Bıktım bu migren derdinden!!

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. .denerim tabiki her türlü fikre açığım zira bıktım migrenden..
Size de geçmiş olsun buarada

Wıks diye bir nevi naneli gibi ağır bir kokusu var onunla masaj yapın o iyi geliyor sanırım

çok daha hafif geçiyor ama o beta bloker tipi bir kalp ilacı.. yani doktora sormadan sakın kullanmayın... adı beloc zok benimki...

Geçmiş olsun
Sibelium kullanıyorum,her gece uyumadan
Önce iki kapsul alıyorum.
Birde panadol extra kullanıyorum
Bunuda migren atakları başlar başlamaz alıyorum.

Geçmiş olsun
Sibelium kullanıyorum,her gece uyumadan
Önce iki kapsul alıyorum.
Birde panadol extra kullanıyorum
Bunuda migren atakları başlar başlamaz alıyorum.
Almadığım denemediğin ağrı kesici kalmadı desem yeridir..aslında ben atak başlamadan önce buna önlem olarak yapılacak birşeyler hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum. .
Başladıktan sonra zaten bir hafta çekiyoruz ağrıyı.
Çok teşekkür ederim yinede tavsiyeniz için. .inşallah bu dertten muzdarip olan hepimiz bir an önce şifa buluruz

Ben senelerdir migren zannediyodum kendimi yaklaşık on senedir sonra canıma tak dedi dr gittim migren değilmişim beyin damarlarım tıkalıymış şok oldum

ulaşabildiğim kadar migren illetinden çeken kişilere ulaşmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
migren ve glüten ilişkisini araştırır misin faydalı olacağını düşünüyorum

Ben inat ettim artık ilaç kullanmıyorum. Ağrı gelmeden görmem bulanıklaşıyor, yer ayaklarımın altından kalkıyor. Bir süre sonra ağrı başlıyor. Ofisin içinde güneş gözlüğüyle oturuyorum deli ağrı olduğu zamanlar, kafam da sarılı olur, halaybaşı gibi gezerim. Bol su içmek, sakız çiğnemek bana iyi geliyor. En kötü göz bandımı takıp yarım saat kestirmek zorunda kalıyorum.

Tetikleyenin ne olduğunu bulmalısınız. Ben kahve ve çikolatayı azalttım. Peynirden vazgeçemedim. Sigara dumanı ve bazı tatlı kokuların da tetiklediği bilinmekte. Allah sabır versin:/

Bende de var tuttugu zaman kesin hastanelik oluyorum tarif edilmez bi agrı görümceminde var o her sene botox yaptırıyor bir sene agrı olmuyormuş noroloji yapıyormuş ben şuan hamileyim yoksa bende yaptıracaktım

Eski konu ama nerede yaptırıyor botoksu?

Hacamat yaptırmak.
Benim annem 18 yıldır çekiyor bunu.
Zar zor ikna edip yaptırdık.
Çok rahatladığını söyledi ve atakları eskiye göre azaldı.
Tabiki bir kerede kesin çözüm değil, sadece azaltıyor ve uzun süre atak gelmiyor- muş.

Ayaklı hastalık olarak gezen biri olarak.. Neyse şimdilik tahtaya vurayım. Migren ve kulak çınlamasından çok çektim. Ve bunun üzerine alternatifterapi dersleri aldım. Uzun bir süre boyun ve kafa bölgeme masaj yaptım. En etkili olanı baş parmak ve işaret parmağım arasındaki perdeli deri ile kas arasına elma(adaçayı) yağı sürerek saat gönünde diğer işaret ve başparmağım ile daireler çizermişcesine masaj yaptım. Bu masajı yaparken dik ve rahat bir pozisyonda oturup burundan nefes alıp vermek nefes alırken karın dışarı verirken içeri şeklinde uyguluyorsunuz... Her iki ele de aynı uygulamayı yapın eğer akşam saati ise ağrınızın azaldığını veya geçtiğini hissettiğinizde uyuyun... Şu aralar nadiren yaşıyorum. Etkili bir yöntem tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…