Bıktım artık kilo almak istiyorum çok mutsuzum :((

sağol canım :))

ben de hep kilo almaya uğraştım,3-4 kilo alsam ne olur diye tepinip dururdum,boyum 172,kilom 56 idi.çok da zayıf dedğildim fiziğimi de severim ama yine de o 3-4 kiloya takmış durumdaydım.sonra hamile kaldım,o 4 kiloyu almış halime baktım inanın hiç bir değişiklik yok!!!!yıllarca boşa üzülmüşüm,kilo öyle istenilen bölgeye alınamıyor malesef.şu an 10 kilo aldım,bacaklarımda tık yok hala aynı duruyorlar

ay canım nasılda güzelmiş gibi iştahla anlatmışsın..42 beden pantolona dapdaracık olunca ben mahvoluyorum.hemen spor diyet yaparım.38 e bol bol olmak istiyorum zaten istesemde 36 ya giremem kemikelrim geniş.
30-29 beden kot giyerim gözüm 27 giymekte..ya takmayın kilo almamaya o kadar tabi görüntünüzü bilemem ama bende hep dikkat edip kilo verme derdinde oldum.kabinlere incecik küçük popolu kzılar girince bir ahhh çekiyorum keşke böyle olsam diye
bende 1.73-174 gibi bişeyim çünkü her yerde farklı çıkıyorgenelde 64-63 lerde gezinirim kilo olarak
65 i gördüğüm de psikolojim bozulur..
hoş şimdi 66-67 yima ma 5 aylık hamileyim 6 ya gircem..şimdiden düşünüyorum tekrar verip eski halime dönebilirmiyim diye
hayalim 60 olmak

valla canım bu msjı okuyunca ben de çok şaşırdım aynı senin gibi düşünüyorum.42 pantolon ne demek??ne acayip bi hayal.ama tabi herkesin düşüncesi farklı oluyor,demek ki aşırı zayıfmış arkadaş çok bunalmış şimdi memnun halinden...ben şimdi diyorum ki,bi doğum yapayım,bir daha zayıflıktan şikayet edersem iki olsun.ne güzelmiş hafif olmak

mrb. bendede o sorunvafr gerçi bu ara birz daha iyiyim. boyum 1.70 yazın 49 kiloydum uzun ince yani ne yapsam ne kadar şeyi denediysem olmadı alamıyordum işşin kötüsü yiyodum ama alamıyodum , sonra psikolojik olabilir dediler ve psikyatri doktoruna gittin bana 1 tane ilaç verdi beni uyutmadı antideprasan ilacı değldi ama o kadar iyi geldi ki 3 aydır kullanıyorum şu an 53 kiloyum daha da almaya devam ediyorum 60 a kadar yolu var sende öyle bişeyler deneyeblirsin , zayıf olmak çok kötü insanın üstüne bişey yakışmaması 27 beden pantolunun bile bol gelmesi etek giydiğinde kürdan gibi bacakların gözükmesi insanı deprosyana sokuyor valla inş. işe yaarar...

yaaa arkadaşlar ben de kilo alamamaktan çok şikayetçiyim.. moralim öyle bozuluyorki bu duruma.. hele bır de çevremdeki insanların çok zayıf olduğumu söylemleri çok sıkıyor beni..artık kilo almak istiyorum..19 yasındayım 1.74 boy ve 52 kiloyum..(( sizin bu konuda bana önerebileceginiz birseyler varsa arkadaslar acilen o dusuncelerınızı bekliyorum..lütfen yardım edın bana..(2:

mrb cnm ilacın adını yazarmısın bi araştırayım?

