bulamadım kardeşim merhaba..durumunu hocaya sordum.
dosyayı görmeden kesin birşey diyemem dedi.ama avukata sunduğu doktor raporu hazine gibi birşey onun için dedi.
sen her ihtimale karşı o kızlara olan aboneliğinin çıktısını al...
davanın uzaması her iki tarafın inadına bağlı diyor.yıl bile sürebilir dedi..şimdi onlarda iddia var seninse elin kuvvetli.
bu seni öne geçirecek haliyle...
öyle 5-6 senemi falan dedim yok hayır hayır dedi..:)
2 yıl olabilirmiş çok istisnai 3..
bulamadım çok üzüldüm canımama oluyor böyle şeyler eminim kardeşin de pişman olmuştur dediklerinden. inşallah çok mutlu olacaksın üzülme. bir gün biz de buraya mutluluğumuzu yazacağız. dualarım seninle.
aman ya bizde sgkya annemin bir tazminati için dava açtık idare mah.ucunda para gelmesi yüzde 99 gibi birşey.süre uzun geliyor ama annem bir gün'bekleriz ne olacak zaten hep burdayız kaçmıyoruz ya ne acelemiz var'gibilerinden laflar ediyor.
boşver sende bekle ,aşınmıyoruz ya beklemekten..hem canını malını sömürsünler hemde kolaylıkla def etsinler...yok ya..bırak kız rezil kepaze et elaleme yüz göz olmadan da dünya kaç bucakmış görsünler..iyi kötü ailede yanında...
eh avukatına danışmıyor musun sen?şu anda korkunç bir katakulle atmaya çalışıyorlar.
sen hala vazgeçer umudundamısın?hoş istediği rakam komik.malın mı var mülkün mü var maaşından gayri..onların ne elle tutulur delili var?
belki sana tepesi attı vazgeçirmeye çalışıyor. o rakamı zaten alamayacağını da biliyordur senden...
bence artık duygusal değil dikkatli ol...
yahu ne bileyim avukat sana yol yordam söylemiyor mu..şudur budur diye..onlar şunu yapıyorsa sende bunu yap diye..
yada delillerini yeterli diye rahatlatmıyormu seni?son gelişmelerin durum değerlendirmesi falan olmuyormu aranızda?
Sağol canımcığım iyi dileklerin için.Sizlerde iyi ki varsınız destekçimsiniz.Güçlü duruyorsam inanın sayenizde.Bilmiyorum daha iradeli kadınlarda vardır eminim ama 8 aydır bende 1 kere bile hırsıma öfkeme yenilip aramadım.Aramamda.Bakalım mahkemede neler yaşanıcak...
8 ay aramamissin, senden daha iradeli kadin olur mu hic, ben o sure zarfinda esimi arar saydirir saydirir kapatirdim herhalde:)
saka bir yana cok iyi dayanmissin...
boyle devam et, hic arama...sana cok yanlis yapmis esin, duzeltilecek bir tarafi kalmamis evliliginizin ne yazik ki...hepsi de esiniz yuzunden...
dilerim size yaptiklari burnundan fitil fitil gelir...
dilerim bir an once bosanirsiniz kendinize yeni bir hayat kurup onu unutur ve hayatiniza daha iyi insanlar sokup mutlu olursunuz...
cok guclusunuz...
neler yasamissiniz hala basiniz dimdik...
bulamadım canım nasılsın...kardeşinle olan olaya çok üzüldüm...inan o da bir sinirle söylemiştir...yine de kardeş gönül koyma...dava günün belli olmuş hadi hayırlısı bakalım..beni sorarsan eğer:) keyfim yerinde inan hiç aklıma bile gelmiyor...çalışıyorum...iş ev ev iş..gidip geliyorum...arkadaşlarımla komşularımla vakit geçiriyorum...hmm hiç aklına gelmiyor hiç mi üzülmüyrosun diyeceksin...sadece aptal yerine konmuş olmam canımı sıkıyor...ama bana bu yaptıklarını hukuki anlamda yanlarına bırakmayacagım elimden ne geliyorsa yapacagım...ve yüce mevlama sıgınıyorum..ya rabbim yapar yavaş yavaş yapar..
bir ara arada müsait oldugunda konuşalım...
bulamadım canım nasılsın geçen kusura bakma internet bağlantım gitti, şimdi de msn açamıyorum.Merak ettim seni umarım iyisindir.
