- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Günaydın tatlı bayanlar bal kızlar :) Beni hatirlayan tanıyan tanımayan herkese selam olsun... Bildiğiniz üzere 2 yıllık ciddi bi iliişkim var sevgilim 23 ben 21 yaşındayım. Okulum bitti suan stajyer gibi çalışıyorum sevgilim de polis memuru. Onun ailesi beni biliyor Allah bin kere razi olsun ko çok seviyorlar ve ilgileniyorlar benimle... Tartışmalar dışında sevgilimde ilgilidir hakkını yemiyeyim. Ama benim babam bilmiyor annem biliyor ama bilmek istemiyor ben karışmam diyo herseye. Babam çok sinirli korkuyo ondan duyarsa diye. Sevgilimi artık zapdedemiyorum kızlar babana söyle artık sana bu adam öyle de kızacak böyle de. Tamam 1 sene bekleyelim ama.bi yüzük takılsin bi adi konsun diyor. Ailesi de öyle diyo. Annesi Kızım oğlumuz hiç iyi değil söyle artık babana senin onu istemedigini düşünüyor bazen, akrabalar da hep seni soruyo bu kızin adı var ama kendisi yok diyorlar dedi. Ocak da stajım bitiyo sevgilim o zaman söyle diyo ama cok korkuyorum benim babam ortalığı ayağa kaldirir yani annemi babamı ezip geçme lazım bi nevi ama onları ezip gectigimde de esimin her daim benim yanımda olması lazım. Ezip gecmekten kastim kacmak falan degil babam istemeye dahi getirtmez. Bende diretirim babama istiyorum ille de diye. Ya diyorum ben.o kadar annemi babamı hadi karşıma alicam onun için. Yarın birgün hersey değişirse ... bunları sevgilime de söyledim sürekli korkuyosun artık sıkıldım bu kararsizligindan diyor ne yapacagimi bilemez haldeyim