ne güzelmilş sen sir ağda yaparsan bi kaç aya onalrda kalmaz ama sir ağdada marka çok önemli ben vivet denedim sesu denedim ama beş para etmez bir arkadaşım depilissimayı önerdi profesyoneler içinmiş çok kaliteli falan dedi 3 aydır kullanıyorum süper bence çok fazlada acıtmıyor bulaşmıyorda öyle koltukaltı bacakalr için depilisismanın kartuş sir ağda setleri var onalrdan al bikini bölgesi için yüz için konserve ağda kullan depilissimanın titanyum konserve ağdası var hassas bölgeler için. nerden bulurum dersen bakimli ol mak c om diye bir site var incele istersen
ne güzelmilş sen sir ağda yaparsan bi kaç aya onalrda kalmaz ama sir ağdada marka çok önemli ben vivet denedim sesu denedim ama beş para etmez bir arkadaşım depilissimayı önerdi profesyoneler içinmiş çok kaliteli falan dedi 3 aydır kullanıyorum süper bence çok fazlada acıtmıyor bulaşmıyorda öyle koltukaltı bacakalr için depilisismanın kartuş sir ağda setleri var onalrdan al bikini bölgesi için yüz için konserve ağda kullan depilissimanın titanyum konserve ağdası var hassas bölgeler için. nerden bulurum dersen bakimli ol mak c om diye bir site var incele istersen
Evde ağda yapmanın kolayı var kartuş ağda ısıtıcıları var onlardan almanızı ve kartuş ağda kullanmnızı tavsiye ediyorum,istediğiniz bölqeyi ve etraf batmadan rahatça kullanabiliyorsunuz...Watsonda indirim var mesela ..Sesu takımı fazlada birşey değil ücreti; 35 TL...
birde işin hiyjen boyutu olduğunu unutmayalım arkadaşlar günde kaç kişi geliyor o kuaföre diyelim 10 kişi 10 kişiyede aynı konserve sir ağdayı ısıtıp sürüyor çok çok herkese farklı spatula kullanır spatulayı değiştirir değiştirse ne olacak senden önce gelene spatule ile sürdü sonra spatulayı tekrar konserveye batırdı yanı 10 kişinin genital bölgesine değen ayrı spatulalar o konserveye girdi ya sizden önce gelende aids hepatit b varsa ne olacak.
kızlar ben ılık ağda yapıyorum inanın en fazla 15 dk alıyor komple..el alışkınlığı oldu sanırım:))çok rahat ve temiz hissediyorum, eğer diyelim ki oldu bir sebeple jiletle almışsam inanın kaşıntıdan duramıyorum..çok rahatsız oluyorum..en temizi agda...
ben de 6 yıldan sonra ağdaya geçiş yapayım dedim bütün çeşitlerini aldım eve sabun gıbı sir ağdadan ,ağda bantından ve kartuş olanından aldım emla da aldım ama çok uzun süre jilet yaptıgım için kökler cok fena olmuştu :kedi: emla sadece alt kısımlarda etkılı oldu üstte banamısın demedi malesef cok canım yandı eldıvenle tutup tutup çektım ama üst kısımlar kaldı ya çok rezil oldum kızlar bugun utanmayı bırakıp ağdacıya gideyim dedim sabah işe gelirken camda tüm sir ağda 10 tl yazıyordu aa dedım ne kadar ucuz aaayyyy
içeri bir girdim bu kadar iğrenç bir ağda odası olamaz yaaa aynı spatulayı mı kullancaksın dedim evet herkese ayrı mı kullanim gıbı suratıma aptal aptal baktı kız yaa miğdem kalktı bez iğrençti sedyeye serdiği yaaa tersını çevırdı guya bana ama orası da iğrençti ay midem kalktı canım ben sonra gelim dedim kaçtım resmen yaa napcam yarım yamalak kaldım öle kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?