Bu arada günden güne daha iyiyim sanki:)Boşanmak gerçekten dünyanın sonu değilmiş.Allah bunu yaşayan herkese sabır versin ve sonrasında bol bol mutluluk:)
Bende defalarca arama girişiminde bulundum ama aramadım canım :) Canım benim aramadığım gibi oda aramadı oda iradeli yanii :) Ben arama girişiminde bulundum çünkü arkamdan konuştuğu için yoksa gel hadi barışalım bırakma beni demek için değil.Elbette benim hatalarımda olmuştur ama şiddet asla affedilemez ihanet asla affedilemez.Ama hala arkamdan konuşan o canım.Yaşadığım şehire gelip iş için sözde evlenmemize aracı olanlara gidip hala açıklama yapan o.Kendini aklayan o.Dilerim Allahımdan mutluluk yüzü görmez.Dava açılmış eşyalarım gelmiş boşanmayı kabul etmiş 8 ay geçmiş ama hala konuşuyor kendini haklı çıkarıyor.Aman yaa dedim aracılara varsın o haklı olsun o vicdanını rahatlatsın yukarıda Allah görüyor.Ama eski eşim hala daha benim vicdanım rahat diyormuş :)
terbiyesizAllah islah etsin onu...senin dualarinin hepsini de kabul etsin insallah...
Allahtan cocuk yok bildigim kadariyla, bu cok iyi bir sey ondan sana hic bir parca kalmayacak, mecburen gorusmek durumunda kalmayacaksin...
yalanlar iftiralar doner dolasir insanin kendi basina gelir...yukarda Allah var, dedigin gibi hepsini goruyor...
burada olmasa diger tarafta yanacak:)
birak ulusun dursun, layigini bulur eninde sonunda...
sen gelecek guzel gunlerini dusun, hayal kur
Kızlar artık engel olamıycam kendime şeytan diyorki ara o eski eşi ağzına geleni say...Kaynanam olucak şahıs ankaraya gitmiş sözde gezmeye...Ortak akrabalar çok ya orda.Aynı köylüyüz sonuçta.Gitmiş orda demişki herkese bizim gelini tutamadık oğluma karılık yapmadı eski sevgilisindeymiş aklı boşanmayıda oyüzden istiyormuş boşandığı gibi onunla evlenicekmiş.Oğluma kan kusturdu 10 ayda.Olan ona oldu gerçi o düşünsün bundan sonra.Başkası gelir bir güzel yer içer.Bulamadım kendine yansın demiş.Daha birsürü şey söylemişte bize söyeyen akraba hepsini anlatmadı bence...Ailemin morali bozuldu yine kızlar.Aklında başkası var oyüzden oğlumu sevmedi niyeti farklıymış meğer diyerek benimde geleceğimle oynuyorlar.Anlamıyorum kızlar dertleri ne hala.Mahkemeye ne kaldı şurda dertleri neyse orda konuşsunlar.Ailem bir kere arayıpta eşime neden böyle oldu neden dövdün neden abin dövdü tek kelime etmediler.Herşeyi yasal yollarla halletmeye çalışıyorlar.Ama ben şu erkek tarafını anlamıyorum nedir bu kendilerini anlatma benide karalama derdini.Daha 1 ay öncede eşim yaşadığım yere aracılara gelip karalamıştı.Takmayayım diyorum ama yok laflar geliyor ister istemez takıyorum.En çokta geleceğimle ilgili konuşmaları üzüyor.Yok aklında başka biri var yok oğluma karılık yapmadı yok olan bulamadıma oldu kendine yansın.Ne bu yaaa....Birde kaynanam facebook adresi açmıştı kendine ben buraya geldikten sonra ankarada ya kartopu oynarken kahkaha atarken fotolar çekmiş facebook hesabına koymuş.Mesaj verir gibi...Bazen diyorum aç telefonu ağzına geleni saayyyyy:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?