Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten bu sekilde anne olamam herseyden korkan bi anne gucsuz aptal bir kadin oalarak hayatimi curutmek istemiyorumBak bunu bilmen güzel ! Sen kendine yetersin . Bir eşe ihtiyacın yok .. Anne ve baban ayrı ayrı nasıl yaşıyorsa ,sen de öyle yaşayabilirsin. .ömür boyu neden bosanmadim,neden kendimi kurtarmadim diye düşünmek yerine ,ilerde daha iyi bir evlilik yaparsın yada ne bileyim yapmaz mutlu olursun ..şunu biliyorum ,o evde asla mutlu olmayacaksın ..başkalarının mutlu hayatlarına iç geçirip ,hastalıklı bir kadın olarak ömür curuteceksin. .
Ben 25 o 27 bu adam hasta olgunlugu da kendi de batsin kendinden bulsun Allahim diyorum hergun
Catal da şu ozene bezene ceyizler dizdiginiz ucu cicekli renkli catallardan tamamen metal degil yaniCatali kiran nasil bir insan evladidir yalniz
Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin.evlilikte arada yaş farkı olacak ve kişinin kendini geliştirmesi evliliğe hazır hissetmesi de gerekli evlilik çocuk oyuncağı değil ki istemiyorum git istiyorum gel demek hiç değildir.Allah yardımcınız olsun ne diyelim...
Bunun bilincinde olman da güzel :)Zaten bu sekilde anne olamam herseyden korkan bi anne gucsuz aptal bir kadin oalarak hayatimi curutmek istemiyorum
Allah razi olsun Rabbim kimseye yasatmasin.
Burada olgunlaşmaktan değil ama mesele, ortada sinir, öfke kontrolü sorunu var. Bu anlattığı çatalı önce kendi kafasına vurma, sonra kırma, duvarları yumruklama olgunlaşmayla çözülecek şeyler değil. Benim babam tam bu profildeydi, küçücük birşeyde kafası atsın, evde kırılmadık cam tabak kalmazdı, bağırıp çağırmalarını saymıyorum bile. Annem hep bekledi, şu borcu bitecek düzelecek, şu sıkıntısı bitecek düzelecek, hep kendini kandırdı. Ama ne oldu, ben ve kardeşim sinik, pısırık, korkak bir şekilde büyüdük, annem bir yaştan sonra sinir hastası oldu şimdi en ufak bişeye tahammülü yok. O yüzden ben en çok bu öfke kontrolü olan evliliklere dayanamıyorum, kesinlikle düzeleceğini sanmıyorum keşke düzelse ama olacağı konu sahibi kendisi de sinir hastası olacak en sonunda.Bakın aslında erkeler geç olgunlaşır yani yaptığı tüm hareketler ona normal gelmektedir.Yani size şıuan anormal gelen herşey eşinize normal geliyorzaten erkekler en erken ilk defa 32-33 yaşında evlenmeliler düşüneler duygular ancak o yaşlarda tam oturuyor .kadınlar ise daha erken olgunlaşır.şuan sizin düşündüklerinizi eşiniz düşünmüyor mesala o hayatına devam ediyor çünkü ona göre herşey normal...Erkek mantığıyla kadınlar ise duygularıyla hareket ederler.Burada iş erkeğe düşüyor mantığını kullanıp önündeki hayatını yoluna koyacak yada kendi yoluna bakacak.
