bikini bölgesi :S

ben kendi kendime ağda yapamıyorum arkadaslar kendime kıyamıyorum bir türlü hep jilet yapıyorum bu yüzden ama iyice kötü bi hal aldı çok rahatsızım

ben de geçen yaz jileti bırakmaya karar verdim. Önce normal çam sakızı ağdayla denedim, beceremedim... sonra tablet ağda aldım makinesiyle, daha az acıdı ama gene olmadı... ondan sonra buradan öğrendiğim şekersiz sakızı denedim, oldu ama çok zaman aldı. En sonunda uzun zamandır duyduğum ama bir türlü aklıma yatmayan doktor eldivenini denedim başıma gelmeyen kalmadı ne de olsa diye, güzel oldu, fazla vaktimi de almadı. şimdi ise batıklarımla mücadeleye başladım, jilet kullanırken hiç olmazdı ama sanırım ağdadan oldu, yanlış çektim filan... Pfb vanish kullanıyorum batıklar için, bayağı bir azalttı... bakalım onlar da biterse ne başlayacak...

lazerin farklı versiyonları varmış.sizin gittiğiniz iğneli olan mı? çünkü diğeri azaltmıyor sadece inceltiyor diolar. asıl sormak istediğimse iğneli lazer versiyonu acıtıyor mu?

soğuk ağda bandının hangi markasını kullanıyosun? ben bikere aldım soğuk ağda bandı bacaklarımı bile doğru düzgün almadı kaldı ki orası :44:

daha önceleri bende jilet kulalnırdım bi arkadaşımın zoruyla kuföre gittim bende ve aldırdım. evet acıdı hatta çokk acıdıııı ama acısı geçtikten sonra çok güzeldi. jiletle aldıgında alınmış alınmamış belli olmuyordu. hemen çıkıyordu, fakat agdayla epey çıkmadı. birde şöyle birşey var jiletten agdaya geçince ilk 1-2 aldırmda acayippp acıyor çünkü kökler çok kuvvetli sert oluyor. 3. aldırmada ise artık tüylerde yavaş yavaş incelmeye başlıyor ve daha acısız oluyor.jiletle alındıgı için o bölge kararmış gibi olurdu ama agdayla alınınca beyazlaşıyor Halaa çekinip gidemeyenlere tavsiye ederim

bende cesaret edemiyorum bekarım bu uyuşturucu kremlerin zararı yoktur herhalde degil mi önerebileceginiz marka var mı ? anca uyuşacakta alacam

ben bikini bölgemi yıllar yılı jiletle aldım korkuyordum sir yaptırmaktan acıya çok dayanıksızım çünkü... geçen yaz nişanlandım ve önümüzdeki sene düğünüm olacak nasipse, artık alışmak zorundayım diye bir an cesaretlenip aldırmaya gittim ve inan 10 dk sürdü ağrı oldu ama öyle az olduki anlatamam sana. emla almıştım ama o uyuşturmadı. bence gidip aldır inanki bunca zaman niye gitmedim diyorum

bencede ilk kuaföre aldır 2 haftadan sonra sen alırsın daha rahat olur ama tabi en rahatı kuaföre aldırmak bacak-koltukaltı-bikini 15 dkda bitiriyor birde ağdadan sonra bioder kullanırsan çok faydasını görürsün.ben 2 yıldır düzenli gidiyorum ilk ayda birken şimdi 1buçuk ayda anca çıkıyor.utanma konusuna gelincede onlar rahatlatıyor zaten

tamamen sana katılıyorum canım..
çabucacık bitiyor ve tertemiz..sonra da super azalıyor valla..

soruma cvp verebilecek olan var mı?
bikini bölgesini ağda bandıyla alan var mı? varsa nasıl alıyorlar? :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…