Kızlar hepinizi çok çok iyi anlıyorum çünkü aynı durumu ben de yaşadım..küçüklükten beri insanların "ne kadar zayıfsın çöp gibisin annen sana yemek vermiyo mu biraz ye de kilo al" gibi saçma sapan sözlerine maruz kaldım..ne kadar can sıkıcı olduğunu hepimiz biliyoruz..genelde bu tarz şeyleri söyleyenler balık etli olurlar ve sorsanız kendi hallerinden çok memnundurlar (güya!!).. güya diyorum çünkü bence kıskandıkları için böyle sözler söylerler..biz de bu sözler karşısında üzülür, ezilir büzülürüz..halbuki "ne münasebet ben halimden gayet memnunum, formumu koruyorum, bence sen de formunu korumalısın biraz kilo vermelisin" falan diyebiliriz..bakın bakalım bir daha böyle konuşabiliyorlar mı lise zamanında bacaklarım zayıf diye iki kat çorap giyerdim..bacaklarımın zayıflığı ortaya çıkmasın diye çizme tarzı uzun spor ayakkabılar giyerdm..okul dışında etek giymekten hep kaçtım..okulda öğle aralarında yarım ekmekten fazla yerdim herkes şaşırırdı nasıl kilo almıyorum diye..doktora gittim hiç bişey çıkmadı..neyse üniversiteyi kazandım şehir dışına gittim.tabi ozamanlar yemek yapmayı bilmediğim için sürekli fast food beslendim..ve 3 ay içinde 6 kilo aldım..beni tanıyanlar inanamadı tabi..4 sene boyunca böyle beslendiğim için kilom sabit kaldı..şimdi sağlıklı beslendiğim halde kilom değişmiyo.gerçi hala zayıf sayılırım ama eski halime göre iyiyim..ama ben kesinlikle bu şekilde yapmanızı tavsiye etmiyorum çok sağlıksız çünkü..bu sorunu yaşayanlar 20 yaş altındaysa bence üzülmesinler çünkü yaşla birlikte kilo da geliyo genellikle..benim tavsiyem önce bir doktora görünün ve doktor tavsiyelerini dinleyerek sağlıklı bir şekilde kilo almaya çalışın..alternatif yöntemler denemek istiyorum diyorsanız olumlamalar yapabilirsiniz..ya da her gün gözlerinizi kapayın ve kendinizi istediğiniz kiloda hayal edin, o anı detaylı olarak yaşayın..yani beyin gücünü kullanın..detaylı bilgi için netten olumlamalar yazıp arayabilirsiniz..çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar..çünkü yalnız olmadığınızı anlatmak istedim..bu sorunu yaşayan tek kişi olmadığınızı düşünün, bu size güç verecektir..kendinize inanın ve güvenin..sizinle alay edenler olursa o kişinin sizi kıskandığı için bunu yaptığını bilin, içinizden kıs kıs gülün ona..umarım hepiniz istediğiniz kiloya en kısa zamanda ulaşırsınız

Benim de kilo almam lazım..hayatım boyunca hep zayıftım ama son zamanlarda iyice zayıfladım. boyum 1.63 kilom 44.. aslında 48 falan olsam iyi oluyorum ama öyle zor ki kilo almak..

kızlar selam sizi o kadar iyi anlıyorum ki, bende çok zayıftım, o sıcaklarda içime 2 kat tayt giyerdim
evlendim ilk sabah tartıldım 45 kiloydum. 3 sene oldu şimdi 55 olmuşum, ama göbeğimden hiçbişey olmuyor, 34-36 derken 38 oldum, biliyorum yakıştı ama siz o çok zayıfsın vs. diyenlere bakmayın emin olun çoğu kıskançlıktan ve unutmayın mutlaka kilo alırsınız, ben bile aldıktan sonra

ben de 172 boy 50 kiloyum şu an. ideal kilo 59 muş bu boya ama bi turlu 55i göremedm tartıda 2 sene önce 53 filan olmustum üniv. 1. sınıfta hatta eve gittğimde şaşırmıstı herkes sonra gitti gene kilolar..son iki senedir 49-50 arası gidip geliyorum arkadaslarm iyisn dio ama boy da uzun cok zayıf duruyorum.. kansızlık vardı kan hapları kullandm hiç kilo aldrmadı. Ayrıca 1,5 sene önce adet düzenszlği için doğm kontrol hapı vermşti doktr, onlar kilo aldırır diyordu herkes gene alamadm...Bir de çok enerji harcıyorum onu karsılamıyo galiba yediklerim kısa yoldan kilo almanın çaresi yok mu

kilomuz boyumuz aynı htta ddm ben mi yazdm bunuuu

ah ah neler yptm ben harnup pekmezleri apıkopal supdyn balık hapları

en iyi kilom 57 oldu süperdi

üzüntü stress derken uçuverdi... herkes az kilo al diyor salakça espriler yapıo rüzgarda uçcan fln..

var mı bi çarresi

(hormonlarım düzeldi beni tanıyan ark.lar varsa sitede triodit hastasym ama iyileştim )