Sarjim bitti yalanı klâsik. Aldatms olabilir sorgulama diye kavga çıkarıp ortalığı dağıtıyor sus payı. .Kizlar daha 7 aylik evliyim .esim sinirli ve takintili biri .kavgalarda kendini kaybedip sagi solu yumrukluyor agzindan tukrukler saca saca bagiriyor.Ne yapacagimi sasirdim.bugunku meseleye geleyim dun aksam 2 saatligine disari cikti arkadaslariyla. sarjim bitebilir dedi tamam dedim .Sonra baktim saat 9 oldu yok ,10 oldu yok ,arkadasinin telefonundan 10 bucukta aradi sarjim bitti haberin olsun diye .sonra gece 12de eve geldi.neyse surat asmadim uykum var dedim uzak durdum ,Sirf dalaşmamak icin .Sabah oldu kahvalti hazirladim bana sen niye dun oyle davrandin soguktun falan dedi hay cevap vermez olaydim.dedim senin evde karin var farkinda misin? basladi bagirmaya biraz kafasini dinleyemeyecekmiymis falan .ardindan kumandalari firlatti ben de nasil yalvariyorum nolur yapma diye .Cunku kucuklugumde boyle seyleri ailemde cok yasadim ve cok korkuyorum yuksek sesten boyle birseylerin kirilip dokulmesinden.beni itekledi.sonra aglamaya basladim duvari yumrukladi.beni cileden cikardin sen bu hale getirdin diyor .baktim benim hazrlagm sofradan yemiyor kendine yumurta kiracak yine sinirlendi catali kirdi .sonra gelmis seni gormek istemiyorum dedi .Az kaldi seni alip babangilin evine birakcam dedi .lanet olsun kendimden nefret ediyorum suan bu evde hala durduguma inanamiyorum nasil kendime bunu yaptim .Cok cikmazdayim.sadece dua istiyorum Allah bana yardim etsin tez vakitte kurtulayim bu serefsizden
Lafa bak babasının evine birakacamis. Tıpkı bir yerden ürün alıp daha sonra memnun kalmayıp iade etmek gibi esya muamelesi. Hem suçlu hem guclu yani. Telefonu kapalı bir bekleyenim var evde beni merak eder diye dusunmemis bile. Birde seni suçlu göstermeye çalışıyo. Bir kere insanın bekleyeni varsa evine vaktinde gitmek zorunda haberin vermek zorunda. Bekar gibi takılamaz yani. Madem bunlara önem vermiyor kadında onu beklemesin kafasına gore davransin herkes evlilikten başka herseye benzer.Kizlar daha 7 aylik evliyim .esim sinirli ve takintili biri .kavgalarda kendini kaybedip sagi solu yumrukluyor agzindan tukrukler saca saca bagiriyor.Ne yapacagimi sasirdim.bugunku meseleye geleyim dun aksam 2 saatligine disari cikti arkadaslariyla. sarjim bitebilir dedi tamam dedim .Sonra baktim saat 9 oldu yok ,10 oldu yok ,arkadasinin telefonundan 10 bucukta aradi sarjim bitti haberin olsun diye .sonra gece 12de eve geldi.neyse surat asmadim uykum var dedim uzak durdum ,Sirf dalaşmamak icin .Sabah oldu kahvalti hazirladim bana sen niye dun oyle davrandin soguktun falan dedi hay cevap vermez olaydim.dedim senin evde karin var farkinda misin? basladi bagirmaya biraz kafasini dinleyemeyecekmiymis falan .ardindan kumandalari firlatti ben de nasil yalvariyorum nolur yapma diye .Cunku kucuklugumde boyle seyleri ailemde cok yasadim ve cok korkuyorum yuksek sesten boyle birseylerin kirilip dokulmesinden.beni itekledi.sonra aglamaya basladim duvari yumrukladi.beni cileden cikardin sen bu hale getirdin diyor .baktim benim hazrlagm sofradan yemiyor kendine yumurta kiracak yine sinirlendi catali kirdi .sonra gelmis seni gormek istemiyorum dedi .Az kaldi seni alip babangilin evine birakcam dedi .lanet olsun kendimden nefret ediyorum suan bu evde hala durduguma inanamiyorum nasil kendime bunu yaptim .Cok cikmazdayim.sadece dua istiyorum Allah bana yardim etsin tez vakitte kurtulayim bu serefsizden
Verilmesi gereken tepki tamı tamına bu benceEskiden eşimle çook büyük kavga esnasında, seni annenlere bırakıp döneceğim bu iş olmuyor demişti. Öyle bir kükredim ki, sen mi karar vereceksin benim nereye gideceğime, eşya gibi birde annemlere bırakıyormuş, durduğun yeri bileceksin, istersem yurt dışına tatile çıkarım boşanmaksa mesele. Annemin evine bırakacakmış sen kimsin en fazla eşimsin benim yerime karar veremezsin. Abov adam eşekten düşmüş karpuza dönmüştü. Öyle bir ayar verdimki ne olursa olsun kimseye ihtiyacım olmadığını o anda öğrenmiş oldu. Daha çok yeniydik tanıması gerekiyordu bu halimi de.
Burada gördüğüm kadınlar ise kedi gibi pısıp kalıyor. Baştan kaybediyorsunuz.
Ayrıca bu adamdan boşan.