bende azula katılıyorum banada formda biri o dediği bakimliolmak sitesini önermişti ordan 3-4 ay önce aldım çokta memnunum bacaklarda kartuş ağda kullanın çok pratik ve kullanışlı bikini bölgesinde ise titanyum konserve ağada var bacakalrda en iyi ağda depilissimanın naturel ve azulen ağdası çok güçlü ve iyi ağda tavsiye ederim depilissimadan şaşmayın bence azul sen ne kullanıyorsun
aslen Ankaralıyım. ama doğup büyüme Kırıkkale. kaydirigubbakcemile5
Şimdi başka yerdeyim ama.
en sevdıgım dızıyı veya tvden herhangı bi programı acıyorumkı dıkkatım dagılsın daha az acısın diyee :))
sonra su soguk agda bantlarını başparmagımın yarısı kucuklugunde kesiyorum tabı elımle ısıttıktan sonra..
o kucuk parcalardan 1 veya 2 tanesını yapıstırıp hızlıca kendıme dogru cekıyorum böyle böyle bıtırıyorum bolgeyı :)
eger tek bıkını tarafının ust kısmını yapacaksam ve vaktımde varsa cımbızla tektek ugrasıyorum :)))
ıc kısmı nasıl alıosun
mesajların bir kısmını okuduktan sonra hastalıktan korktugum için ve utancımdan emla kremini denemeye karar werdm :) almayı dusunuyorum artı bioder almıstm kullanan deneyen war mı arkadaslar ben bi kac defa epilatörle aldm ama 1 saatten fazla ugrasıorm cnku tez canlıyım cok yavas alıyorum kaydirigubbakcemile3 emla kremini kullanıp bioder kullanıcam bundan sonra bu siteye uye oldugum gune sukurler olsun :dance:
mrb kızlar banada yardımcı olurmusunuz ben genital bölgeye lazer yaptırcaktım dün gittim test atışı yaptırdım çok acıyor artı korktum lazer ışın ı bu sonuçta kanıtlanmış bişide yok zararsız die kanser riski vardır die yaptrmamaya karar verdim ama bugne kadar hep jilet kullandıgım için sakal gibi orası artı popo içine kadar çıkıo çünkü tüy dökücü kremde kullanıodum o taşırdı .şimdi makinayla ve agda bantlrıyla halletmeye karar verdim nasıl yapıcam en acısız en pratik nasıl alını popo içini nasıl alıcam incelirmi ala ala tüyler fikirlerinizi bekliyorum
nerede satılıo acabacanım depilisismanın sir ağda setleri var bikini bölgesi için titanyum konserve ağda var kalın pudralı hassas bölgeler için çok üzel ben bununla alıyorum sir ağdaddda başka marka kullanma bence en iyi marka bu yalnız konserve ağda makineside almalısın ısıtmak için makinede ısıtacan spatula ile srecen ağda bezini üzerine yapıştırıp çekecen. çok pratik zamanla tüyleri acaip azaltıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?