Bıktım bu kadından allahım sabır ver

ya varya kimse buraya canım sıkıldı hadi bende kaynanamı kötüleyimde içim rahatlasın diye konu açmaz heralde..(açanlarda oluyor ama bu çok bariz belli ediyor kendini)

ama anlamadığım bazıları çıkıp ben bunu yapmamda flan filan diye naralar atmaları

konu sahibiyle hiç alakam yok tanımam kkdada tanımam ilk defa okuyorum, görüyorum

ama haklıya haklı haksıza haksız!!!!

konu sahibi arkadaşım bence sorun birazda snin sessizliğinden kaynaklanıyor
bu durumu eşinle konuşup artık kendini biraz fazlaca savunmaya geçmelisin
unutma ne kadar alçak olursan o kadar alçaltırlar
ne kadar yüksek olursan o kadar mesafeli olur
ayrıca taşınma imkanın varsa kaç kaç kaççççç!!!!

Ben arkadaş kayınvalidesini kötülemek için konu açtı demedim. Sadece başlık olmamış dedim. Yoksa nara attığımız falan yok. Gün gelir benim sorunum olduğunu da tabi ki konu açırım ama bu kadından bıktım gibi basit itici başlıklar altında açmam.

Ben arkadaş kayınvalidesini kötülemek için konu açtı demedim. Sadece başlık olmamış dedim. Yoksa nara attığımız falan yok. Gün gelir benim sorunum olduğunu da tabi ki konu açırım ama bu kadından bıktım gibi basit itici başlıklar altında açmam.

tamam canım sen öyle yaparsın herkesin anlayış farkı ben böyleyim demekki

arkadaşım allah sana sabır versin bu kayınvalidelerede allah korkusu versin daha ne diyim..ya oğllarıyla sanki onların ihityaçlarını karşılamak için evelndik...bizde bi aileyiz sayın kayınvalidler bizimde kendimize göre bir bütcemiz var bilmiyorum ne kadar farkındasınızn

Bu bırsey degılkı :50:
Daha ne beklentılerı var, anlatsam sasırırsınız.
Balık mı canları cektı, esıme bır telefon.
Kaymak mı cektı canları, yıne esıme bır telefon.
Mıdelerıne pek duskunlar dogrusu, sasırıyorum ınanın hallerıne.
Konussanız, gecım derdınden dem vururlar.
Ama yemelerınden de asla kısmazlar.

Konu sahıbı arkadasıma saygısızlık olmasın.
Mevzu benım kayınvalıdem degıldı.

Sıze tavsıyem, esınıze engel olamıyorsanız,
sız de esınız ne yapıyorsa aılesı ıcın, aynısını kendı aılenız ıcın yapın.

Bu bırsey degılkı :50:
Daha ne beklentılerı var, anlatsam sasırırsınız.
Balık mı canları cektı, esıme bır telefon.
Kaymak mı cektı canları, yıne esıme bır telefon.
Mıdelerıne pek duskunlar dogrusu, sasırıyorum ınanın hallerıne.
Konussanız, gecım derdınden dem vururlar.
Ama yemelerınden de asla kısmazlar.

Konu sahıbı arkadasıma saygısızlık olmasın.
Mevzu benım kayınvalıdem degıldı.

Sıze tavsıyem, esınıze engel olamıyorsanız,
sız de esınız ne yapıyorsa aılesı ıcın, aynısını kendı aılenız ıcın yapın.

bilirim cnm bende kayınvaildeme çok yakın oturyorum..ondan bu dediklerin ne dmek çok iyi bilirim..konu sahibi arkadaşım ben bu konuda çok az ileryebildim..eşin eğer seni dinliyorsa bu durumdan rahasız olduğunu artık dayanamayacağını anlat eşimde ardaki köprü olmayı iyi kurusun...

bilirim cnm bende kayınvaildeme çok yakın oturyorum..ondan bu dediklerin ne dmek çok iyi bilirim..konu sahibi arkadaşım ben bu konuda çok az ileryebildim..eşin eğer seni dinliyorsa bu durumdan rahasız olduğunu artık dayanamayacağını anlat eşimde ardaki köprü olmayı iyi kurusun...

zaten şuanda size bahsettiklerimiz hepsini eşimde biliyor ben saklamıyorumki ondan zaten oda kaç kez bazı şeylere şahit oldu gözüyle gördü kulağıyla duydu o benim bıkkınlıklarımı biliyor benimde yanımda zaten kayın validem eşimin benden yana olduğunu bildiği için onun yanında bişey söyliyemiyo aman neyse artık sizlerle konuştuktan sonra aklım başıma geldi bende karşılığını vericem altta kalmıycam bişey söylediğinde kendimi savunucam üzmiycem kendimi bebeğime yoğunlaşıcam onu düşünmiycem

biri benim kaynanamdan mı bahsediyor.yaşadıklarını okuyunca birisi beni anlatıyor galiba dedim.allah yardımcın olsun diycek başka söz bulamıyorum.

allah sabır versin arkadaşım valla zor kadınmış ozr değil hatta çekilmez bi kadın yani bu.bence bi şekilde taşının imkanınız olmayabilir belki ama ömür törpüsü resmen bee bu ne ya çekilmez... eşinde arkanda bak bi yolunu bul taşın ordan başka türlü hep çekiceksin o kadını.

Back
X