sen niye hep böyle ırkçı konular açıyorsun milleti birbirine kırdırtmak için mi?daha öncede yazmştm bu konuda cvp veren derdimi dinleyen herkese tşk ederim. şimdide yazıp içimi dökmek istedim ailemden çevremden bıktım artık 24 yaşnda öğrtmnm kendi kararımı verebliyrm artık. kürt biriyle görüşüyorum diye o kadar çok tepki aldım ki başta annem olmak üzere herkes sürekli ne kadar akılsızsın kürtlerle nasıl uğraşacaksın aptallık etme deyip duruyo o da bnm gibi öğrtmn işte niye bu kadar laf ediyolar anlamıyorum. çeyizime marka bişey alıyorum annem diyoki boşa alıyosun kürtler o markadan anlamaz sen onunla evlensen elalem bize gülecek bu kız boşa okumuş gitmiş kürtle evlenmiş diyecek diyo. bi akrabam aradı diyoki yazık değil mi ailene nasl bi kürtle görüşüyosun hiç mi aklın yok diyo .başkalarıyla görüştürmeye çalışıyolar ama ben yapamam görüşemem sevgilimi seviyorum bıktım ailemden çevremden
ne alakası var birbirine kırdırmakla derdimi anlatıyorum ben bunları bizzat yaşıyorum istemezsen cvp yazmazsın olur biter !sen niye hep böyle ırkçı konular açıyorsun milleti birbirine kırdırtmak için mi?
bu konular hassas konular..Ama ben sunu bılır sunu soylerım hep,enınde sonunda haklı cıkıyor aıleler..Sonucta bızlerı onlr yetıstırıyor.daha öncede yazmştm bu konuda cvp veren derdimi dinleyen herkese tşk ederim. şimdide yazıp içimi dökmek istedim ailemden çevremden bıktım artık 24 yaşnda öğrtmnm kendi kararımı verebliyrm artık. kürt biriyle görüşüyorum diye o kadar çok tepki aldım ki başta annem olmak üzere herkes sürekli ne kadar akılsızsın kürtlerle nasıl uğraşacaksın aptallık etme deyip duruyo o da bnm gibi öğrtmn işte niye bu kadar laf ediyolar anlamıyorum. çeyizime marka bişey alıyorum annem diyoki boşa alıyosun kürtler o markadan anlamaz sen onunla evlensen elalem bize gülecek bu kız boşa okumuş gitmiş kürtle evlenmiş diyecek diyo. bi akrabam aradı diyoki yazık değil mi ailene nasl bi kürtle görüşüyosun hiç mi aklın yok diyo .başkalarıyla görüştürmeye çalışıyolar ama ben yapamam görüşemem sevgilimi seviyorum bıktım ailemden çevremden
her konun istinasız böyle de ondan dikkatimi çekti çok abartı geldine alakası var birbirine kırdırmakla derdimi anlatıyorum ben bunları bizzat yaşıyorum istemezsen cvp yazmazsın olur biter !
bende aynı durumdayım psikolojik ilaç kullanmayı düşünüyorum artık sinirdenbu konular hassas konular..Ama ben sunu bılır sunu soylerım hep,enınde sonunda haklı cıkıyor aıleler..Sonucta bızlerı onlr yetıstırıyor.
kucuk bır not: Aılem aynı tepkıyı bana da verdı 15 sene once
sımdı bakıyorum ıyıkı olmamıs..detay anlatıp okları ustume cekmeye hıc nıyetım yok o yuzden ıyı kı olmamıs dıyorum sadece..O zamanlar bende aynı lafları duymustum..Ne anlarlar X marka nevresım yatak ortusunden...gıbı gıbı..daha bı dolu bır torba laf...ne azarlar ısıttım yoktan neler var ettıler aılem yaptı bunu ..Senelerce gozyası doktum..oylekı hasta oldum sınırden o derece...
Yıne de en ıyısını sız bılırsınız.
her konum böyle maalesef çünkü anlatacak kimsem yok buraya yazıyorumher konun istinasız böyle de ondan dikkatimi çekti çok abartı geldi
ailen bu kadar aşılayıp ezikliyorsa bu evlilik yürür mü?
ıste ne yapıyorsan kendıne yapıyorsun bunu da hıc unutma...hepsı yanına kar kalıcak maalesef..bende aynı durumdayım psikolojik ilaç kullanmayı düşünüyorum artık sinirden
bak güzelim iki günde bir aynı konunun laciverdini açıp durma. böyle çözemezsin sorunu
ailen ırkçı sevgilin kürt. nerden baksan kötü bir kombinasyon ya anayı babayı dinlemeyeceksin ya sevgilinden ayrılacaksın, yeter da içim katıldı senin ırkçı aileni okumaktan.
ayrılcan mı evlencen mi ne yapacaksan yap artık, kurban olayım.