gündüz kapalı.
Arada polisi arıyoruz, bazen başkaları arıyor sanırım, polis gelince arabadan bile inmiyor. Garson geliyor, konuşup gidiyor polis. Polis gelince 5 dakika ses kısılıyor, gittiği gibi tam gaz devam.
Arada polisi arıyoruz, bazen başkaları arıyor sanırım, polis gelince arabadan bile inmiyor. Garson geliyor, konuşup gidiyor polis. Polis gelince 5 dakika ses kısılıyor, gittiği gibi tam gaz devam.
- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.767
- 358
Ben orayı da aradım. Polise yönlendirdiler.Polis sadece anlık müdahale eder.Sonrası için hiç bir şey yapmaz. Çevre ve şehircilik İl müdürlüğüne şikayet ederseniz sorun çözülene kadar peşlerini bırakmazlar.İsminizde gizli kalır. Artık bu gibi durumlarla çevre il müdürlükleri ilgileniyor.
- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Saati tarihi göstererek, kanallarin canli whatsup hatlari oluyor. Oraya atin o zaman çoğu kişi tepki gösterdiği için kimsenin kimseye torpili olamıyor her sey oratada yani hic bir seyin üstü örtülemiyorMerhabalar... Artık sinirlerim bozulmuş halde yazıyorum. Merkeze yakın, hızla gelişmekte olan bir ilçede oturuyorum. 5 sene önce bomboş arazilerle dolu bir yerden almıştık evimizi. Bir anda her yer apartman, site oldu. Sokağımıza bir sürü restorant, cafe vs açıldı. Bir anda çok hareketli bir sokak oldu burası. Biz eşimle severiz böyle ortamları. Bugüne kadar ne araba gürültüsü ne de kalabalik bizi fazla rahatsız etmemişti. Amaaaa 2 ay önce tam karşımıza bir kafe açıldı. Evimizin sağında solunda kafeler var, canli müzik vs yapıyorlar hic biri sorun olmamıştı, hepsinin müziği ölçülü düzeyde. Ama karşımıza açılan kafe sanki düğün salonu gibi. Bangır bangır canlı müzik... Üstelik her akşam. Ve de gece 1e kadar. Böyle arsizlik olmaz. Bizden başka rahatsiz olan yok mu, kimse şikayet etmiyor mu onu da anlayamadim. Evimin içinde çalıyor gibiler. Televizyon sesini bile bastırıyor bazen. Size sorum arkadaşlar bu konu da ne yapmam, nereye şikayet etmem lazım?