arkadaşlar benim canım kıymetlidir bugüne kadar hep tüy dökücü kullandım sir ağdayı deneme çabalarım mutsuzlukla sona erdi bugüne kadar ama bugüün yeni birşey buldum ve denedim sonuç mükemmel :) kalıp sir ağda kullandım ama pembe renkli olanından pudralı o çünkü. normalde onu cezvede ısıtıp eriyince spatula ile sürüp daha sonra elimizle çekmemiz gerekiyor fakat elimle çekmek zor olduğu için sürüp üzerine ağda bandı yapıştırdım vee çektim hiç canım yanmadı ve tertemiz oldu iyice altlarını bile aldım düşünün yani kesinlikle deneyin tavsiye ederim hepinize cici bakın cildinize :)
Canım kalıp sir derken nasıl oluyor o? ben bikaç defa böle roll on gibi olanlardan alp cezvede kaynayan suyun içinde ertimeye çalıştım ama erimedi donuk donuk kaldı, sen direk siri cezvenin içinemi atıyosun öle ısıtyosun ateşte
merhaba hangi marka kullandınız birde nerden aldınız? lazer yaptırıyorum fakat hamilelikte cıkarsa ondan kullanabilirim diye merak ettim
Eki Görüntüle 391208
ağda bu canım ama markası farklıydı ama marka farkının etkiliyceğini sanmıyorum
Bende bugün bir kuaförle görüştüm sir agdaya başlamak istiyorum onlarda pudralı dediler ben daha gitmedim ama bikini bölgemde hiç sir kullanmadım çok canım yanarmıki :18::18:
ben de düşünüyorum sir ağdaya başlamayı
epilasyon yapıyorum ve bir zaman sonra batık oluyor derinin içinde tüy kalmış oluyor
sir ağda iyi oluyor diyorlar doğru mu acaba?
kızlar şahsen dün veet soğuk ağda bandı kullandım ama hiçççç o kadarda güzel almadı +canımın yanması desem fazlasıyla vardı resmen o bölge çok kızarık durumda geçecekmi bilmiyorum bileburda fotoda gösterilen ağda kalıbını çok duydum ama denemedim hiç ,artık kuaföre mi gitsem diye düşünür oldum ama çekiniyorumda ve sorularıma yanıt bulmak istiyorum artık napçam ben böyle yaa gerçekten çok düzgün bir şekildemi alıyor tüyün uzunluğu ne kadar olmalı ağda yapmak için :44: yaz gelirken insan nefret ediyor bu tüylerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?