• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktigim evlilik

Lütfen bir iş bul
Para kontrolünü kendi elinde tut
Olurda boşanmayı düşünürsen ve ailen sabret derse
Hareket imkanın olsun
Tüm arkadaşlara katılıyorum
Lütfen ve lütfen çocuk meselesine dikkat et
Allah yolunu açık etsin inşallah...
Catali omce kendi kafasina vurdu sonra kirdi.Ben bir e bu adamla nisanliyken nisan attim sirf boyle problemli diye sonra hangi akla hizmet geri barisip evlendim inanin ben de bilmiyorum.Abimin benimle hala arasi kotu .Annem babam zaten ayri gecen gun babam telefonda kizim senin yuva kurman bizim icin buyuk bir mutluluk falan dedi bilmiyor neler yasiyorum bilse de sabret der bunu da biliyorum.Kendimi gucsuz caresiz duruma getirmek istemiyorum kendime yeterim bunu biliyorum .Allah bana guc versin

Çatalı nasıl kırdı terminator ya.

Kendin git babanlara barı. Çatalı büken yarın sana neler yapmaz Allah korusun
Konuyu okuyunca insan bi ciddilesiyor ama sizin yorumu gorene kadar surdu bu. ;)
Kahkahama engel olamadim:) Terminator yorumunuz guldurdu beni.
Hala da guluyorum yuksek sesle :)
Konu sahibi kusura bakmasin konuyu hortlattim ama size tesekkur etmek istedim beni guldurdugunuz icin:)

ALKol sigara var mı? bunları almadığında özellikle sabahları başına vurur.bunların yüzünden sinirli ise tedavi olsun deli.ona da yanaşmazsa sen ondan uzaklaş değişmez çünkü

Babanlara bırakıcam dediğinde ben olsam ceketimi bile almadan çıkardim o evden bak bakalım nasıl düşüyor peşine... Haddini bildir şunun,fazla iyi davranmissin belliki

Eskiden eşimle çook büyük kavga esnasında, seni annenlere bırakıp döneceğim bu iş olmuyor demişti. Öyle bir kükredim ki, sen mi karar vereceksin benim nereye gideceğime, eşya gibi birde annemlere bırakıyormuş, durduğun yeri bileceksin, istersem yurt dışına tatile çıkarım boşanmaksa mesele. Annemin evine bırakacakmış sen kimsin en fazla eşimsin benim yerime karar veremezsin. Abov adam eşekten düşmüş karpuza dönmüştü. Öyle bir ayar verdimki ne olursa olsun kimseye ihtiyacım olmadığını o anda öğrenmiş oldu. Daha çok yeniydik tanıması gerekiyordu bu halimi de.
Burada gördüğüm kadınlar ise kedi gibi pısıp kalıyor. Baştan kaybediyorsunuz.
Ayrıca bu adamdan boşan.

Aynen benim ki de benzer bir cümle kurmuştu.. Şiddetli kavga ediyorduk trafikteyiz.. istersen annene bırakayım kafanı dinlersin dedi, arzu ediyorsan sen gidebilirsin annenin evine höst oradan dedim.. tamam seni eve bırakıp gideceğim dedi hala gidecek bekliyorum 3 yıl oldu :)))

daha yolun başındasın çalşıyormuydun. heleki çalışıyorsan allesen hiç durma yazık sana ömrüne.

Konuyu okuyunca insan bi ciddilesiyor ama sizin yorumu gorene kadar surdu bu. :KK66:
Kahkahama engel olamadim:) Terminator yorumunuz guldurdu beni.
Hala da guluyorum yuksek sesle :)
Konu sahibi kusura bakmasin konuyu hortlattim ama size tesekkur etmek istedim beni guldurdugunuz icin:)
Ben teşekkür ederim asıl yorumunuz çok mutlu etti beni. Guldurebildiysek ne mutlu efenim :KK68:

Kusura bakmayın ama evlenmeden önce hiç flört etmiyor musunuz? İyice tanımadan evlenmek ne büyük cesaret o_O

Kizlar daha 7 aylik evliyim .esim sinirli ve takintili biri .kavgalarda kendini kaybedip sagi solu yumrukluyor agzindan tukrukler saca saca bagiriyor.Ne yapacagimi sasirdim.bugunku meseleye geleyim dun aksam 2 saatligine disari cikti arkadaslariyla. sarjim bitebilir dedi tamam dedim .Sonra baktim saat 9 oldu yok ,10 oldu yok ,arkadasinin telefonundan 10 bucukta aradi sarjim bitti haberin olsun diye .sonra gece 12de eve geldi.neyse surat asmadim uykum var dedim uzak durdum ,Sirf dalaşmamak icin .Sabah oldu kahvalti hazirladim bana sen niye dun oyle davrandin soguktun falan dedi hay cevap vermez olaydim.dedim senin evde karin var farkinda misin? basladi bagirmaya biraz kafasini dinleyemeyecekmiymis falan .ardindan kumandalari firlatti ben de nasil yalvariyorum nolur yapma diye .Cunku kucuklugumde boyle seyleri ailemde cok yasadim ve cok korkuyorum yuksek sesten boyle birseylerin kirilip dokulmesinden.beni itekledi.sonra aglamaya basladim duvari yumrukladi.beni cileden cikardin sen bu hale getirdin diyor .baktim benim hazrlagm sofradan yemiyor kendine yumurta kiracak yine sinirlendi catali kirdi .sonra gelmis seni gormek istemiyorum dedi .Az kaldi seni alip babangilin evine birakcam dedi .lanet olsun kendimden nefret ediyorum suan bu evde hala durduguma inanamiyorum nasil kendime bunu yaptim .Cok cikmazdayim.sadece dua istiyorum Allah bana yardim etsin tez vakitte kurtulayim bu serefsizden
Kendin babanlara git lütfen .Biraz sensiz bırak o denyoyu. O ne şiddet öfke öyle.. böyle inşallah maşallah ile olmaz harekete geç.

Back