ben de 172 boy 50 kiloyum şu an. ideal kilo 59 muş bu boya ama bi turlu 55i göremedm tartıda2 sene önce 53 filan olmustum üniv. 1. sınıfta hatta eve gittğimde şaşırmıstı herkes sonra gitti gene kilolar..son iki senedir 49-50 arası gidip geliyorum arkadaslarm iyisn dio ama boy da uzun cok zayıf duruyorum.. kansızlık vardı kan hapları kullandm hiç kilo aldrmadı. Ayrıca 1,5 sene önce adet düzenszlği için doğm kontrol hapı vermşti doktr, onlar kilo aldırır diyordu herkes gene alamadm...Bir de çok enerji harcıyorum onu karsılamıyo galiba yediklerim kısa yoldan kilo almanın çaresi yok mu
Bende 1.68 boyundayım 49 kiloyum kilo almak istiyorum bacaklarım uzun ve incecik pantolon giyince falan çok kötü duruyor okuldaki arkadaşlarım kilo al falan diyorlar çok moralim bozuluyor kilo alamıyorum bir türlü bacaklarımın incecik olmasından çok şikayetçiyim ince uzun bide pantolonla berbat duruyor bence:2::2::2::2:
Herkezden kilo al lafını duymaktanda cok bıktım alamıyorum
Sizce ne yapmalıyım ?
:84::84ffff kızlarr offfff bende 172 boyun kilo 47 kilo alamıyorum yemek yiyemiorumm offff off... kerkes kötü kötü güler gibi bakıo laf atıolar çöğ şiş dieee zayıfım hemde çokkk.. çokkk aahhhhhhhhhhh nie ne denediysem alamadım dr gittim yemek ye dio diyet verdi yiyebilsem zaten dr gitmezdim...offf ablam kilolu sevdiğim kişide kilolu ama ben çok zayıfım... kum saati fiziğim var kalçalarımda bayağı dolgun kilo alsam... ama işte ah bir alsam... kilo almayı başarabilen birileri var mııııı sesismi duyacak ağlamaktan gözlerim şişio hergün... eltim habire laf atıo bana yok yakışmıosunuz yok çok zayıfsın... bıktımm artıkkkkk gerçektennn... mağazaya alışverişe bile ben gitmiorumm.. dışarıda pek çıkmıorumm zaten...:84: :2::2: yakında nişanım olcak ama ben nişana gitmeyi bile istemiorum... ne alsam çöp gibi içinde döncemm
canım bende senin gibiydim.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence
Merhaba kızlar direk konuya geçicem sinirimden ağlıyorum artık yeter bıktım kilo alıp normal bi insan gibi görünmek istiyorum ya. Milletin aşağılamalarından bıktım usandım en iyi sizler anlarsınız. 18yaşındayım 1.62 boy 43 kilo((
çöp gibiyim hiçbirşey tam olmuyor üstüme bol bol bacaklarım ipince etek giysem bi iğrenç,panolon giysem daha beter duruyor. Bana küçük çocuk gözüyle bakılmasından bıktım bi 7 kilo alsam yeter noluuurrr yardım edin ilaç falan değil doğal bir yöntem istiyorum sadece 7 kilo ne yapmalıyım kızlar bıktım artık ağlıyorum yaaa depresyona giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?