• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bıktı mı benden ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın tatlı bayanlar bal kızlar :) Beni hatirlayan tanıyan tanımayan herkese selam olsun... Bildiğiniz üzere 2 yıllık ciddi bi iliişkim var sevgilim 23 ben 21 yaşındayım. Okulum bitti suan stajyer gibi çalışıyorum sevgilim de polis memuru. Onun ailesi beni biliyor Allah bin kere razi olsun ko çok seviyorlar ve ilgileniyorlar benimle... Tartışmalar dışında sevgilimde ilgilidir hakkını yemiyeyim. Ama benim babam bilmiyor annem biliyor ama bilmek istemiyor ben karışmam diyo herseye. Babam çok sinirli korkuyo ondan duyarsa diye. Sevgilimi artık zapdedemiyorum kızlar babana söyle artık sana bu adam öyle de kızacak böyle de. Tamam 1 sene bekleyelim ama.bi yüzük takılsin bi adi konsun diyor. Ailesi de öyle diyo. Annesi Kızım oğlumuz hiç iyi değil söyle artık babana senin onu istemedigini düşünüyor bazen, akrabalar da hep seni soruyo bu kızin adı var ama kendisi yok diyorlar dedi. Ocak da stajım bitiyo sevgilim o zaman söyle diyo ama cok korkuyorum benim babam ortalığı ayağa kaldirir yani annemi babamı ezip geçme lazım bi nevi ama onları ezip gectigimde de esimin her daim benim yanımda olması lazım. Ezip gecmekten kastim kacmak falan degil babam istemeye dahi getirtmez. Bende diretirim babama istiyorum ille de diye. Ya diyorum ben.o kadar annemi babamı hadi karşıma alicam onun için. Yarın birgün hersey değişirse ... bunları sevgilime de söyledim sürekli korkuyosun artık sıkıldım bu kararsizligindan diyor ne yapacagimi bilemez haldeyim

sonucta elbet evlenecekisn tursunu kuracak degiller okulunda bitmis. hem hemen yarın evlenmiceksiniz ama adı konması senin icinde iyi olur

Neden izin vermez babanız? Evlenmek doğanın kanunu bir yerde. Yaşınız kucuk olduğu için mi
Yaşımi küçük görüyor . Evlilik için değil yani normalde bile 15 yaşındasın bana sorsalar diyo. Geçen hafta doğum günüm vardi 21 olduğumu duyunca sinirlendi sus demeye başladı bana

izin vermemesinin ya da ayağa kaldırmasının sebebi ne?
Okulum yeni bitti bide yaşımi küçük buluyorum ayrıca hazmedemiyor çok kıskanç. 1 ay önce kendiliğinden bak kelebek 4-5 yıl sonra kendine arkadaş yapabilirsin sonrada bi nisan falan olur ama o. Çocuğu olmasın adam olsun 4-5 yıl sana erkeğin e si yok dedi. Onu duyunca bile çok sevindim yaşasın babam bigün evlenecegim diye düşünmüş sonunda dedim

Okulum yeni bitti bide yaşımi küçük buluyorum ayrıca hazmedemiyor çok kıskanç. 1 ay önce kendiliğinden bak kelebek 4-5 yıl sonra kendine arkadaş yapabilirsin sonrada bi nisan falan olur ama o. Çocuğu olmasın adam olsun 4-5 yıl sana erkeğin e si yok dedi. Onu duyunca bile çok sevindim yaşasın babam bigün evlenecegim diye düşünmüş sonunda dedim
kaç yaşındasın

bence sakince söyle..bende çok çekinmiştim ama hiçte düşündüğüm gibi olmadı..

Babanızla bunu konuşursanız aksine ona verdiğiniz önemi ve fikirlerine ne kadar saygı duyduğunuzu anlar ve bu kadar korkmanıza gerek yok :KK43: Sonuçta bunlar doğal şeyler tabiki biriyle tanışıp evlenmek istemeniz normal :KK8:

Ben de geldiiimmm. Benim konumu oku haline şükredersin. Bilenler bilir. :cry: Ama yine de büyük ihtimal sen demeden onun ailesi gelir . Çünkü ilk görüş önemli. Onlar gelip bir görüşsünler. Arada tanıdık olunca mesela sizi çağırırlar misafirliğe. Onları da çağırır. En azından oğlan nasıl bisey onu görür baban. Sonra istemeye gelirler falan filan...

Bence doğru diyor baban. 21 küçük bir yaş.baban da çocuksu buluyor seni.En güzel yıllar 20-30 arası. Onda da evlencem diyorsun...merak etme çok da lazım birsey değil.
En azından 23-24 ol bakalım.
Doğru diyor baban.

Babanızla bunu konuşursanız aksine ona verdiğiniz önemi ve fikirlerine ne kadar saygı duyduğunuzu anlar ve bu kadar korkmanıza gerek yok :KK43: Sonuçta bunlar doğal şeyler tabiki biriyle tanışıp evlenmek istemeniz normal :KK8:
Babam malesef öyle çokta medeni yapıda bi insan değil :( aa benim kızım saklamadi bana söyledi demez ben seni adam bulasin diye mi okuttum der

Konu başlığı bıktı mı bende ama bence bıkmamış sizi çok istiyor
21 yaşındasınız erken diye çekiniyorsunuz okulunuzda yeni bitti babanız haklı olabilir
Ama yüzük takıldığı gibi evlenmek zorunda değilsiniz 1-2 yıl sözlü kalabilirsiniz.
Babanızla konuşun hemen evlenmeyeceğinizi biraz daha yakından tanımak için yüzük takmak istediğinizi söyleyin
Hiç bir baba kızının büyüdüğünü kabul edemez bende 23 yaşımda evlendim
Hala babam der daha erken di vermicektim seni der:)

Back