• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktim artik, ara kanama denen illetten

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba arkadaşlar. Nolur konum şimdilik taşınmasın çünkü çok zor durumdayım.
Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Ama çok rahatsizim bu durumdan.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.

Ben iki adet arası ara kanama yaşıyorum arkadaşlar. Genelde yumurtlama günleri başlıyor ara ara adet olana kadar devam ediyor.
Dr a gittim hicbir sorunun yok dedi. Ben artık ne yapacagimi şaşırdım. Var mı aranızda bu derde sahip olan? Yazarsanız dertlesmis oluruz.
Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyot

Var ben🥺 yumurtlama kanaması yaşıyorum, yumurta çatlayınca östrojen çekilmesine bağlı oluyormuş ve normalmiş. Bazen de yumurtlama döneminden sonra adet tarihine kadar hafif kanamalar oluyor. Bunun nedeni de atılan yumurtanın progesteron ile karşılanamaması imiş, bir nevi adet düzensizliği sayılır dedi doktorcum.
Ha bi tedavisi var mı dersen no🤪 en azından hormonal bir problem yoksa normal sayılıyor ara ara bu durumlar.

Var ben🥺 yumurtlama kanaması yaşıyorum, yumurta çatlayınca östrojen çekilmesine bağlı oluyormuş ve normalmiş. Bazen de yumurtlama döneminden sonra adet tarihine kadar hafif kanamalar oluyor. Bunun nedeni de atılan yumurtanın progesteron ile karşılanamaması imiş, bir nevi adet düzensizliği sayılır dedi doktorcum.
Ha bi tedavisi var mı dersen no🤪 en azından hormonal bir problem yoksa normal sayılıyor ara ara bu durumlar.
Çok moralim bozuk. Az önce yine geldi. Soğan kuru iyi geliyormuş bitkisel yöntem diye ona başladım bu ay. Ama çare olmadı sanırım. Aynı senin yaşadıklarını yaşıyorum. Ve bir tedavisi olmadığı için de çok moralim bozuk. Ilaci olsa kullanalım geçsin. Ama yok işte dr bile sıkıntı yok diyor :( çok rahatsız edici bir durum gerçekten.

Merhabalar canım senin şuan ki yaşadığın durumu son iki ay ben de yaşadım ve çok bunalıma girdim bu ay hiç takmadım ve hiç gelmedi bende doktta merhaba gittim doktor Bi sıkıntı yok dedi bence çok üzerinde durma çünkü çok düşününce daha çok geliyor ve uzun b sürüyot
Teşekkür ederim canım. Benim bir buçuk yıldır nerdeyse her ay oluyor.

Benim normalde adet düzenim çok iyiydi hatta sezaryan sonrası bile sıkıntı yaşamadım.Fakat bir senedir spiral var hem adetim çok uzadı hem ara kanamalarım oluyor.İnsan çok bunalıyor sürekli bir ihtilaf hali 😑
Kontrole gittim smear falan yaptı sıkıntı yok yani büyük ihtimal spiralden dolayı.
Siz de bir kadın doğuma görünün içiniz rahatlar.

Hormonlariniza baktrdnzmi kan tahlili yaptirin.ablamda vardi guatr cikti

merhaba.ben yaşadım bunu. hormon dengesizliği yüzünden oluyordu. Doktor gözetiminde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. sonra bir daha olmadı. başka bir doktora görünmenizi,hormon testlerinizi tekrar yaptırmanızı tavsiye ederim. korkulacak bir durum değil. ilaçla düzene giriyor

Son düzenleme:
Benim normalde adet düzenim çok iyiydi hatta sezaryan sonrası bile sıkıntı yaşamadım.Fakat bir senedir spiral var hem adetim çok uzadı hem ara kanamalarım oluyor.İnsan çok bunalıyor sürekli bir ihtilaf hali 😑
Kontrole gittim smear falan yaptı sıkıntı yok yani büyük ihtimal spiralden dolayı.
Siz de bir kadın doğuma görünün içiniz rahatlar.
Dr a göründüm bir sıkıntı yok dedi. Biz korunmuyoruz. Teşekkür ederim.

merhaba.ben yaşadım bunu. hormon dengesizliği yüzünden oluyordu. Doktor gözetiminde 6 ay doğum kontrol hapı kullandım. sonra birdaha olmadı. başka bir doktora görünmenizi,hormon testlerinizi tekrar yaptırmanızı tavsiye ederim. korkulacak bir durum değil. ilaçla düzene giriyor
Teşekkür ederim. Tekrar başka bir dr a görüneceğim bu ay.

Yaşınız kaç? Benimde öyleydi. Bir çok neden sıralandı sonrasında.Adenomyozis dediler sonra.Ara ara şiddetli kanamam ouyordu adet dönemlerinde.

Teşekkür ederim. Tekrar başka bir dr a görüneceğim bu ay.
evet mutlaka görünün. benimki bir ara artık ara kanamayı da geçti, normal regl aralığım 1 hafta 10 güne düşmüştü. doktor muayenesinde herşey normaldi. ama hormon bozukluğu kaynaklı olduğu için tekrar düzeni ilaçla oturttuk. ilacı yok diye bişi yok yani.dr. hormon dengesizliklerinde yumurtlama dönemi de ara kanama görülebilecegini söylemişti. cidden sinir bozucu bir durum.

evet mutlaka görünün. benimki bir ara artık ara kanamayı da geçti, normal regl aralığım 1 hafta 10 güne düşmüştü. doktor muayenesinde herşey normaldi. ama hormon bozukluğu kaynaklı olduğu için tekrar düzeni ilaçla oturttuk. ilacı yok diye bişi yok yani.dr. hormon dengesizliklerinde yumurtlama dönemi de ara kanama görülebilecegini söylemişti. cidden sinir bozucu bir durum.
Çocuğunuz var mı peki?

Çok geçmiş olsun.Hava değişimi ,stres , polip ve daha birçok neden olabilir. En kısa zamanda alanında uzman bir doktora detaylı baktır.

bu arada soğan kürü yapıyorsunuz yanlış okumadıysam. bence yapmayın çünkü adeti söktürür diye duymuştum. kanamanızı çoğaltmasın.

Back