• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri bıktım ama pes etmiyorum!

ozlem_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
94
39
33
Şanlıurfa
1 yıl öncesine kadar belimde olan saçlarımı omuzumda kestirip platin yaptım sonra pişman oldum siyaha boyadım yandı yanacak derken eşimin isteğine görme perma yaptırdım bugün 3 gün öce kuaföre gittim bütün permadan kurtuldum.sonuç kısa mı kısa bir saç.forumu gezerken bazı arkadaşlar çam terebentin ve sinameki küründen bahsetmişler.bende şampuanın içine 1 kapak çam terebentin kattım kuruma kaşınma dökülme falan yok tabi.dün akşam sinam eki kürüne 1 kapak çam terebentin ekledim 3 saat bekledim.eşime kuaförden ilk çıktığım saçımla biraz önce çıkan saçlarımın fotolarını çektirip saçım uzamışmı diye sordum.2 gündemi dedi.bak dedim evet dedi uzamış ama mümkün değil uzaması dedi.herneysede benim derdim bunu sizinle resimli olarak paylaşmak ama nasıl resim koyucam ben bilmiyorum yardım edin

İki gün çok kısa bir süre bu kadar kısa sürede uzamaz ama sinameki kürünü bende bir dönem uygulamıştım gerçekten uzun süreli uygularsan birkaç ayda çok büyük fayda sağlıyor.

Ben şuan içine ne katıyordum tam hatırlayamıyorum ama bir kapak çamterebentin sinameki kürü için çok fazla geldi bana.
Ben e vitamini ampul badem yağı sinameki kullanıyorsum.Sanırım çamterebentin birkaç damla damlatılıyordu.Yinede emin olmak için kk da bununla ilgili bir topik vardı oraya bir göz atmanı tavsiye ederim.Bende saçlarımı istediğim modlee getirmek isterken kısacık keserlerse çok moralim bozuluyor.

Ama inan buna üzüldüğüne değmez Allah başka dert vermesin kısa sürede eski haline gelecektir.

Back