arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)
cnm nerden aldın bunu ben hiç marketlerde falan da görmüyorum bundanbide ağda bandı yapıstrdım demişsin ağda bandı derken ağda bezini mi kastettin yoksa bildiğimiz hazır ağda bandımı yapıstrdın :44::44:
benim çok ve kumral olmama rağmen kıllarım simsiyah ve kökleri çok güçlü acaba banada yararmı :S daha önce tüy dökücü jilet falan kullandım
kızlar lütfen cevap verin banada(
arkadaşlar geçen eczaneden alışveriş yaparkenn içeriye 4 tane bayan girdi bi ilaç ismi söyledilere ve aldılar.. kendi aralarında konuşurken kulak misafiri oldum :)
kadın 2 kutu alıcaktı bayanlardan biri bir kutu kızınla sana yeter alma dedi ben özel bölgeme bile uyguluorum falan dedi..
bunlar alıp çıktılar eczacıya sordum ne ilacıydı o dedim
anestezi imiş ağda yaparken o bölgeye sürüomuşsunuz uyuşturuomuş :)
çok ilginç geldi ve çok akılıca geldi:)) ama ne zararı vardır bilemem :)
çam sakızı acıtıyor mu peki? Bu ağda ile hiç mi acımadı yaaa =(((
sence kartuş ağda bol pudralı olanlar bikini bölgesi için uygun mu ? bnde epılator var ama bikini bölgesi için zor :2: bikini bölgesi için kartuslar iyimiş okuduguma göre
yani kadınlara helal olsun ne diyim iyi bi çözüm bence başımızın belası şu tüylerrr :44:
eger böle bişi varsa hemen alırım canımın acısından her agda sonra aglıcam nerdeyse bikini bölgesi cok zor alana kadar ömrumden ömur gidio uyusturan bir ilac ii olur
ne marka olursa olsun kökten alan her epilasyon ürünü (ağda,epilatör) canımızı yakar.Az acıtanı değilde kılları kırmayan ağda uygulamalıyız.Ben sesu ılık ağda kullanıyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?