- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.206
- 548
- Konu Sahibi Mayflower75
-
Teşekkür ederim tavsiyeniz için. .denerim tabiki her türlü fikre açığım zira bıktım migrenden..Benimde aurali.migrenim var 13 yasinda filan basladi. o yaslarda ceviz yapragini suda kaynatip, yapraklari basima sarioduk agrimi hafifletiyordu. Cok faydasini gordum suan nerdeyse.senede.bi defa falan tutuo agri basit bi agri kesiciyle gecio agri. Yapabilirsenz tavsiye ederim.
Wıks diye bir nevi naneli gibi ağır bir kokusu var onunla masaj yapın o iyi geliyor sanırımMerhaba arkadaşlar..uzun süreden beri migren problemim var..artık migrenin yarattığı baş ağrısı yada refleks bozukluğundan geçtim migren başlamadan önce olan görüntü bozukluğu canımı sıkmaya başladı gerçekten..
Migren bende aniden başlıyor ve ilk 40 dakika kadar gözlerim herşeyi bulanık görüyor..resmen kör gibi oluyorum ve ne hikmetse genelde araba kullanırken başlıyor mecburen uygun bır yere park edip geçmesini bekliyorum..
Bu dert için doktora gittim bana 10 mg.lik bir antidepresan verdi uzun zamandır ara ara kullanıyordum ama artık onunda bir etkisi kalmadı. .sanırım artık bünyem o ilaca alıştığı için. .Bende bıraktım zaten alışkanlık yapmasını da istemiyordum..
Sizlerin migren için tavsiye edebileceğiniz herhangi bir şey varmı?
Tesekkur ederim simdiden. .
Evet viks ve kekik yağını kullanıyorum çok ağrım olduğunda gerçekten biraz hafifletip serinlik veriyorWıks diye bir nevi naneli gibi ağır bir kokusu var onunla masaj yapın o iyi geliyor sanırım
Önemli değil Rabbim acil şifa versin inşEvet viks ve kekik yağını kullanıyorum çok ağrım olduğunda gerçekten biraz hafifletip serinlik veriyor
Teşekkür ederim
Amin hepimize insallahÖnemli değil Rabbim acil şifa versin inş
İyi geldi mi peki o ilaç. .Artık migreniniz olmuyormu?Doktor bana beta bloker ilaç verdi geçenlerde... doktorunuza sorsanıza siz de...
Evet bir sorayım doktora o zaman..teşekkür ederim tavsiyeniz için. .iyi gecelerçok daha hafif geçiyor ama o beta bloker tipi bir kalp ilacı.. yani doktora sormadan sakın kullanmayın... adı beloc zok benimki...
Almadığım denemediğin ağrı kesici kalmadı desem yeridir..aslında ben atak başlamadan önce buna önlem olarak yapılacak birşeyler hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum. .Geçmiş olsun
Sibelium kullanıyorum,her gece uyumadan
Önce iki kapsul alıyorum.
Birde panadol extra kullanıyorum
Bunuda migren atakları başlar başlamaz alıyorum.
Ben senelerdir migren zannediyodum kendimi yaklaşık on senedir sonra canıma tak dedi dr gittim migren değilmişim beyin damarlarım tıkalıymış şok oldumMerhaba arkadaşlar..uzun süreden beri migren problemim var..artık migrenin yarattığı baş ağrısı yada refleks bozukluğundan geçtim migren başlamadan önce olan görüntü bozukluğu canımı sıkmaya başladı gerçekten..
Migren bende aniden başlıyor ve ilk 40 dakika kadar gözlerim herşeyi bulanık görüyor..resmen kör gibi oluyorum ve ne hikmetse genelde araba kullanırken başlıyor mecburen uygun bır yere park edip geçmesini bekliyorum..
Bu dert için doktora gittim bana 10 mg.lik bir antidepresan verdi uzun zamandır ara ara kullanıyordum ama artık onunda bir etkisi kalmadı. .sanırım artık bünyem o ilaca alıştığı için. .Bende bıraktım zaten alışkanlık yapmasını da istemiyordum..
migren ve glüten ilişkisini araştırır misin faydalı olacağını düşünüyorumMerhaba arkadaşlar..uzun süreden beri migren problemim var..artık migrenin yarattığı baş ağrısı yada refleks bozukluğundan geçtim migren başlamadan önce olan görüntü bozukluğu canımı sıkmaya başladı gerçekten..
Bende de var tuttugu zaman kesin hastanelik oluyorum tarif edilmez bi agrı görümceminde var o her sene botox yaptırıyor bir sene agrı olmuyormuş noroloji yapıyormuş ben şuan hamileyim yoksa bende yaptıracaktım
Hacamat yaptırmak.Merhaba arkadaşlar..uzun süreden beri migren problemim var..artık migrenin yarattığı baş ağrısı yada refleks bozukluğundan geçtim migren başlamadan önce olan görüntü bozukluğu canımı sıkmaya başladı gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?