Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kusura bakmayın bilmiyordum o halde altını da satıyorum ayrı ayrı almak isteyen olursa o şekilde de veririm. Hiç giyilmedi tüm fiyat 40 tl. Sadece üstü 25 tl
Ben ürünü 90a aldığım için daha fazla bişey yapamıyorum malesef ..Üstelik hiiç goymedim hala paketinde duruyo açılmadı sıfır ürün yani. M L bedene uyumlu. Kargo ücreti siz oduyosunuz.
Ben ürünü 90a aldığım için daha fazla bişey yapamıyorum malesef ..Üstelik hiiç goymedim hala paketinde duruyo açılmadı sıfır ürün yani. M L bedene uyumlu. Kargo ücreti siz oduyosunuz.
canım iç çamaşır kategorisinde olduğu için giyilse alamam zaten hiyjen açısından çok uygun olmaz diye düşünüyorum bedeni tamda benim bedenim ama fiyat bana göre fazla canım indirmeyi düşünürsen özelden yazabilirsin hayırlı satışlar :)