Bıktım bu migren derdinden!!

Çok geçmiş olsun sizde evet benim migrenim de babannemden mirastır bana
Tavsiyeniz mutlaka deneyeceğim limon lu suyu..p

Öylemi botox iyimi geliyormuş bunu bilmiyordum..alın bölgesine mi yaptırıyor?
Evet alın bölgesi normal botox yapan doktorlar yapmıyor noroloji yapıyormuş cildiye gittigimde görüştüm evet yapılıyor ama ben migren için yapmıyorum dedi istersen bi araştır

Çok geçmiş olsun sizde evet benim migrenim de babannemden mirastır bana
Tavsiyeniz mutlaka deneyeceğim limon lu suyu..p

Tansiyona dikkat lütfen :))
Bir de arabaa kullanırken dikiz aynasına bakınca da ani bir bulantı ve baş ağrısı geliyor; sizde yazmışsınız onu da belirteyim dedim. :)

Bademi araştırır mısın? Özellikle çiğ badem. 10 adet civarı yendiğinde ağrı kesici ilaca benzer etki gösteriyor diye biliyorum migren üzerinde.

Cok.gecmis olsun.Bende de migren var.Aurali migren demisti gittigim iki norolog.
Baslamadan once bulanik gorme, yazilari okuyamama,algilayamama,kendi sesimi uzaktan duyuyor gibi oluyorum.Yarim saat den fazla suruyor.Sonrasinda sersemlik.ve nas agrisi.
Ben korkmayarak bir nebze olsun azalttim.Eskiden nedenini bilmedigimden atak geldiginde korkuyordum ve daha uzun ve yogun geciriyordum.Simdi umursamiyorum.Agri kesici alip.karanlik.bir odada uyumaya calisiyorum.
Allah beterinden korusun.Sizede cok gecmis olsun.

Gecmis olsun size de ..evet demekki benim ki de aynisindan )
Aynı şekilde oluyor evdeysem hemen karanlık ve sessiz odama çekilir yatarım. .keşke tamamen yok etmenin bir yolu olsa ama yok gibi..
Teşekkür ederim bu arada cevabınız için. .

Bende de var aurali migren. Benimki gorme alanimda kör noktalar seklinde cikiyor. Ataktan yarim saat once basliyor bu noktalar. Sansliysam hemen o an agri kesici icip uyuma imkani bulursam cok hafif geciyor. Stres inanilmaz arttiriyor. Rahat donemlerimde aylarca atak gecirmedigim olabiliyor. Tamamen cozumu yok maalesef. Keske olsa.

Geçen haberlerde migrenin kesin cozumunun bulundugu haberi vardi. Yurtdisinda bir estetik doktoru kaş kaldirma operasyonu sirasinda tesadufen migreni tetikleyen damari bulmus ve o damara bir operasyonla mudahele edildiginde migren ortadan kalkiyormus. Benim de var migren belam ve en kisa zamanda dusunuyorum bu operasyonu.

Ibrahim saracoglu migren hastalari icin gunes batmadan once kesinlikle tatli yemesinler demisti. Aklinizda bulunsun. Cok gecmis olsun.

Hastanelerde migrene karşı botoks yapıyorlarmış. Araştırdınız mı?
Tüm migrenlilere allah şifa versin. (Ben dahi)ben iki yıl o iğneli tedaviyi gordum. Ayda bir defa tutardı. Belli bir süreden sonra oda ise yaramadı. Boşuna yapma kuru iğneden ne cikar ki. Yani demek istediğim geçici bir tedavi dir. Boşuna kendini yorma. Ameliyatını duymuştum. Araştırıyorum. Iyi ki bu konuyu açtınız. Tsk ederim. Iyi akşamlar.

Duymuştum ama araştırmadim hiç eğer varsa bir faydası yaptırabilirim tabi bunun için Türkiye'ye gelmeyi beklemem lazım..ben yurt dışındayım.
Arkadasim yillarca cok cektim uyku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…