bikini bölgesi :S

w4mp1r3ll4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
21
0
36
Gümüşhane
arkadaşlar ben hep bikini bölgesi için jilet kullanıyordum ama bıktım artık :S burdan okuduklarımlada napacağıma karar veremedim :S sizce çamsakızı mı kullanmalıyım yoksa soğuk ağda bandı mı :S sizin öneriniz nedir :S

bak canım emla krem başlığını oku.. be o şekilde alıyorum hiç canım acımıyor makinayla alıyorumm üstelik..

Bi dönem bende hep jilet kulllandım ama tüyler öyle kalınlaştı ve sertleşti ki
Makine ile almayı denedim o da çok uğraştırıcı ve acı verici oldu
Kız kardeşim kuaför olduktan sonra ağdaya gitmeye başladım
İlk defa aldığında ağlamıştım canımın acısına
Ama ikinci defa baktım ki tüyler gözle görüşür şekilde az ve daha ince çıkmaya başladı
Artık ağdaya gidiyorum
Kuaförlerin özel ağdaları var
Canını çok acıtmıyor
Evdeki gibi değil yani
Ben o konuda çok önyargılıydım ama hata etmişim
Bende git bir kere canın yanıcak ama sonrasında çok rahat ediceksin
Şimdi aydan aya ağdaya gidiyorum ve can acısıda çok az
Zaten en fazla 5 dakika sürüyor
Anlamıyorsun bile
Tertemiz oluyorsun

İlk başta evet açması çok zor oluyor ama bir yere sürekli gitmeye başladıktan sonra sorun olmuyor inan
Zaten bunu yapanlarda öyle alışmışlar ki bakmıyorlar bile sana
Sen kendini kastığınla kalıyorsun
Gerçekten çok büyük rahatlık
İlk gittiğinde çok utanıcaksın ama çıktığında iyi ki gitmişim diceksin

bikini bölgesi için vivol cezve sir ağda seti bence çok pratik oluyor. azaltıyorda

jiletten sonra ağdaya geçiceksen kuaför öneririm bende. kendin saatlerce uğraşırsın ve canın çok yanar. korkmana çekinmene gerek yok. birsürü insan gidiyor neler görüyorlar üstelik. 10-15 dk sürer en fazla inceldiğinde evde kendin yaparsın artık.

ağdanın rahatına alışınca başka bir şeyle alamıyor insan..
bende ağdacıya gidiyorum,hemencecik tertemiz oluyorum..hem de uzun süreli ve de çok azaldı artık..2 ayda bir gidiyorum artık..

başka insanlara bunu yaptırmaktan çok çekiniyorum

canım,onlar zaten buna alışmışlar..onları doktor gibi gör..
hem yapalar zaten kadın..
bir kere git,kasma kendini..alışınca bırakamazsın..ilk sefer ben de çok sıkılmıştım giderken ama şimdi rahatım..14 yıldır gidiyorum ve super rahatım ...

aynı sorun bendede var ya geçen jilet deniyim dedm mahvoldu çk sert çktı.s bende napcm blmiyrm

bende hayatmda hiç ağdyla almyp hep jilete başvurmştm sonra burda biri daha yazmştı ondan cesret alp aman be ne olacak diyip kuaföre gittim ve şimdi bidaha asla ama asla jilet vurmam kuaförde alıyolar mis gibi =)

canım bence agdaya gidecegine lazer epilasyona git bende hep jiletle alıyordum sonra hiç agda bile yapmadan lazere basladım ve iyi bir sonuç aldım şuan 4 seansın üstünden 1 bucuk ay geçti fakat hiç tüy yok üstelik çok inceldi dedgim gibi kıldan tüy formatına geçti.uzun vadede düşünrsen karlı çıkarsın.her kuaföre gittignde 10 tl vermektense 2 ayda bir lazere gidip 100 tl verip 5 seansta filan kurtulmak daha iyidir.

canım sır agda kullan kartuslu pudralısından pembe olanını bırde agdadan once xylcaine adlı uyusturucu spreyı kullan uyusdukdan sonra yap hıc bırsey anlamazsın

ay bnde hep jiletle aldımm :S hyatta agda ile alamam diyordum cnkü agac kökü gibi oldu bnlar hızarla kesilir anck diodmm :90: :90: :90: en sonnda burdki yorumları okudm almak zorndym dedm gittim camsakı azldm markettn.. hiçde camakızı kullnmamsdm öncedn.. kıvamını fln ayarladm kendimce başladm almayaaa =)) hiç korktugum gibi değilmişş yane dayanılmicak bi acı değilmiş tabiki üstlerden bahsediorum =)) altları zaten alamadm öle kaldı şekilli şekilli bugnde soguk ağda bandıyla deniyim dedim wala cok cisel oldu çamsakızıyla heryr yapış yapış oluo :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…