canm bimn agda bntlari hc gsel degl cok donuk elnle istamion bn utu basiodum erisn die yapistrion ceknce kalio avonunkni kullnmistm o gseldişu bimdeki epi sir ağda bantını aldım yapıştırdım yeşil kısmı olduğu gibi bacağıma bulaştı mendiliyle temizlicem diye cnm cıktı beceremedimmi ne niye böle oldu anlamadım
Bende bacagima kullandım sonuçtan pek memnun kalmadım ama koltukaltima gayet başarılıoldu dün yaptım ve sonuçtan çok memnunumşu bimdeki epi sir ağda bantını aldım yapıştırdım yeşil kısmı olduğu gibi bacağıma bulaştı mendiliyle temizlicem diye cnm cıktı beceremedimmi ne niye böle oldu anlamadım
Ya ben bir buçuk senedir bimin ağdalarını kullanıyorm koltuk altı ve bikini bölgesinde gayet de memnunumm..sadece bnm teknik hatalarımdan kaynaklanan hatalar oluyor..yapışmadı hiç öyle bi taraflarıma ne bileyimcanm
canm bimn agda bntlari hc gsel degl cok donuk elnle istamion bn utu basiodum erisn die yapistrion ceknce kalio avonunkni kullnmistm o gseldi
canım hangi kalıp ağdayı kullanıyorsunKızlar kalıp ağdayı bende kullanıyorum ama yeşil renk olanını., çok memnunum. Bacaklarımı alamıyorum bu ağda ile çünkü türlerin az olduğu yerler alınmıyor bu agdayla yada ben yapamadım :).Ama genital bölge ve koltuk atlı ' nda süper sonuç veriyor (özellikle genital bölge de)
evet bende remov ürünleri kullanıyorum hemde bitkısel ürünleri . paraben ve şeker içermiyor. Özellikle yeni çıkan agda kalemı var ondan cok memnun kaldım. at cantana cık . resmen hayat kurtarıcı bır urun yuz bolgesı ıcın tasarlanmıs tüy ve cilt tipine göre uyarlanmıs . harıka bir ürün . tavsıye ederim :)remove'un ağda bantları iyidir ya, fiyat performans açısındn güçlü bence. kokusu bana eski bi parfümü hatırlatıyor ama tam çıkaramadım. seneye (kısmetse :)) lazere gidicem ama lazere gidemeyenler için remove candır veetin bantları kadar kaliteli ve fiyatı daha uygun, veet bayağı bir tuzluya geliyo malesef
removenin Brezilian bikini özel bölge için olanını size önerim. ozel bolge konusunda cok hassasımdır. gercekten harıka bir ürün birde öncesınde pain less agda oncesı serum var onu kullan acısız sızısız ohhh misss vallabende çok merak ettim ya şimdi bende yurtta kalıyorum sürekli sürekli muait olup yapamıyor insan sinirleri mi de bozuyor bu kıllar bacak koltuk altı makine alıyorum orayı alamıyor zorlanıyorum,jilet kullandım buyuzden ve smdı agda ıle almaya calıstıgımda yapısıyor cekıyorum gelmıyor yırtıldı cogu zaman cok acı cekıyorum bende gercekten ıse yarıyorsa bende denemek ıstıyorumagdadan sonra limon surunce bununda azalttıgını duymustum
arkadasım kullanıyor cok memnun bende denemedim. ama denemek istediğim bir ürünremovenin Brezilian bikini özel bölge için olanını size önerim. ozel bolge konusunda cok hassasımdır. gercekten harıka bir ürün birde öncesınde pain less agda oncesı serum var onu kullan acısız sızısız ohhh misss valla
remove 52'li agda bandını onerırım içinde acı onleyıcı painless mendıller var cok gzel bır urun acısız sızısız bıtkısel bır urun. ben kullanıyorum hemde cok ekomomık kutunun içinde 3 ebatta var bütün vucut bolgesınde kullanabılıyorsunuz yuz ıcınde kucuk agda bantları varcanım hangi kalıp ağdayı kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?