- 21 Şubat 2018
- 2
- 0
- 25
- Konu Sahibi busemersin
Merhaba ablalarım uzun zamandır buraya yazmak için baya düşündüm ve yazma vakti hemen konuya geçiyorum kusura bakmayın bundan 2-3 sene önce teyzemin yanında dururken pardon çalışırken kendileri tarla işi sebze ekme toplama salatalık seraları var hem para kazanmak için hemde tatil yaparken bir çocukla tanışmıştım ozamanlar kendisi 19-20 yaşındaydı ve ben 16 yaşındaydım yanlış hatırlamıyorsam klasik facebook tanışmasıydı.Bşr konuda kavga ederken tanışmıştık tanışmamızdan 1 ay sonra birbirimizi sevdik hergün telefonda konuşup hem gülerdik hem ağlardık ozaman masumdum ayrılmıcaz sanmıştım 1 sene çıktık ve ben memleketime döndüğümde çok iyi hatırlıyorum çöp atmaya giderken onu aramıştım benim ailem onu tanıyordu ve istemiyorlardı onu aradığım gün annem beni yakalayıp kavga ettik hatta benim haberim yokken kızımdan uzak dur diye tehdit etmiş ve o gün ona ulaşamadım telefonla hattımı kırmışlardı kaç defa ulaşmaya çalıştım oda bana ulaşmaya çalışmış ve o gün kaza geçirmiş şuan kolunda platin var üstünden 2-3 sene geçince ozamanlar lisede okuyordum hala onu unutamıyorum araştırıyordum nerde öldümü kaldımı evlendimi diye merak ediyordum ben onu aradığımda o yoğun bakımdaymış ozamanlar güçsüzdüm 2 senedir tanıdığım bir arkadaş vardı ve bana gel konuşup dertleşelim ayağı bana o gün sahip oldu malesef o gün sarhoştum 1 Ocak 2017 tarihi günü hiç unutmuyorum hem kızlığımı hem hayatımı hem duygularımı kaybetmiştim kızlarla toplanıp rakı şarap bira balık yaptık ve yine sarhoş olduğumda o gün bana arkadaşlarım seni eve bırakalım dediler ve sarhoşluğundan faydalanıp beni arabaya bindirdiler ve gerisini hatırlamıyorum uyandığımda başka bir evde yanımda birisi yatıyordu ağlayarak eve gittim hem ailemden dayak yedim arabaya bindirdikleri çocuğu bulup kızlığımı aldığını sandıkları kişiyle beni nişanladılar yüzük taktık şikayet etmeye çalıştım ama olmadı ozamandı 17 yaşındaydım şimdi 18 yaşındayım ve 14 aylık kabullenmediğiö bir ilişkim var beni yatağa atan kişi nişanlım beni deli gibi seviyor koruyor kolluyor sahip çıkıyor ve beni 3 senedir takip ediyormuş adresime kadar herşeyimi biliyormuş artık ümidimi yitirmişken şans eseri facebook açtım ve onu buldum aşkımı buldum yaşıyordu ama işin kötü yanı hafızası gitmiş anında mesaj attım ve bana geri döndü numaranı ver dedim ve onunaradım beni hatırlamıyordu beni nerden tanıyorsun dedi herşeyi anlattım ve bana küçük kızım dediğini unutmadım ozaman durdu ve sustu ağlamaya başladı buse senmisin dedi evet dedim ve yine ağlamaya başladık ve kaza geçirdiğini öğrendim herşeyi anlattım herşeyi başımdan neler geçtiğini annemin yüzünden ölümden dönmüş nişanlı olduğumu benden duyunca herkesi ayağa kaldırdı bağırdı çağırdı bu hafta içinde yanına gelip seni götürecem dedi hiçbir eşya almıcaksın yanına dedi ve Ogün o akşam Nişanlımla kavga ettik ve yüzüme karşı patlak olduğunu annene sölimmi diye tehditler savurdu annemi çağırıp eve geldik ve anneme HERLEYİ anlattı kızın patlak dedi ben patlatmadım dşye anneme söledi ve annem bana dönüp bana bağırdı kavga ettik arkadaşlar 2 gün sonra gelip beni alıcak kaçıcaz sizden tek istediğim bana akıl verin sevdiğimemi gideyim yoksa o çocuğuyla evleneyimmi?Acı çekiyorum psikolojim altüst oldu