- 4 Eylül 2021
- 12
- 1
- 37
-
- Konu Sahibi Asi ve siyah
bence o tarz kimyasallar genital bölge için zararlı ya dktora danışmadan bir şey kullanmayın benceBir kadın sayfasında bikini bölgesi kararmasini 100/100 gecirdigini yazmış aldım ama yara falan yapıyor diye yorumlar okudum Expigment bikini bölgesine kullanılır mı kullanılırsa nasıl kullanilir kullanıp sonuç alan varmı yada tersi olan varmı
Bugün cildiyeye bikini bölgemin kararması sonucundan ötürü gittim ve baba yazdığı krem bu oldu henüz kullanmadım ama doktor iyi bir doktordu kötü bir krem olsa yazmazdıBir kadın sayfasında bikini bölgesi kararmasini 100/100 gecirdigini yazmış aldım ama yara falan yapıyor diye yorumlar okudum Expigment bikini bölgesine kullanılır mı kullanılırsa nasıl kullanilir kullanıp sonuç alan varmı yada tersi olan varmı
Kremi 3 gündür kullanıyorum hiçbir yanma yara söz konusu değil ama gerçekten 3 günde bile etki etmeye başladı.Bir kadın sayfasında bikini bölgesi kararmasini 100/100 gecirdigini yazmış aldım ama yara falan yapıyor diye yorumlar okudum Expigment bikini bölgesine kullanılır mı kullanılırsa nasıl kullanilir kullanıp sonuç alan varmı yada tersi olan varmı
ne kadar kullandınız sonuç aldınız mı?Kremi 3 gündür kullanıyorum hiçbir yanma yara söz konusu değil ama gerçekten 3 günde bile etki etmeye başladı.
Kremi 3 gündür kullanıyorum hiçbir yanma yara söz konusu değil ama gerçekten 3 günde bile etki etmeye başladı.
Bende %4 luk var hemen nasıl kullanılıyor yazın bikiniyeYakmaya müsait yazin kullanılmaz rahat iki yıldır ara ara yüzüme kullanıyorum minimal şekilde ve kışın. Nemlendirici ile karıştırıyorum. Çamaşır suyu gibi mübarek ama kışın bacımKışın özel bölge için bende başlamayı düşünüyorum iki günde bir sürerek izleyeceğim ürünün çalışmasını.
Dedim ama henüz oraya denemedim biliyomusun agresif bi ürün olduğu içinde iç kısma kesinlikle bulaşmamalı bide baya az exipiment ve bol nemlendiriciyle kariştırmak mantıklı sanırımBende %4 luk var hemen nasıl kullanılıyor yazın bikiniye
Bende çay ağacı yağı var popoda kararlar vardı hafif açtı ama dolu krem sürdüm. Sivilce izim çok fazla . Genital niye kullanilmasin acmiyoruz sonuçta bide ben şunu denilecekDedim ama henüz oraya denemedim biliyomusun agresif bi ürün olduğu içinde iç kısma kesinlikle bulaşmamalı bide baya az exipiment ve bol nemlendiriciyle kariştırmak mantıklı sanırımBirde yazın olmaz hele bu sıcaklarda
Sivilce izi için retinol& aha/bha kullanılır. Tca 'nın çok ağır bi asit olduğunu biliyorum toton yanmasın sonraBende çay ağacı yağı var popoda kararlar vardı hafif açtı ama dolu krem sürdüm. Sivilce izim çok fazla . Genital niye kullanilmasin acmiyoruz sonuçta bide ben şunu denilecek
Eki Görüntüle 3279324
Bence retinol geçirmez. Alcam bakcam diğer ay zaten çok iyi durumda degilimSivilce izi için retinol& aha/bha kullanılır. Tca 'nın çok ağır bi asit olduğunu biliyorum toton yanmasın sonra
Ciddiye yazıyor demi gidem de yazdirayimMuhittin Bence diye birşey yok ama başka ne olabilir diye düşünüyorum ben dağa taşa acnelyse diyorum ya
Hayır dümdüz eczaneden alabilirsin haftada iki-üç bir gün arayla kullanabilirsin 0.5 olanıCiddiye yazıyor demi gidem de yazdirayim
Cok pahLi banane devlet yazsin
Evet fiyatlar acayip olmuş ama bitmiyor kendisi mercimek kadar kullanıyosun çünkü ağır bi krem bi bak bakalım cildiyeye gitmek en güzeli tabiCok pahLi banane devlet yazsin
Geçen cildiyeye gitmistim bilseydim yazdirirdim ama giderim gitmem lazım zaten kesin geçiriyor demiEvet fiyatlar acayip olmuş ama bitmiyor kendisi mercimek kadar kullanıyosun çünkü ağır bi krem bi bak bakalım cildiyeye gitmek en güzeli tabi
Procsinin içerigi..Geçen cildiyeye gitmistim bilseydim yazdirirdim ama giderim gitmem lazım zaten kesin geçiriyor demi
Aha % bha nin kırmızı serumu var procsin