• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biktigim evlilik

Evet onun beni birakmasini bekliyorum cunku ben cekip gittigimde pesimden belayi da aileme getirecegimi biliyorum
Seni bırakmaz önce duvarları yumruklar eşyaları zarar verir zamanla seni döver ama yine bırakmaz sen kendini kandiriosun kimse kimseye bela olmaz kendine acı ve biran evvel bosan

Canım şuan çok kırgın ve kızgınsın seni anlayabiliyorum emin ol ben dahil bir sürü arkadaşımız bu tarz seyler yaşamıştır evliliğinde boşan istiyorsan ama bence elinden geleni yap baktın değişen birşey yok o zaman boşanma girişiminde bulun daha çok yeni evliliğiniz evlilik zaten başlı başına zor bir müessese iki farklı karakter bir evde tabiki tartışma olacak olmazsa garip eşinin belkide gerçekten var bir sıkıntısı sana yansıtıyor sakin biranda al karşına tüm rahatsızlıklarını kırıldığın konuları değiştirmesini istediği yönlerini söyle birbirinize bir süre verin ama bu sürede değişme olmazsa aile büyüklerinide devreye sokup bu işi bitireceğinizi söyleyin umarım hallolur herşey

Şuan öldürülen kadınların hikayelerini izliyorum. Şiddet bi küfürle başlayıp aşama aşama artarak kadını ölüme götürüyor.
Psikolojik , fiziksel , cinsel hiçbir şiddete göz yummayın. Dayak yemeyi beklemeyin.

Ya kocan manyak mı. Nişanlıyken sevgiliyken filan nasıldı?
Yada canı bişeye mi sıkkındi acaba. Ne çektik bu erkeklerden Bee. Hepsi manyak

Eminim atarlanıp şimdi çıkıp gidiyorum deseydiniz bırakmayacaktı ve muhtemelen dövecekti sizi. Çünkü böyle yaratıkların profili belli. Öfkesini kontrol edemiyor o yüzden size zarar vermeyecek şekilde bu olaydan sıyrılmanız lazım. Haklısın yapamıyoruz ayrılalım diyin ve sanki o sizden ayrılmış gibi olsun kendini böyle tatmin etsin. Yeter ki size bulaşmasın.

Allah yardımcınız olsun
Bi sorunu var belli
İnşallah aklı başına gelir ne diyim
Derdi neymiş ki bu kadar, maddi filan başka sıkıntılar mı var acaba bu kadar yansıtıyor

Yada başka biri olabilir mi, gece gidiyor demişsiniz ya
Yad a hep psikolopatmıydı, nişanlıyken filan hiç belli etmedi mi

7 aydir evlisiniz bunun sevgililiginde flortunde soz nisan doneminde anlamadiniz mi psikopat oldugunu.
Esya firlatmak duvar yumruklamak bir seyleri kirmak nedir.???
Tepkini gosterin ne diye yalvariyorsunuz yapma diye.
S...tir git desenize

Maddi sorunlarınız ne boyutta? Düğün borcunuz var mı? Öyle bir durum varsa ve adam ana baba evinden damat geldiyse yani para derdi nedir bilmiyorsa bu kavgalar oluyor, sen mal mısın da seni bırakıyor bu bir. Bir akşam çıktı diye darlamamalısın bu iki, bırak çıksın arama, arkadaşlarının yanında aramaya utanabiliyorlar, bi zaman sonra arkadaş falan kalmaz, hoşgeldin diye karşıla isterse ikide gelsin, aç mısın de, biraz üç maymun olmak lazım bu tip adamlara, gün içinde gel artık işin kaçta biter çok özledim vb mesajlar at, bunlar tabi eğer boşanamayacaksan, boşanabilecek durumun varsa eşek gitmeye gerek yok ama sanmıyorum

ani sinirlenmeler tahammülün bittiği konularda olur. Yani normal insanın vermeyeceği tepkileri, tekrarlanan ve tahammülün bittiği olaylarda gösterirler. Siz buraya olayları tek yanlı yazmışsınız millet de anlamadan etmeden boşan demiş. Bence kendi davranışlarınızı da gözden geçirin.

Bir insan 7 sinde neyse 70 odur değişmez çocuk felan yoksa ayrıl ömrün böyle biriyle geçmez .3 günlük dünyada değmez kendini seven katlanmaz

Saygısız ve seviyesiz eşiniz. Düzeleceğini umuyorsanız, yanılıyorsunuz. Lütfen çocuk yokken bırakın, yolunuza bakın. Kendinize hakettiğiniz değeri verin ve boşanın.

Back