Bikini bölgesi

Kızlar kızlar bayılacam ben bu corona dan önce kuaförde agda yaptırdığım için bikini bolgemden memnundum ama corona işleri bozdu denemediğim agda yöntemi kalmadı hiç birini beceremedim en son bu makineye atılan boncuk ağda ve makinesini aldım. evet tamda doğruyu buldum ama bu seferde sorun şu ki küçük küçük tüylerim hep kaldı .
ne yaptıysam beceremedim, oysa kuaförde pamuk gibi oluyordu hiç cımbızla uğraşmıyordum ben mı beceremiyorum acaba zaten 2 ay sonra düğünüm vaar. Ayy bak diğer soru geldi aklıma şimdi evli olanlara sorcam ya siz temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ıllaki bi aya kalmadan tek tük uzuyolar bu tüyler bende bu konuda çok hasassım ama şu an maddi olarak lazerede gidemem zaten ordada uzatıyorlar yani adam beni öyle tüylü görsün istemem . Bu arada tüylü bi kızda değilim böyle çok seyrekler ama rahatsız ediyo beni bana bi çözüm söyleyin birde evlilikte bunu nasıl düzene sokduğunuzu 🤗🤗🤗
Bacım ilk zamanlar utanırsın biraz belki ama sonra alışırsın sende:KK51: bende bekarken ve nişanlıyken kuaföre giderdim evlenince makinasını aldım kendim yapıyorum artık prof oldum ayda bir yapıyorum çok seyrek zaten hem eşimde rahatsız olmuyo seninkini bilemem:KK72:

Bacım ilk zamanlar utanırsın biraz belki ama sonra alışırsın sende:KK51: bende bekarken ve nişanlıyken kuaföre giderdim evlenince makinasını aldım kendim yapıyorum artık prof oldum ayda bir yapıyorum çok seyrek zaten hem eşimde rahatsız olmuyo seninkini bilemem:KK72:
Ayyy yeminle bizim ki hep dalga geçen bi tip dudağımın üstünde biraz çıksın naber osman abi der 😅 biz daha önceden arkadaştık onun verdiği verdiği bi samimiyet var ama ben belli etmesemde çok takıyorum neyse çıkmaya başlayınca benim stresten zaten başımın ağrısı tutar öyle uyuyoruz 🙈🙈

Makine ve eldivenle alıyorum.. Evlendiğim zaman da çok uzamalarına fırsat vermezdim.. ama çock olunca tuvalete bila gidemion ne ağdası cımbızı ohüüü 😂😂😂😂

:KK60:
ben sizi "beni aldatırsan seni öldürürüm diyen erkek arkadaşım " konusundan hatırlıyorum konu sahibiydiniz siz .
Haberiniz olsun ağda dan ya da küçük tüylerden daha büyük dertleriniz var bence... :işsiz: :işsiz:
Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyorum kesinlikle, belki gözünüzde havai evlilik düşkünü ya da şu eşlerine ne olursa olsun benim eşim yapmaz diyen bi kadın profili var . Tabikide beni reel olarak tanımadığınız için benim için yardımcı olmaya çalışmanızı göz ardı edemem. Haliyle sizde benim ilişkimi benim anlattığım kadar bilebilirsiniz. Düşünüp tarttım ve doğru olanın tek cümleye takılmamak olduğuna karar verdim. Düşünceniz içinde teşekkür ederim:KK60:

Ba
Cam sakızını çekemedim ben ya onun yerine boncuk ağda aldım ama böyle arada küçük tüyler kaldı nasıl anlatsam çok az göze gelmiyo ama dokunca ben hissediyorum o da beni rahatsız ediyo evlenince nasıl olcek diye düşünüyorum
ben de boncuk ağda aldım ısıtma makinesiyle set böyle, ama hiç memnun kalmadım , hepsini almıyo bırakıyo.sesunun klasik ağdasıyla parmak ucu kadar ala ala bitiriyorum , daha hassas yerleri de eldivenle.biraz uzun sürüyo ama tertemiz oluyo.

Ben yillarca kuaforde aldirdim ama bir gun zihnimde simsekler cakti, “her kisiye ozel spatula cikariyor ama agda kavanozu hep ayni, baya bir kisinin her yerine ayni kavanozdan agda suruyor :KK57::kusmuk:“ seklinde 🙈 o zamandan beri evde boncuk agda benzeri ama kuaforlerin kullandigi pudrali agda ile aliyorum, tamamini aliyor. Sekli sabun kalibi gibi ama boncuk agda gibi eritip suruyorsunuz ve katilasinca cekiyorsunuz. Esinizin yeni cikan tuylere bir sey diyecegini sanmiyorum ama dalga falan gecerse cimbiz alip gelirsiniz yanina “seninle biraz isimiz var” dersiniz:KK70::KK70::KK70:

