nedenemek canım 4-5 ay önce banada sağolsun forumdan bi kaç arkadaş tecrübelerini paylaşıp yönlendirmişlerdi bende onalrın sayesinde o siteyle tanıştım baya eğitici video var nasıl yapıldığını anlatan üründe öyle bikibi bölgesinde kartuş kullanmaya kalkmıştım ilk ben tabi sonu hüsran çok canım acımıştı ve elime yüzüme bulaştırmıştım sonra bikini bölgesi için kalın pudralı titanyum tablet ağda var dediler öyle başladı 4 aydır yapıyorum çok memnunum çokda pratik oluyor bayada azalttı sana tavsiyem bişeyle uğraşmayayım diyorsan depiliddima cevze set var sitede onu alabilirsin Vivol cezve set var onu alabilirsin vivol cezve setin içindeki tablet ağda naturel ben titanyum istiyorum dersin spiariş verirken naturel yerine titanyum alırsın ben öyle yapmıştım birde sir ağda yağı aldım extradan lazım ağdadan sonra
tablet ağda nasıl bişi nasıl kullanıyor ?
Normal sakız canım,çam sakızı değil,
Ben bunu ablamdan öğrendim,ve üç yıldır bikinide uyguluyorum,
İnanın çok çok etkili,hem acımıyo hem de gerçekten bitiriyo,yukarda da yazdım ablam şu an uğraşmıyo bu işle,çünkü bitmiş yani,
Biraz zaman alıyo ama,yaptıkça eli alışıyo insanın,süre kısalıyo,
Ben vaktim olmadığında üstleri mini başlıklı kartuş sir ağdayla alıyorum hemen,alt tarafa da sakızla hemen bitiriyorum,
Bakın gerçekten deneyin yani ekonomik,acısız,evde kendiniz yapabiliyosunuz ve kesinlikle ispatlı bitiriyor tüyleri,
Pişman olmazsınız size söyleyeyim...boshayallersmile
bıkınıbolgesını
yaparkenagdaıle
acı
gıderıcıenguzel
sey
bıbardaksarappp
bunukesfettım
sana katılıyorum canm
evet kızlar ben yakında sıyırcam nedir bu kıllardan çektiğimben hala jiletle alıyorum .lazer epilasyon yaptırıım dedim test atışı attırdım neyse atıgı yerler önce döküldü ama şmdi eski haline geldi acısı derseniz acıo e zararıda vardır kanser manser korktum yaptırmadım. agda desen onuda yapıım dedim beceremdm eplatörü dokunduramıorm bile felaket acıo napcam bilmem popo aramda bile var .evlenmekten bile korkuom sırf buyüzden evlensem nasıl eşimin karşısına çıkcam böle orman gibi of napcam ben ya jiletten kurtulanlar bi akıl fikir versin şu emlada işe yarıomu pöf
sir ağdayla alıyorum evde gayet hijyenik oluyor bu şekilde:)
hangi markayı kullanıyorsun canım
sen emlayı nası kullanıyorsun sürdükten sonra yıkıomusun ne kadar beklio bişi sarıomusun iice emsin die krem.emla nasıl işe yaramıyobenim canım çok tatlıdır tüyüm kopsa çığlık atarım ama emla süper hissetmiyosun bile. sinek ısırığı kadar falan hisssediyosun. ama hava almaması lazım sürdükten sonra suda değmemesi gerekiyor. emlayı sürdükten sonra ağda. kendin yapamazsan kuaföre git 2 dk hallediyolar. kendin yaparsan yapmadan önce ağda yapacağın yere pudra sür hem yapış yapış olmaz hemde terlemez.
evet kızlar ben yakında sıyırcam nedir bu kıllardan çektiğimben hala jiletle alıyorum .lazer epilasyon yaptırıım dedim test atışı attırdım neyse atıgı yerler önce döküldü ama şmdi eski haline geldi acısı derseniz acıo e zararıda vardır kanser manser korktum yaptırmadım. agda desen onuda yapıım dedim beceremdm eplatörü dokunduramıorm bile felaket acıo napcam bilmem popo aramda bile var .evlenmekten bile korkuom sırf buyüzden evlensem nasıl eşimin karşısına çıkcam böle orman gibi of napcam ben ya jiletten kurtulanlar bi akıl fikir versin şu emlada işe yarıomu pöf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?