Bıktım artık kilo almak istiyorum çok mutsuzum :((

yane canm bu balık hapnın ve harnup pekmezının faydasını gordunmu

Bende 1.68 boyundayım 49 kiloyum kilo almak istiyorum bacaklarım uzun ve incecik pantolon giyince falan çok kötü duruyor okuldaki arkadaşlarım kilo al falan diyorlar çok moralim bozuluyor kilo alamıyorum bir türlü bacaklarımın incecik olmasından çok şikayetçiyim ince uzun bide pantolonla berbat duruyor bence :2::2::2::2:

Herkezden kilo al lafını duymaktanda cok bıktım alamıyorum

Sizce ne yapmalıyım ?

o lafı duyunca aklına başka şeyler getir..mesela senin şükür elin ayağın tutuyor ya bunlara sahip olamayan insanlar ne yapsın değilmi?o gibi şeylerle sana dırdır yapanlar bunu anlamıcak kadar geri olabilirde sen şükretmeyi bil..mutlu olmaya çalış..yani kendini sıkarsan bu problemi değil doğru düzgün hiç bişi yapamazsın ondan..kilo al diyenlerin sanki hiç problemi yok..onları boşverde en önemlisi sen halinden mutsuzmusun yoksa gerçekten onlardanmı etkilenip mutsuz oluyırsun canım?
onların görmek istediği şekilde olunca mutlumu olcan?madem kilo al diyolar gözlerine batıyosun seniincelemesinler o kadar..de yani rahatsız olan varsa kafasını çevirsin..insanların kusurunu bulup yüzüne vurmaktan kolay ne var anca cahilin yapacağı şeyley işte..şükret ve mutlu ol..onlar için değil kedin için yaşıosun arkadaşım..sağlıktan önemli değil kilo..

:84::84ffff kızlarr offfff bende 172 boyun kilo 47 kilo alamıyorum yemek yiyemiorumm offff off... kerkes kötü kötü güler gibi bakıo laf atıolar çöğ şiş dieee zayıfım hemde çokkk.. çokkk aahhhhhhhhhhh nie ne denediysem alamadım dr gittim yemek ye dio diyet verdi yiyebilsem zaten dr gitmezdim...offf ablam kilolu sevdiğim kişide kilolu ama ben çok zayıfım... kum saati fiziğim var kalçalarımda bayağı dolgun kilo alsam... ama işte ah bir alsam... kilo almayı başarabilen birileri var mııııı sesismi duyacak ağlamaktan gözlerim şişio hergün... eltim habire laf atıo bana yok yakışmıosunuz yok çok zayıfsın... bıktımm artıkkkkk gerçektennn... mağazaya alışverişe bile ben gitmiorumm.. dışarıda pek çıkmıorumm zaten...:84::2::2: yakında nişanım olcak ama ben nişana gitmeyi bile istemiorum... ne alsam çöp gibi içinde döncemm

canım 1.72 boyun varmış ama daha ne istiyosun benim boyum 1.63 meselaa ama 48 kiloyum
zayıf olsan bile boyun uzun ne güzel kuğu gibi kızsın elbet kilo alırsın:)

Son düzenleme:
aslında konu başlığını gördüğümde bayağı bi kızmıştım sürekli kilo vermek isteyen biri olarak.167 boy 59 kilo .ama okuduktan sonra anladım ki sizinde işiniz zor ne diyim allah bizee yardım etsin o zaman :2:

valla ben diyetteyim benim yerime sooyle kocaman bi dondurma bardağının içine krokanlar bisküiler kır koy karıştır. üzerine de karamel sos dök ye her akşam. sabah kalk şokellayı bi güzel sür ekmeğine ya da kaşıkla ye. cebinde fındık fıstık at arada ağzına. sonra dondurmalı irmik helvası var annaaam ne güzel yenir o. karnın şişerse de soda iç, erisin gene ye makaronlar var bak pastanelerde al onlardan akşam tv izlerken ye, bayılırsan bi su iç oooh senden güzeli var mı o an!
benim gibi dambul dumbul bacakların olacağına incecik olsun ne güzel işte. 5kg falan almak istiyorsan da şoyle bi tatlılara dadan yukarda dediğim gibi, yerken de beni an. öyle güzel anlattım ki diyeti bozucam şimdi gidip yani :)

bazısı zayıflamak için uğraşır bazısı kilo almak için...
benim kardeşimde çok zayıf senelerdir ne yaptıysa kilo alamıyo.yapı meselesi galiba

o ilacın ismini vrebilrmisin cnm acil ltfn ??

