Bikini bölgesine acısız ve tertemiz yapan ağda :)

Ben o kadar lazer yaptırdım ki, alışmışım heralde hiç tınmıyorum artık. Yalnız sana şunu söyleyim, lazerin en etkili olduğu yer koltuk altı ve bikini bölgesi. Ben koltuk altı kıllarından kurtuldum. Ama o bölgeye yaptıramadım.

Diğer bölgelerde işe yaramadı mı peki..genelde yaptırdıktan bir iki sene sonra tekrar çıktığını söyleyenler de oluyo aslında iğneliye daha kesin gözüyle bakılıyo ama leke kalma olayı da var bir de çok ince hassas cildim var eminim mezara gider benle o lekeler

Maalesef yaramıyor ama eskisi gibi de olmuyor daha geç çıkıyor. Ben de iğneli yaptıramıyorum cildim hassas olduğu için. 2, 3 yıl önce deneme amaçlı koluma yaptırmıştım, lekesi daha yeni geçti.

Maalesef yaramıyor ama eskisi gibi de olmuyor daha geç çıkıyor. Ben de iğneli yaptıramıyorum cildim hassas olduğu için. 2, 3 yıl önce deneme amaçlı koluma yaptırmıştım, lekesi daha yeni geçti.

offf off napıcaz böyle bilmiyorum bunlarla yeni bir teknoloji falan çıkarsalar diye umut ediyorum evlenene kadar

offf off napıcaz böyle bilmiyorum bunlarla yeni bir teknoloji falan çıkarsalar diye umut ediyorum evlenene kadar

Ah, ah nerde. Çıkarırlar mı hiç canım? Bi insandan bi kere kazanmak var, birçok kere kazanmak var. Ben lazere verdiğim parayla bi araba alırdım, biriktirseydim.

Bu konuyu gördüğüm için çok mutluyum, kesin deniycem, alışveriş yaptığım sitede magicare ve vivet var, umarım iyidir. Acı olmasın da zahmetli olsun. Bir de tablet var depilissima, mantığı aynı sanırım ama 37 tl çokmuş.

Bir de iğneli epilasyon yanlış yapılırsa iz kalır, normalde kalmıyor.

Ah, ah nerde. Çıkarırlar mı hiç canım? Bi insandan bi kere kazanmak var, birçok kere kazanmak var. Ben lazere verdiğim parayla bi araba alırdım, biriktirseydim.

bunu öğrendiğim iyi oldu zaten ben lazeri sadece koltuk altıma düşünüyorum şimdilik de biodere başlıcam bakalım o nasıl yapıcak

bunu öğrendiğim iyi oldu zaten ben lazeri sadece koltuk altıma düşünüyorum şimdilik de biodere başlıcam bakalım o nasıl yapıcak

Valla ben aynı zamanda bioderzeyim de şakağımdaki 7-8 kıla 4-5 aydır her gece yatmadan önce sürüyorum hiç faydasını göremedim. Kimisi fayda gördüğünü söylüyor ama artık ben de sorun var sanırım.

hayır olamaaz tek ümidim o şuanda ama serumunun daha etkili olduğunu söylüyolar artık o da işe yaramazsa napıcam bilmiyorum böyle

hayır olamaaz tek ümidim o şuanda ama serumunun daha etkili olduğunu söylüyolar artık o da işe yaramazsa napıcam bilmiyorum böyle

Canım o pudralı kalıp ağda var ya tam bi illetmiş ya. 3 gün önce yaptım, doğru dürüst almıyor. Yaptım ama tam bi temizlik olmadı. Bir daha pudrasız alacağım. Ben bioderin serumunu bikini bölgesinde ve yüzümde kullanıyorum. Bikini bölgesine yine 3 gün sürdüm. Hatta bu sefer limon tuz karışımı hazırladım, içine bioderin serumundan damlattım daha da etkili olsun diye:)) Şakağıma her gece yatmadan sürüyorum ama bi etkisini göremedim

ya kuaförde bikini bölgesini aldırıyorlarmış hiç deneyen warm aranzda çok acırm ki gitsem korkuyrumm daa:18:

Ben utandığım için lazer yaptırmıyorum orayı. Madem orayı aldıracaksın hiç kuaförle uğraşma git lazer yaptır. Lazer orada çok etkili. Sen hiç ağda yapmadın sanırım. Valla ben orayı yaparken canımdan can gidiyor. Kuaförde de acır haliyle çünkü oradaki tüy değil kıl. Ha uyuşturucu krem filan sürüp yapıyorlarsa, onu bilemem.

caım ben şey duydum kadının hassa bölgesi olduğu için raya ağda yaptırmak o bölgede hissiyat azalması yapıyormuş yani oradaki sinir uçlarında hasar meydana gelyormuş cinsellikte problem oluyormuş bi doktor arkadaşım söylemişti

haydaa buyrun arkadaşlar cenaze namazınaa....buna cidden üzüldüm yani bu gerçekten büyük bir problem.zaten cinsellik olayı genel bi sorun..

ya kuaförde bikini bölgesini aldırıyorlarmış hiç deneyen warm aranzda çok acırm ki gitsem korkuyrumm daa:18:

Ben eskiden yaptırıyordum, hiç acımıyor, zaten 3 saniyede falan bitiyor, utanıyorum diyenler için de söyliyim, kadın zaten bakmıyor bile artık eli alışmış, yine de hergün yüzüne bakacağınıza genelde gitmediğiniz bir yerdeki ağdacıyı bulun :) ben öyle yapmıştım.

Ağda yaptırmak mı lazerli epilasyon yaptırmak mı?

yapmayın kızlaar şimdi ilerde bişey hissedemezsek sebebi yine kıllar olcak yani alsan bir dert almasan ayrı bari kocamız olcak adam da ağda yapsın şimdi ben bişey hissedemem o hissederse gıcık olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…