• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle eğlenmeyin!

Valla catir catir catir kullaniyorum. Bulamayinca ariyorlar. Ben gunde en az 2 kere dolasirken engelli rampasina yada kaldirima yaya gecisini kapatacak sekilde park eden arabalarin resmini cekip atiyorum. Kendi kamerandan resim cekersen boyut sikintisi oluyorbresmi direk online ihbardan cekip atiyorum.

Kurup deneyeyim bi bari, trafik manyak dolu. Makasa gireni, kaldırıma park edeni, bir ikisini şikayet edip görürüm nasılsa. Teşekkürler tekrardan.

Sonradan toprak yollar da açıldı ama hani karıştırılası bir yer değil; adını dediğim an "Hah tamam" denilesi bir yer çünkü benzer adlı bir yer yok ve eskiden beridir vardır burası. Yeni yerleşilen bir yer değil ha ama gelişiyor tabi, yolu da yağ gibi dümdüz basınca çıkarsın, dağ yolu gibi değil.
Pizzacıyı aradığımızda zaten tel no'dan adres düşüyor adamların önüne "Aynı adres mi?"diyorlar, evet diyorsun tamam.
Bulabilmesi lazım tabi; en olmadı aç navigasyonu, gir mahalle adını çat çıksın karşına.
Beyhude anlattım sanki iki kere baştan sona. :/
İşaret fişeği sıksam "Aha bura" diyerekten o olacaktı yani.
O zaman polislerde pizzacilarin sistemine gecsin madem. Demekki acil birseyde tanidik pizzaciyi arasan daha erken bulcaklar adami :)

"Manzara Baba" çok mantıklı geldi. Korkutmak lazım yoksa ne polisten anlarlar ne laftan ne sözden. Biri anlasa öbürü duymaz, her gece laf mı anlatacaksınız. Korkutun gitsin.

"Manzara Baba" çok mantıklı geldi. Korkutmak lazım yoksa ne polisten anlarlar ne laftan ne sözden. Biri anlasa öbürü duymaz, her gece laf mı anlatacaksınız. Korkutun gitsin.

Pisliğine ekstradan mezar taşı da koyayım hikayesini uydurayım; sonra oturup izleyeyim, benim de manzaram bu olsun :))

Sonradan sonraya popülerleşip herkesin haberdar olduğu, gelen gidenin son yıllardaki göçler(!) sebebiyle sıklaşmaya başladığı bir yerdeki, kendi yaptırdığı, bahçesinin her köşesini eliyle adam ettiği 20 yıllık yazlık evi tamamen neden terk etsinler mesela bu dağ eşkıyalarına bırakıp? Burası sorunlu bir yer değil, sorunlu insanların yeni keşfedip dadanmaya başladığı bir yer. O kadar sakin-güvenilir bir yerdi ki devriye bile gezmez. Şimdi polisin devriye çıkması lazım arada. Bunu mahalleli olarak konuşup ortak şikayet gibi yapsak olur mu diye düşünüyorum.
Eve doğru gelmeleri beni ürküttü. Inşaallah makul bir çözüm bulabilirsiniz.

Back