Ay canım yaaa valla duyan da seni 40 falan sanıcak ama seni anlıyorum:))) Ezgitanem bizde de kızlar öyle fazla baba evinde kalmazdı.Kuzenler 19 yaşında doğurmuşlardı bile :)))
Ama ben 25 e kadar baskılara rağmen ayakta kaldım.Sonra eşimle tanıştım doğru insan olduğunu düşündüm,1 sene içinde evlendik.Bazen acaba biraz daha beklesemiydim dediğim oluyor yani olmuyor değil :)
Annem pek değilse bile etraftakiler çok baskı yaptılar.Ben de her defasında şakaya vuruyodum "35 ten önce evlenmicem" diye.
Şimdi 27 yaşındayım başladılar çocuk da çocuk çocuk da çocuk!!!! annem bi yandan akrabalar bi yandan.Ben de daha 3 sene var diyorum gene sinir oluyolar :)))
Sinir oluyorum ne karışıyolar insanların hayatına.Hiç çekinmiyorlar bide yüzsüzler.
Annen senin mürüvvetini görmek istiyor olabilir ama herşeyin bir vakti var.Sen şimdi milletin gazına gelip karşına çıkan vasat biriyle evlenirsen yaşayacağın mutsuzluğu sen yaşayacaksın başka kimse değil.O yüzden herşeyde bir hayır var deyip doğru vakitte karşına iyi biri çıkması için dua et bence.
Unutma yaşayacak olan sensin.Kimse seninle birlikte senin kadar üzülmeyecek.Annen bile olsa.Sonuçta kendi hayatını mahfetmiş olacaksın.
Gelen kısmetlerine de bi bakarsın zaten kısmetin oysa olacaktır canım :)