ben çok isterdim zayıf olayım hiç yag olmasın bir deri bir kemik ama işte herkesin derdi başka dediğinz gibi..şişman değilim çok şükür ama zayıfta değilim..bence zayıf birine şişmandan daha fazla yakısır giydikler ben öyle düşünüyorum..çok sorun etme kendini yıpratma die bunlaı söyledim gerçekten bir zaman sonra alıyosun kiloları ve kalıcı oluyo cnm..allah gönlüne göre versin dicem artık.
ay kızlar çok iyi anlıyrom sizi sizin yaşlarınızda bende çöp gibiydim herkez dalga geçerdi sanki özellikle erkekler bu durumdan hiç hoşlanmazlar hele sevdiğin insanın bu konuda bişeler demesi çok kötüdür..ben şimdi tam bir balık etli oldum çok şükür yaa doktora falan gitmedim zorladım kendimi sürekli yedim günde bir ekmek yedim zorlansamda kussamda yedim işte hatta sabah 5 de kalkıp makarna yapıp yedim yiyemem demeyin yiyeceksiniz o anda insanların dediklerini düşünün şöle 42 bedenlik pantolonu dapdaracık dolduracağınızı ,göğüslerinizin taşacağını yüzünüzü tombişleşeceğini ve orataya çıkacak olan güzelliğinizi düşünün..inanın ben zorla yerken bunları düşündüm hep ve dahada azim yaptım okulda bir elimde tost bir elimde simitle geziyodum vallasonra farkettimki midem genişledi galiba iştahım açıldı sürekli yemek yemek istiyordum yavaş yavaş kalçalar doldu ve git gide kilo aldım 50 kilodan 65e kadar çıktım ama benim boyumda var 165...tam istediğim gibi oldum çok şükür ama pko denilen yumurtalık hastalığı tedavisi gördüm o içtiğim ilaçlar da kilo yaptı bana şimdi tedavi görmüyorum az da kendi isteğimle zayıfladım 62 kiloyum ..deiklerimi yapın kızlar hadi işallah alırsınız kilo
ay canım nasılda güzelmiş gibi iştahla anlatmışsın..42 beden pantolona dapdaracık olunca ben mahvoluyorum.hemen spor diyet yaparım.38 e bol bol olmak istiyorum zaten istesemde 36 ya giremem kemikelrim geniş.
30-29 beden kot giyerim gözüm 27 giymekte..ya takmayın kilo almamaya o kadar tabi görüntünüzü bilemem ama bende hep dikkat edip kilo verme derdinde oldum.kabinlere incecik küçük popolu kzılar girince bir ahhh çekiyorum keşke böyle olsam diye
bende 1.73-174 gibi bişeyim çünkü her yerde farklı çıkıyorgenelde 64-63 lerde gezinirim kilo olarak
65 i gördüğüm de psikolojim bozulur..
hoş şimdi 66-67 yima ma 5 aylık hamileyim 6 ya gircem..şimdiden düşünüyorum tekrar verip eski halime dönebilirmiyim diye
hayalim 60 olmak
Merhaba kızlar direk konuya geçicem sinirimden ağlıyorum artık yeter bıktım kilo alıp normal bi insan gibi görünmek istiyorum ya. Milletin aşağılamalarından bıktım usandım en iyi sizler anlarsınız. 18yaşındayım 1.62 boy 43 kilo((
çöp gibiyim hiçbirşey tam olmuyor üstüme bol bol bacaklarım ipince etek giysem bi iğrenç,panolon giysem daha beter duruyor. Bana küçük çocuk gözüyle bakılmasından bıktım bi 7 kilo alsam yeter noluuurrr yardım edin ilaç falan değil doğal bir yöntem istiyorum sadece 7 kilo ne yapmalıyım kızlar bıktım artık ağlıyorum yaaa depresyona giricem
mrb. bendede o sorunvafr gerçi bu ara birz daha iyiyim. boyum 1.70 yazın 49 kiloydum uzun ince yani ne yapsam ne kadar şeyi denediysem olmadı alamıyordum işşin kötüsü yiyodum ama alamıyodum , sonra psikolojik olabilir dediler ve psikyatri doktoruna gittin bana 1 tane ilaç verdi beni uyutmadı antideprasan ilacı değldi ama o kadar iyi geldi ki 3 aydır kullanıyorum şu an 53 kiloyum daha da almaya devam ediyorum 60 a kadar yolu varsende öyle bişeyler deneyeblirsin , zayıf olmak çok kötü insanın üstüne bişey yakışmaması 27 beden pantolunun bile bol gelmesi etek giydiğinde kürdan gibi bacakların gözükmesi insanı deprosyana sokuyor valla inş. işe yaarar...