benim oğlum zayıftı hiç kilo almıyordu..balcalı hastanesinin diyetisyenine götürdüm testler falan yapıldı..herhangi bir sağlık sorunu yok..sadece çok yemek yemesi gerekiyordu..benim oğlanda çok iştahsızdır.çok yemek seçer en sevdiği yemeği bile az yer..doktor günlük 2.500 kalorilik yemek listesi verdi o zaman..soslu makarnalar yağlı yemekler kilo yapan ne varsa yiyecek dedi..bir yiyorsa beş yiyecek dedi..
sen çok yemek ye..belki iştahın yoktur ama yedikçe miden büyür yemek istersin..

kızlar kendinize çok yüklenmeyin. bende yıllardır kilo alamıyordum. kilo alamam gerekiyor diye strese giriyordum. ne kadar yesemde kilo alamıyordum. bu sene kendi kendime karar verdim zayıflığımı takmayacağım diye. baskıdan kurtulunca 5 kilo kadar aldım. şimdi herkes nasıl kilo aldın diyor. öncelikle üzerinizdeki baskıyı azaltın. bir de her gün öğle yemeğinden 1,5 saat sonra tatlı yeyin. ben özellikle çikolatalı muzlu pasta yiyordum. şimdi ideal kiloma çıktım. :)

Kızlarr aynı problem bende de vardı. Kafayı yemek uzereydım bır ara. Ama bı urun kullandım oldukca memnun kaldım 1 ayda 3 kilo aldım ve bu benım ıcın mucize bir rakam. Urun Weıght gainer. Oldukca arastırdım da karbonhidrat desteği herhangi bir zararı yok olmadı da cok sukur

Tabı once koca kutuyu gorunce ınsanın gozu korkuyor Ç:)) Ama lezzitlide nesquıklı sut gibi.Gnc diye bir firmanın urunu ama kendı magazasından almadım eczanecom.tr diye bir steden aldım daha da uygunaa

Bİr deneyin derim :))

mideni büyütmeye çalış sürekli zorla bişeyler ye bol bol suda iç her zaman yediğinden biraz daha fazla ye miden büyüdükçe kiloda almaya başlarsın.

depresyon gibi hastalıklar için kullanılan ilaçlar da aldırıyor tabi kilo aldırma yöntemi olarak denemeyin :)

Ben de çok zayıfladım,ve çok yediğim halde,ağır gıdalar aldığım halde kilo alamıyorum.45 kilo çıktım gece tartılınca.saba uyanınca 44 mü olcam yani genellikle uykudan sonra bir kilo az çıkıyorum ben,uyumak kilo verdirir. çok kötüyüm.herkes çok zayıflamışsın yok şöyle yok böyle dedikçe içten içe ağlıyorum.çünkü kendi güzellik anlayışlarını dayatıyorlar,ve zayıflığım onların bu dayatmalarına izin veriyor diye sinirleniyorum.ama en çok onlara sinirleniyorum.kilolu olanlara kilo ver diyemezken,zayıf birine(onda kötü birşey gördüğünü belli ederek) nasıl kilo al ya çökmüşsün kemiklerin çıkmış vs diyebilirsin?burdan öyle konuşan herkese de nefretli selamlarımı iletiyorum...aktardan kilo aldırdığını iddia ettikleri bir ürün aldım saf gibi,umarım işe yarar.aynı zamanda bolbol yemeye çalışıyorum ama asla kilo alamıyorum...

Bnde <ayıfım fakt dedıgın ve anlattıgın kadr değil ama yınede kılo almak ıcın yemk yıyorum. Sevgılımnde tavsıyesıyle gunlk sut tuketmeye başladım ve ayrı bır takvıye olarak balık yağı içmeye başladım sende bır denemelısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…