- 17 Ocak 2017
- 201
- 143
- 103
Kizlar daha 7 aylik evliyim .esim sinirli ve takintili biri .kavgalarda kendini kaybedip sagi solu yumrukluyor agzindan tukrukler saca saca bagiriyor.Ne yapacagimi sasirdim.bugunku meseleye geleyim dun aksam 2 saatligine disari cikti arkadaslariyla. sarjim bitebilir dedi tamam dedim .Sonra baktim saat 9 oldu yok ,10 oldu yok ,arkadasinin telefonundan 10 bucukta aradi sarjim bitti haberin olsun diye .sonra gece 12de eve geldi.neyse surat asmadim uykum var dedim uzak durdum ,Sirf dalaşmamak icin .Sabah oldu kahvalti hazirladim bana sen niye dun oyle davrandin soguktun falan dedi hay cevap vermez olaydim.dedim senin evde karin var farkinda misin? basladi bagirmaya biraz kafasini dinleyemeyecekmiymis falan .ardindan kumandalari firlatti ben de nasil yalvariyorum nolur yapma diye .Cunku kucuklugumde boyle seyleri ailemde cok yasadim ve cok korkuyorum yuksek sesten boyle birseylerin kirilip dokulmesinden.beni itekledi.sonra aglamaya basladim duvari yumrukladi.beni cileden cikardin sen bu hale getirdin diyor .baktim benim hazrlagm sofradan yemiyor kendine yumurta kiracak yine sinirlendi catali kirdi .sonra gelmis seni gormek istemiyorum dedi .Az kaldi seni alip babangilin evine birakcam dedi .lanet olsun kendimden nefret ediyorum suan bu evde hala durduguma inanamiyorum nasil kendime bunu yaptim .Cok cikmazdayim.sadece dua istiyorum Allah bana yardim etsin tez vakitte kurtulayim bu serefsizden