Ben yillarca kuaforde aldirdim ama bir gun zihnimde simsekler cakti, “her kisiye ozel spatula cikariyor ama agda kavanozu hep ayni, baya bir kisinin her yerine ayni kavanozdan agda suruyor :KK57::kusmuk:“ seklinde 🙈 o zamandan beri evde boncuk agda benzeri ama kuaforlerin kullandigi pudrali agda ile aliyorum, tamamini aliyor. Sekli sabun kalibi gibi ama boncuk agda gibi eritip suruyorsunuz ve katilasinca cekiyorsunuz. Esinizin yeni cikan tuylere bir sey diyecegini sanmiyorum ama dalga falan gecerse cimbiz alip gelirsiniz yanina “seninle biraz isimiz var” dersiniz:KK70::KK70::KK70:
Ayyy yarıldım geçen onlara gittim cımbız alıp gelmiş kaşımın ortasını al diyeee bende öyle yaparım artık :halay::halay::halay:

Amaaaan çok ufak tefek seyrek falansa bir problem olmuyor ya bence yine de sen bilirsin tabi 🤗
Beni rahatsız etmiyo korkum onu rahatsız edermi yani dikkatli bakınca yada dikkatli dokununca hissedilir ama adam kalkıp dikkatli bakacak değil tabi o iş sırasında hisseder mı diye cekiniyorum :KK23::KK23::KK23:

Kızlar kızlar bayılacam ben bu corona dan önce kuaförde agda yaptırdığım için bikini bolgemden memnundum ama corona işleri bozdu denemediğim agda yöntemi kalmadı hiç birini beceremedim en son bu makineye atılan boncuk ağda ve makinesini aldım. evet tamda doğruyu buldum ama bu seferde sorun şu ki küçük küçük tüylerim hep kaldı .
ne yaptıysam beceremedim, oysa kuaförde pamuk gibi oluyordu hiç cımbızla uğraşmıyordum ben mı beceremiyorum acaba zaten 2 ay sonra düğünüm vaar. Ayy bak diğer soru geldi aklıma şimdi evli olanlara sorcam ya siz temizlik işini nasıl yapıyorsunuz ıllaki bi aya kalmadan tek tük uzuyolar bu tüyler bende bu konuda çok hasassım ama şu an maddi olarak lazerede gidemem zaten ordada uzatıyorlar yani adam beni öyle tüylü görsün istemem . Bu arada tüylü bi kızda değilim böyle çok seyrekler ama rahatsız ediyo beni bana bi çözüm söyleyin birde evlilikte bunu nasıl düzene sokduğunuzu 🤗🤗🤗
Merhaba, bence kesinlikle lazere gitmelisin. Benim ağrı eşiğim çok düşük ama ona rağmen bile lazerden iyisi yok diyorum :) lazere gittiğin zamanlar tıraş ile almışsın ve bir kaç gün geçmiş gibi bir boy olması gerekiyor. Ama gittikten bi iki gün sonra dökülüyor ve en az 2-3 ay hiç çıkmıyor bende. Bu rahatlık için bile tamamen bitmese bile ömür boyu lazere gidebilirim 😂

Merhaba, bence kesinlikle lazere gitmelisin. Benim ağrı eşiğim çok düşük ama ona rağmen bile lazerden iyisi yok diyorum :) lazere gittiğin zamanlar tıraş ile almışsın ve bir kaç gün geçmiş gibi bir boy olması gerekiyor. Ama gittikten bi iki gün sonra dökülüyor ve en az 2-3 ay hiç çıkmıyor bende. Bu rahatlık için bile tamamen bitmese bile ömür boyu lazere gidebilirim 😂
Yani diyorsunuz ki lazer candır gerisi heyecandır 😂😂
Ancak evlendikten sonra gidebilirim ama ben borç harç biter öyle o zamana kadar adam benden tiksinmezse eğer 😂😂

Kıııız anam deme öyle yaa evlilikten ayrı çekiniyorum çocuktan ayrı anam adam razıysa ne güzel yaaa 😅😅😅
El mahkum razı olmaya 😁😂 şaka bir yana bekarken düşündüğümüz gibi olmuyor yaa.. 😀 karşılıklı birbrini kıllı da görüon kılsız da görüon.. Önemli olan sevdiğini her haliyle sevebilmek 😍😍

Eldiven kullanıyorum zaten adet dönemine kadar idare ediyor . Adet ten sonra temizliyorum. Bir ay gidiyor. Üstüne de küçükleri makina yada ağda ile hallediyorum

Bide hiç bebeksi halle kalınmıyor. Hatta herhalini bilmek bile insanın hoşuna gidiyor 🥰 zamanla sanki tenin bile beraber miş gibi oluyor

X