Eltin kıskanç ve geçimsiz bence onla konuşma muhataba alma sana çok zararı dokunacak epey karektersizmiş
tüm bunların farkındayım zaten ema ama ben görüşmemeye çalıştıkça çıkıyor sürekli karşıma abisinin karısı sonuçta kaynanamlarda kaldığım içinde geliyolar oraya falan oda çok sıkıntılı eşimin gelmesine daha üç ay var ve boğuluyorum artık kaynanamla kayınpederimde sürekli sen yanlış anlamışsındır diyorlar halbuki eltimin babasına kadar duyuldu yaptıkları şimdi yanlış anlayanda ben oldum kendimi ifade edemiyorum çok zorlanıyorum.(
tatlım bu tip insanlarla geçim çok zor anlıyorum ama bak eşinin gelmesine 3 ay kalmış biraz daha sık dişini kim ne derse desin duyma yoksa millete bişey olmaz yine senin canın sıkılır.en iyisi 'he' de geç.susmak büyüklüktür boşver ..
neden ailenin yanında değilsin de kaynananlardasın
siz bir bireysiniz farkında mısınız?
neden ilkokul çocukları gibi şikayet ediyorsunuz ona,buna?
hoşunuza gitmeyen hususları söyleyin...
aman aman şirret,hakaret eden,saldırgan bir elti portresi çizilmedi gözümde...
klasik elti işte...
niye askerdeki adamı rahatsız ediyorsunuz ki?
git annenler de kal.
kayınvalidene de mevzunun uzamasını istemediğini söyle..
hem hamileyim. hem eşim askerde hem de çok yeni evliyim. ben sadece biraz anlayış bekledim. yaptığım alınganlık değil diye söyle.
ister kapasın konuyu istediğini yapsın.üzerinde durma
kaynana biliyordur büyük olarak sizi idare ediyor bundan sonraki mutlu günlerini düşün hep olumsuz düşüncelere takılma nereye gidersen git iyileri bulmak zor sen yinede ufak şeylerle mutlu olmaya gayret et yoksa bu hayat çekilmez
niye evlenmek için acele ettiniz.zaten kısa dönemmiş.ailenizin yanında kalır,askerden gelince evlenirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?