Aynen benim de saatleri buluyor bi kapamadım şu işi gitti. Lazere gelince de ben güvenemiyorum hala zararlarından emin değilim kesin doğrulanmış kanıtlar yok çünkü zararsız olduğuna dair bi de bikini bölgesi tehlikeli geliyor
Ben o kadar lazer yaptırdım ki, alışmışım heralde hiç tınmıyorum artık. Yalnız sana şunu söyleyim, lazerin en etkili olduğu yer koltuk altı ve bikini bölgesi. Ben koltuk altı kıllarından kurtuldum. Ama o bölgeye yaptıramadım.
Diğer bölgelerde işe yaramadı mı peki..genelde yaptırdıktan bir iki sene sonra tekrar çıktığını söyleyenler de oluyo aslında iğneliye daha kesin gözüyle bakılıyo ama leke kalma olayı da var bir de çok ince hassas cildim var eminim mezara gider benle o lekeler
Maalesef yaramıyor ama eskisi gibi de olmuyor daha geç çıkıyor. Ben de iğneli yaptıramıyorum cildim hassas olduğu için. 2, 3 yıl önce deneme amaçlı koluma yaptırmıştım, lekesi daha yeni geçti.
offf off napıcaz böyle bilmiyorum bunlarla yeni bir teknoloji falan çıkarsalar diye umut ediyorum evlenene kadar
Ah, ah nerde. Çıkarırlar mı hiç canım? Bi insandan bi kere kazanmak var, birçok kere kazanmak var. Ben lazere verdiğim parayla bi araba alırdım, biriktirseydim.
bunu öğrendiğim iyi oldu zaten ben lazeri sadece koltuk altıma düşünüyorum şimdilik de biodere başlıcam bakalım o nasıl yapıcak
Valla ben aynı zamanda bioderzeyim deşakağımdaki 7-8 kıla 4-5 aydır her gece yatmadan önce sürüyorum hiç faydasını göremedim. Kimisi fayda gördüğünü söylüyor ama artık ben de sorun var sanırım.
hayır olamaaz tek ümidim o şuanda ama serumunun daha etkili olduğunu söylüyolar artık o da işe yaramazsa napıcam bilmiyorum böyle
ya kuaförde bikini bölgesini aldırıyorlarmış hiç deneyen warm aranzda çok acırm ki gitsem korkuyrumm daa:18:
caım ben şey duydum kadının hassa bölgesi olduğu için raya ağda yaptırmak o bölgede hissiyat azalması yapıyormuş yani oradaki sinir uçlarında hasar meydana gelyormuş cinsellikte problem oluyormuş bi doktor arkadaşım söylemişti
ya kuaförde bikini bölgesini aldırıyorlarmış hiç deneyen warm aranzda çok acırm ki gitsem korkuyrumm daa:18:
caım ben şey duydum kadının hassa bölgesi olduğu için raya ağda yaptırmak o bölgede hissiyat azalması yapıyormuş yani oradaki sinir uçlarında hasar meydana gelyormuş cinsellikte problem oluyormuş bi doktor arkadaşım söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?