Bıktım artık

Sevdiğin çocuğun yaşadıklarından haberi var mı varsa kaç derim...

Demek ölümden dönmüş yoğun bakımlarda yatmış hafızasını kaybetmiş ama 3 sene sonra küçük kızım deyince seni hatırlamış.. ah ne aşk patlak tabiri kullanmandan yaşının küçük olduğu belli de cinsiyetinden emin olamadım. Konu kapanır diye bekliyorum buralarda bunlara zaman harcama bence

Brezilya dizisi olabilir mi bu? Rakı şarap bira bozdu işi. Bide küçük kızım diyince birden hafızası yerine gelmese daha inandırıcı olurdu. Seni sonuç olarak yatağa kim atmış onuda anlamadım.

Kamu spotu: Bilincini kaybedecek kadar içmek hayat karartır.

Senarist olmak icin hangi bolum okuniyordu yaw.
Arkadasta yetenek var gibi...

Kucuk kizim ne yaSarapla raki balik kofte sogan sarimsakNasil patladin kiz anlatsana biBence kac cok mantikli yasina ragmen cok olgunsun evinin kadini cocuklarinin anasi olursun,mutfakta asci yatakta ... olursan tamamdir bu is.

Bence sen paikolojik destek almalısın resmen hikaye yazıyorsun.

Giriş gelişme ve sonuç bölümü var bu eserin. En azından bu 3ü için sana 10 üzerinden 2 puan veriyorum..1puani paragraf kullanmadigin için kırdım

Balonmusun kız sen patlatmışlar hafızasını kaybeden adam 3 yıl sonra küçük kızım diyince seni hatırladı ve ortalıgı ayağa kaldırdı.vay canına ne aşklar var

Annen onu ararken yakalayıp seni dovuyot o gün o kaza geçiriyor, sen dertlesmeye gidip kendinden geciyorsun ooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…