istiyorum elbette,ama olmuyor sanki,olmayacak gibide,çok karamsarım,evlilk konusunda rahat biriydim ta ki bu seneye kadar,bende baskılardan pes ettim sanırımben de yaş kemale ermiş falan deyince 35 falan var heralde dedim
yaa boşver sen milleti hayırlısını iste Allahtan
erken evlenenlerin başı göğe mi eriyo
Ben de 35i geçip 40a filan yaklaştınız zannederek okudum. Ağlayacak kadar ne var bunda? Daha yaşınız da kemale filan ermemiş.
Ben 30 yaşındaydım evlendiğimde hiç de gecikmiş hissetmiyordum.
yazdıkların sanki benim kalemimden çıkmış gibi. ne yaşıyorsan aynısını bende yaşıyor ve hissediyorumm malesef. önceden ona buna yok dedim şimdi adam gibi birini arar olup yuva kurma derdine düştüm. aile baskısıda var tabi bunun yanında
yaşın erken evde kalmış sayılmazsınız demeyin güzel arkadaşlar, çeevremizdeki olaylar bunun tam aksiini hissettiriyor çünkü bize =( umarım gönlümüzdeki istek tez vakitte hayırlısıyla gerçeklerşir birgün. Allah'a sığınıp hayırlısını istemekten başka elimizden pek fazla bir şey gelmiyor malesef =(
çok haklısın cnm yaşayanbilir,bunda çevre faktörü çok önemli,takmayan laf etmeyen insanlar olsa umrumda olmaz,hayatın tadını çıkarayım yazıldığı tarihte illaki evlilik olcak derim,
öz annem surat yapıyor,ona da hak veriyorum yaşıtları torun sahibi oldu,kadın onlara bakıp iç geçiriyor,ama napim,olmayınca olmuyor,artık sürekli huzursuz yaşıyorum,aman annem yeni bir evlilik haberi almasın,
aman akrabalr misafirliğie gelmesin,canımdan bezdirdiler valla
ben senin yaşındayken 30a kadar evlenmem diyenlerdendim,ta ki okulu bitirip işimi bulana kadar,hala daha ne zaman nasipse ozaman olsun diye düşünürüm ama işte evde sürekli evlenmediğin için biri surat yaparsa hayat çekilmez oluyor,artık evlenip şu suratı çekmeyeyim diyosun24 yaşındayım bende evlenmeme 3-4 sene var diye seviniyorum
27 neymiş ki genceciksin daha
yalnız olmadığıma sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim canımbende yazdıklarının ne bir eksiğini ne bir fazlasısını yaşıyorum. sendeki aynı çevre ve hissettiğin aynı duygular bende de var. akrabayı geçtim de annemin sözleri canımı çok acıtıyor ama sanki ben takmıyormuşum gibi davranıyorum. bu halime üzüldüğümü bilmesin diye. bende isterim kafadengii biriyle yuva kurup bir bebek sahibi olmak. ama olmayınca olmuyor. sanki ona kastım varda o sebeple evlenmiyormuşum gibi davranıyor.. annemin laf dokundurmaları çok gücüme gidiyor.
napalım elbet Rabbim bize de nasiibimizi yollar. umudumuzu yitirmeyelim yoksa hayat daha da çekilmez olur
Allah'Im gönlüne göre versin hayırlısıyla canım.
ben senin yaşındayken 30a kadar evlenmem diyenlerdendim,ta ki okulu bitirip işimi bulana kadar,hala daha ne zaman nasipse ozaman olsun diye düşünürüm ama işte evde sürekli evlenmediğin için biri surat yaparsa hayat çekilmez oluyor,artık evlenip şu suratı çekmeyeyim diyosun
amin cnm,inşallah ...hepimiz için
Benim bi tanidik demistiki, esimle, tamda hayirli kismet icin kuran okudugum zamanlarda tanistik diye.
Sonradan arastirdim bende Cuma Suresi okunurmus 18 defa. Belki okumak istersin sende.
ben de yaş kemale ermiş falan deyince 35 falan var heralde dedim
yaa boşver sen milleti hayırlısını iste Allahtan
erken evlenenlerin başı göğe mi eriyo
Ben de 35i geçip 40a filan yaklaştınız zannederek okudum. Ağlayacak kadar ne var bunda? Daha yaşınız da kemale filan ermemiş.
Ben 30 yaşındaydım evlendiğimde hiç de gecikmiş hissetmiyordum.
onun yaşı kaçtı canım.
onun yaşı kaçtı canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?