bende30lu yaslardayim ve bekarim.Benimde ailem evlenmemi yuva kurmami cocugumun olmasini cok istiyor.Ama kader.Bu isler nasip isidir,belli olmaz.Ama sirt elalemin cenesi kapansin diyede evlenilmez.Millet herseye karisir.
bekarsan ne zaman evlencen,evlendin ne zaman cocuk var.bitmez bunlar onun icin elalemi takma kafana.bu durumuda dusunme ki dusunmedigin bir anda prensin cikiversin karsina
Ay canım yaaa valla duyan da seni 40 falan sanıcak ama seni anlıyorum:))) Ezgitanem bizde de kızlar öyle fazla baba evinde kalmazdı.Kuzenler 19 yaşında doğurmuşlardı bile :)))
Ama ben 25 e kadar baskılara rağmen ayakta kaldım.Sonra eşimle tanıştım doğru insan olduğunu düşündüm,1 sene içinde evlendik.Bazen acaba biraz daha beklesemiydim dediğim oluyor yani olmuyor değil :)
Annem pek değilse bile etraftakiler çok baskı yaptılar.Ben de her defasında şakaya vuruyodum "35 ten önce evlenmicem" diye.
Şimdi 27 yaşındayım başladılar çocuk da çocuk çocuk da çocuk!!!! annem bi yandan akrabalar bi yandan.Ben de daha 3 sene var diyorum gene sinir oluyolar :)))
Sinir oluyorum ne karışıyolar insanların hayatına.Hiç çekinmiyorlar bide yüzsüzler.
Annen senin mürüvvetini görmek istiyor olabilir ama herşeyin bir vakti var.Sen şimdi milletin gazına gelip karşına çıkan vasat biriyle evlenirsen yaşayacağın mutsuzluğu sen yaşayacaksın başka kimse değil.O yüzden herşeyde bir hayır var deyip doğru vakitte karşına iyi biri çıkması için dua et bence.
Unutma yaşayacak olan sensin.Kimse seninle birlikte senin kadar üzülmeyecek.Annen bile olsa.Sonuçta kendi hayatını mahfetmiş olacaksın.
Gelen kısmetlerine de bi bakarsın zaten kısmetin oysa olacaktır canım :)
AY Allah aşkına nedır bu saplantı
27 yas nedır kı nedır hayatının baharındasın
benım aılemın ıstedıgı kısıyle bır evlılıgım oldu 3.senede baska bırı ıcın yenı dogan onca tedavıye ragmen olan bebegımle ardına bıle bakmadan bıttı
25 yasında 2.evliliğine hazırlanan 2 yaşında cocugu olan
nişanı saga sola duyurmamaya calısan bır aılenın kızıyım
dahamı ıyı
sız ıyı bırı olabılırsınız
ev ıslerı yapabılırsınız
yemek süper yapabılırsınız
sessızsınız sakınsınız
yuva kurmak ıstıyorsunuz
ama belki iyi bir eş olamayacaksınız ? Yada iyi bir eşiniz olmayacak
sen sanıyormusun herseye bıle katlansan o evlılık surecek allah korusun kotu oldugunda
kotu olmasın zaten ıyı olsun
ama annenın buna uzulecegıne bunlarıda dusunmesı lazım
bırde bak gene aklıma geldı yasın daha 27
sadece 27
tek el şaklamaz
uyum olcak anlasma olcak sevgı olcak saygı olacak ıstenerek evlenılmıs olacak
bu kadar bosanmalar arttıda ınsanların bır ders almaması sızınde bu gaflete uyup
kadere kısmete bırakmayıp onların tanıstırdıgı ınsanlarla gorusup gorusup bı sonuca varamamanıza ve kendınızı boyle ılıskılerle yormanıza
ustune psikolojinizi bozup aglamanızda baska turlu şaşırdım
burada onlarca sayfa var hıcmı ders almıyorsunuz kendınıze
merhaba kızlar
eski konularımdan bilen bilir,artık evlilik konusunda üstümde müthiş baskı var,