merhaba kızlar bende kilo alamayanlardanım.benim boy 1.75 kilo 50.evliyim.evlendikten sonra kilo alırsın dediler ama bende hala bir gelişme yok.ben de iyi yemek yiyenlerdenim.yani gece 2 de kalkkıp hiç üşenmeden patates kızartırım,makarna yaparım ama yaramıyor.bu arada her türlü doktora aktara gitmişliğim var.endokrinoloji bölümüne falan gittim çünkü metabolizmam çok çok hızlı çalışıyor nedenini araştırmaları için gittim ama bunun yerine sadece D vitamini hapıyla geri döndüm.diyetisyen falanda bir şeye yaramadı.süt ve bal ikilisini çok denedim ama bende yaramadı,onun yerine birde kansızlık meydana geldi.çok şükür tahlillerim de her şey iyi çıkıyor ama kilo alamıyorum.aktarla ahbap olduk artık sana çaresiz kaldık diyor adam bana:)buarada 2 yıldır 48 kiloydum bu 2 kiloyuda 1 ay içinde aldım ama nasıl oldu bende bilmiyorum.
elbette çevremizdekilerin de etkisi bunda büyük.sürekli kilo al,zayıfsın vb.eleştiriler yoruyor insanı.bir süre sonra agresifleşmeye başlıyorum bu eleştiriler karşısında,bazen dalga geçiyorum.aslında kendimi biliyorum ve ben bile dalga geçiyorum bazen ama üstüne vazife olmayanların eleştirileri delirtiyor beni.eminim sizde böyle hissediyorsunuz.
ama benim şu problemim var meyve fazla yemiyorum.sadece muz çilek kivi severim.diğerlerini nadir yiyorum oda zorla.aşırı tatlı yiyecekler yiyince hemen tuzlu yeme ihtiyacı duyuyorum,şerbetli gıdalar ağır geliyor bana.sizce bunlarla zorlasam kendimi bir gelişme olur mu? yada radikal bir kilo alma fikri verebilecek olan var mı :) ?

canım bende senin gibiydim.36 kiloydum ve 21 yaşındayım çevremdeki herkes ne kadar zayıf olduğumu söyleyip dururdu acıyan gözlerle bakarlardı artık psikololojimde iyice bozulmuştu. diyetisyene falan da gitmiştim hiçbi sorunumum çıkmamıştı. en son pskiyatriye gittim o doktor bana mirtaron adında bi ilaç verdi ilaç yarım içiliyo ve acayip iştah açıyo o ila.la 2 ayda tam 11 kilo aldım. şimdi 47 kiloyum çevremdeki herkes çok güzelleştiğimden bahsediyo acayip mutluyum =) popo göğüs ne varsa artık hepsine sahibim. =) o ilaçla ablamda 47 kilodan 60a çıktı. sen doktora danış bence

bir de uzun süre sonra görüştüğün insanlar zaten zayıf olduğunu bile bile demezler mi sen daha da mı zayıfladın diye halbuki olduğum gibi durduğum halde. o zaman karşımdaki kim olursa olsun bir güzel pataklamak istiyorum yaa. hayır zayıflamış bile olsam bu denir mi daha çok üzmeye neden çalışıyosunuz yaaa. muhabbetini bile etmemeleri lazımken laflara bak ya. yazarken bile tekrar sinirlendim. bayılıyoruz sanki böyle olmaya ya sabır.

Bu dert bir bende var sanııyordum sizi bulunca çok sevindim kıızlar :):) çünkü bııktıımmmmmmmmmm denetmedikelri şşey kalmsdıı ailemn ama alamııyorum doktotrada gittm hiç fayda etmedi :/ bilmyrm nağpcam bir ara hıırs yaptıım çok yemek yedimmm sanki 1-2 kilo alıır gibi olmuşştıum ama çok enerji sarf ediyorum hemencik kilo veriyorum (

bende senin gibiyim bende muzu cok yiyiorum cok tatli yemek kilo aldirior ama tabiki zararli bi ara asiri cikolata tukediodum 3-4 kilo aldim snra istahim kapandi belli sure snra insan bikior ve yemedim istahim kapaninca kilolarda geri gitti bende 164 boy kilom 48-49-50 arasinda gidip gelior ah bi 51 olsam ama nerdee ve meyve mesela muz tok tutuormus ole duymustum doktorum bana yagli yiyecekler ye spor falan yap demisti belki isine yarar ben denemedim ama :)

canim yiyosum aliorsun kiloyu ama bi kac gun yemedinmi hemen geri gidior bi yemeye basladinmi hep yemen gerekior ben bunu anladimm bi kac gun istahim kesildi baktim kilolar gitmis :)

Piriltan ve Zehra kardeş yatmaya yakın kuruyemiş yiyosunuz artık bunu da canınız çeker heral.Yiyebildiğiniz kadar yiyosunuz üstüne bilumum pestil(dut,erik,vişne,üzüm,domates vb. :)de mideye indiriyosunuz ooohhh!Allah tatlı ne verdiyse pestil mi olur çikolata mı pişmaniye mi bilemem yatmadan önce indirin mideye.Fazla zaman geçmeden yatağa gidip mışıl mışıl uyuyosunuz.O tatlılar güzel güzel yağa dönüşüyor.Vıcık vıcık bel bölgesine katılıp kardeş oluyorlar öbür hücrelerle!:86:

Bunun üstüne de kilo almazsanız sindirim organlarının birinde canavar yaşama olasılığı yüksek..O yiyor zaar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…