Merhaba kızlar direk konuya geçicem sinirimden ağlıyorum artık yeter bıktım kilo alıp normal bi insan gibi görünmek istiyorum ya. Milletin aşağılamalarından bıktım usandım en iyi sizler anlarsınız. 18yaşındayım 1.62 boy 43 kilo((
çöp gibiyim hiçbirşey tam olmuyor üstüme bol bol bacaklarım ipince etek giysem bi iğrenç,panolon giysem daha beter duruyor. Bana küçük çocuk gözüyle bakılmasından bıktım bi 7 kilo alsam yeter noluuurrr yardım edin ilaç falan değil doğal bir yöntem istiyorum sadece 7 kilo ne yapmalıyım kızlar bıktım artık ağlıyorum yaaa depresyona giricem
merhaba kızlar bende kilo alamayanlardanım.benim boy 1.75 kilo 50.evliyim.evlendikten sonra kilo alırsın dediler ama bende hala bir gelişme yok.ben de iyi yemek yiyenlerdenim.yani gece 2 de kalkkıp hiç üşenmeden patates kızartırım,makarna yaparım ama yaramıyor.bu arada her türlü doktora aktara gitmişliğim var.endokrinoloji bölümüne falan gittim çünkü metabolizmam çok çok hızlı çalışıyor nedenini araştırmaları için gittim ama bunun yerine sadece D vitamini hapıyla geri döndüm.diyetisyen falanda bir şeye yaramadı.süt ve bal ikilisini çok denedim ama bende yaramadı,onun yerine birde kansızlık meydana geldi.çok şükür tahlillerim de her şey iyi çıkıyor ama kilo alamıyorum.aktarla ahbap olduk artık sana çaresiz kaldık diyor adam bana:)buarada 2 yıldır 48 kiloydum bu 2 kiloyuda 1 ay içinde aldım ama nasıl oldu bende bilmiyorum.
elbette çevremizdekilerin de etkisi bunda büyük.sürekli kilo al,zayıfsın vb.eleştiriler yoruyor insanı.bir süre sonra agresifleşmeye başlıyorum bu eleştiriler karşısında,bazen dalga geçiyorum.aslında kendimi biliyorum ve ben bile dalga geçiyorum bazen ama üstüne vazife olmayanların eleştirileri delirtiyor beni.eminim sizde böyle hissediyorsunuz.
ama benim şu problemim var meyve fazla yemiyorum.sadece muz çilek kivi severim.diğerlerini nadir yiyorum oda zorla.aşırı tatlı yiyecekler yiyince hemen tuzlu yeme ihtiyacı duyuyorum,şerbetli gıdalar ağır geliyor bana.sizce bunlarla zorlasam kendimi bir gelişme olur mu? yada radikal bir kilo alma fikri verebilecek olan var mı :) ?
Bu dert bir bende var sanııyordum sizi bulunca çok sevindim kıızlar :):) çünkü bııktıımmmmmmmmmmdenetmedikelri şşey kalmsdıı ailemn ama alamııyorum doktotrada gittm hiç fayda etmedi :/ bilmyrm nağpcam bir ara hıırs yaptıım çok yemek yedimmm sanki 1-2 kilo alıır gibi olmuşştıum ama çok enerji sarf ediyorum hemencik kilo veriyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?