ne akraba ne kendi ailemi görmek istemiyorum
sürekli biriyle tanıştırılıyorum,ya ben onların yada onlar benim kriterime uymuyor,
aradığım kriterler şımarıkça şeyler değil yanlış anlaşılmasın,
en son geçen hafta biriyle tanıştırıldım,yazışırken bana daha aramızda bişe olmadan baskılar kurmaya başladı,
hayat tarzımız öyle farklı ki,haliyle sonlandırma kararı aldık
ctesi günü akrabamızın sözüne gittik,sözlenen kişi benden 5 yaş küçük,milletin gözü hep bendeydi,resmen köşe bucak kaçtım,
aman biri ima etmesin,aman biri evlilik sormasın diye,ama öyle de heveslendimki,nası gözlerim doldu,rabbim neden bu mutluluğu bana yaşatmıyor diyip durdum,
ben köşe bucak kaçarken akrabalar annemi sıkıştırmı,kadın neyapsın baya bunalmış,oda evlenmemi çok istiyor,vaktiyle hep redettin şimdiye çoktan yuvan kurulmuş olurdu diyor
dünden beri suratı 5 karış,hiç birimizle konuşmuyor,derdi benim,o öyle yapınca bende kızıyorum kendime,ama napim olmuyor,bi aksilik çıkıyor ve görüştüğüm kişiyle sonlandırıyruz,
nedir bu üstümdeki kara bulut,nedir bu kadersizlik,annemi artık durduramıyporum
yazın düğünler olcak haliyle ve beni çok zor günler bekliyor,
dün gece ağlamaktan uyuyamadım,işe gözlerim şiş geldim
annemi nası ikna ederim,nası eskiye döndürürüm,bana çözüm söyleyin ne olur,bu arada yaşım 27
bazı kadınlar konu sahiplerini azarlar gibi konuşma hakkını kendilerinde nereden buluyorlar merak ediyorum doğrusu
annemle çok konuştum kızlar,ama sabit düşünceli biraz,vaktiyle çıkanlar hayırlıydı istemedin diyip durur
merhaba kızlar
eski konularımdan bilen bilir,artık evlilik konusunda üstümde müthiş baskı var,
ne akraba ne kendi ailemi görmek istemiyorum
sürekli biriyle tanıştırılıyorum,ya ben onların yada onlar benim kriterime uymuyor,
aradığım kriterler şımarıkça şeyler değil yanlış anlaşılmasın,
en son geçen hafta biriyle tanıştırıldım,yazışırken bana daha aramızda bişe olmadan baskılar kurmaya başladı,
hayat tarzımız öyle farklı ki,haliyle sonlandırma kararı aldık
ctesi günü akrabamızın sözüne gittik,sözlenen kişi benden 5 yaş küçük,milletin gözü hep bendeydi,resmen köşe bucak kaçtım,
aman biri ima etmesin,aman biri evlilik sormasın diye,ama öyle de heveslendimki,nası gözlerim doldu,rabbim neden bu mutluluğu bana yaşatmıyor diyip durdum,
ben köşe bucak kaçarken akrabalar annemi sıkıştırmı,kadın neyapsın baya bunalmış,oda evlenmemi çok istiyor,vaktiyle hep redettin şimdiye çoktan yuvan kurulmuş olurdu diyor
dünden beri suratı 5 karış,hiç birimizle konuşmuyor,derdi benim,o öyle yapınca bende kızıyorum kendime,ama napim olmuyor,bi aksilik çıkıyor ve görüştüğüm kişiyle sonlandırıyruz,
nedir bu üstümdeki kara bulut,nedir bu kadersizlik,annemi artık durduramıyporum
yazın düğünler olcak haliyle ve beni çok zor günler bekliyor,
dün gece ağlamaktan uyuyamadım,işe gözlerim şiş geldim
annemi nası ikna ederim,nası eskiye döndürürüm,bana çözüm söyleyin ne olur,bu arada yaşım 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?