Bikini bölgesi

Ya ben ağdayı artık evde yapabiliyorum ama hep küçük küçük kalıyo evlenince napcam bilmiyorum kuaföre gitsem ıllaki bi süre sonra küçük küçük kalacak ay bana çok problem gibi geliyo bide bizim herif bir temiz bir temiz sorma kaşıma bıyığıma takıyo adam evlenince bide oraya takar kesin
Ağda yap üstüne epilasyon makinesi ile geç sağı solu bebek gibi oluyorsun :) bende kendim yapıyorum evde el melakesiyle ilgili biraz.

Valla ben ağda acisina katlanamiyorum lazere de cok sıcak bakmıyorum o yüzden gillette venüs jiletlerinden kullanıyorum fiyat olarak biraz pahalı normal jilete göre ama bana aylarca gidiyor öyle düşününce çok ucuza geliyor haftada bir şöyle bir geçiyorum mis gibi bebek teni gibi oluyor ben cozumu öyle buldum kime al dediysem rahat ettim dedi valla
kıl çeşidiniz buna musait miş . Benim yengemde yıllardırbu yontemle temizliğini yapar. Lakın benim kıl çeşididen ötürü buna şiddetle karşıyım. Ben uzun bi süreagda yaptırdım kararma olaylarıyla karşılasınca lazere bŞladım. rengi de açıldı. evlendikten bi süre sonra lazer cihazı aldık . şuanda on u uyguluyorum memnunum

Ahahah

Ahahah ayy konuya hiç girmiyorum bileee :KK23: :KK23:
Bence şimdiden kendini bazı şeylere alıştır. O kadar huzurlu ve muhabbetli birşey ki. Gerçekten Allah kullarını birbirlerine huzur olarak yaratmış. İnan saçma gelirdi bu sözler bana. Cinsellikten tiksinirdim. Ama evlilik demek eş demek tam bir kalp çarpıntısı. Herşeyi huzur herşeyi muhabbet. O yokken kalbi sıkışıyor insanın. Bide herşeyi en ince detayıyla öğren . Sıkıntı çekme sonra 😁😁

Bence şimdiden kendini bazı şeylere alıştır. O kadar huzurlu ve muhabbetli birşey ki. Gerçekten Allah kullarını birbirlerine huzur olarak yaratmış. İnan saçma gelirdi bu sözler bana. Cinsellikten tiksinirdim. Ama evlilik demek eş demek tam bir kalp çarpıntısı. Herşeyi huzur herşeyi muhabbet. O yokken kalbi sıkışıyor insanın. Bide herşeyi en ince detayıyla öğren . Sıkıntı çekme sonra 😁😁
Yaaaa gerçekten kalbi sıkışıyor insanın ama benimkisi bu konuları konuşunca oluyo 😂😂
Ya kimden öğreneyim nasıl öğreneyim bilmiyorum ki🤦‍♀️🤦‍♀️

Ba
Cam sakızını çekemedim ben ya onun yerine boncuk ağda aldım ama böyle arada küçük tüyler kaldı nasıl anlatsam çok az göze gelmiyo ama dokunca ben hissediyorum o da beni rahatsız ediyo evlenince nasıl olcek diye düşünüyorum
Ben de boncuk sir ağdayla yapıyorum. (Yeşil ya da sarı renkli olanlardan kullanıyorum, pembe olanı pek beğenmedim.) Ağda ısıtma makinem var, onunla hallediyorum. Dediğiniz gibi tek tük kalanlar ya da küçük tüyler oluyor, onları temizlemek için önce ağda yaptığım bölgeyi iyice yıkayıp, kurulayıp, pudralıyorum. Sonra da epilasyon aletiyle kalanları alıyorum. En ufak tüyleri bile alıyor epilasyon aleti, zaten öncesinde ağda yaptığım için de alınacak çok bir şey kalmamış oluyor ve fazla acıtmıyor. Tertemiz oluyor, tavsiye ederim.

:KK60:
Ben de boncuk sir ağdayla yapıyorum. (Yeşil ya da sarı renkli olanlardan kullanıyorum, pembe olanı pek beğenmedim.) Ağda ısıtma makinem var, onunla hallediyorum. Dediğiniz gibi tek tük kalanlar ya da küçük tüyler oluyor, onları temizlemek için önce ağda yaptığım bölgeyi iyice yıkayıp, kurulayıp, pudralıyorum. Sonra da epilasyon aletiyle kalanları alıyorum. En ufak tüyleri bile alıyor epilasyon aleti, zaten öncesinde ağda yaptığım için de alınacak çok bir şey kalmamış oluyor ve fazla acıtmıyor. Tertemiz oluyor, tavsiye ederim.
Ayy hanımlar süpersiniz valla yaa sizi öyle çok seviyorum ki herşeyime kosuyormuşsunuz gibi geliyor yanımda değilsiniz ama varsınız

Beni rahatsız etmiyo korkum onu rahatsız edermi yani dikkatli bakınca yada dikkatli dokununca hissedilir ama adam kalkıp dikkatli bakacak değil tabi o iş sırasında hisseder mı diye cekiniyorum :KK23::KK23::KK23:
inan gözü onu görecek halde değil o an :KK70: :KK70: :KK70: ama ev tipi lazer cihazını çok tavsiye ediyorlar ya aylarca rahatlık sağlıyo diye.ben de ondan bakıcam

Boncuk tipi ağda nasıl oluyor? Diğer ağdalardan farkı ne? Ben de hep jilet kullandım. Çok sertler. Ev tipi lazer azaltıyor mu peki ve her yere kullanılabilir mi?

Orman gibiydim bende ama kontrole gidiyordum dr ürkmesin diye alıyordum ağda ile bir şekil:KK43:

X