Biktigim evlilik

Lütfen bir iş bul
Para kontrolünü kendi elinde tut
Olurda boşanmayı düşünürsen ve ailen sabret derse
Hareket imkanın olsun
Tüm arkadaşlara katılıyorum
Lütfen ve lütfen çocuk meselesine dikkat et
Allah yolunu açık etsin inşallah...

Çatalı nasıl kırdı terminator ya.

Kendin git babanlara barı. Çatalı büken yarın sana neler yapmaz Allah korusun
Konuyu okuyunca insan bi ciddilesiyor ama sizin yorumu gorene kadar surdu bu.
Kahkahama engel olamadim:) Terminator yorumunuz guldurdu beni.
Hala da guluyorum yuksek sesle :)
Konu sahibi kusura bakmasin konuyu hortlattim ama size tesekkur etmek istedim beni guldurdugunuz icin:)

ALKol sigara var mı? bunları almadığında özellikle sabahları başına vurur.bunların yüzünden sinirli ise tedavi olsun deli.ona da yanaşmazsa sen ondan uzaklaş değişmez çünkü

Babanlara bırakıcam dediğinde ben olsam ceketimi bile almadan çıkardim o evden bak bakalım nasıl düşüyor peşine... Haddini bildir şunun,fazla iyi davranmissin belliki

Aynen benim ki de benzer bir cümle kurmuştu.. Şiddetli kavga ediyorduk trafikteyiz.. istersen annene bırakayım kafanı dinlersin dedi, arzu ediyorsan sen gidebilirsin annenin evine höst oradan dedim.. tamam seni eve bırakıp gideceğim dedi hala gidecek bekliyorum 3 yıl oldu :)))

daha yolun başındasın çalşıyormuydun. heleki çalışıyorsan allesen hiç durma yazık sana ömrüne.

Ben teşekkür ederim asıl yorumunuz çok mutlu etti beni. Guldurebildiysek ne mutlu efenim

Kusura bakmayın ama evlenmeden önce hiç flört etmiyor musunuz? İyice tanımadan evlenmek ne büyük cesaret

Kendin babanlara git lütfen .Biraz sensiz bırak o denyoyu. O ne şiddet öfke öyle.. böyle inşallah maşallah ile olmaz harekete geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…