- Konu Sahibi w4mp1r3ll4
ben kendi kendime ağda yapamıyorum arkadaslar kendime kıyamıyorum bir türlü hep jilet yapıyorum bu yüzden ama iyice kötü bi hal aldı çok rahatsızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bence agdaya gidecegine lazer epilasyona git bende hep jiletle alıyordum sonra hiç agda bile yapmadan lazere basladım ve iyi bir sonuç aldım şuan 4 seansın üstünden 1 bucuk ay geçti fakat hiç tüy yok üstelik çok inceldi dedgim gibi kıldan tüy formatına geçti.uzun vadede düşünrsen karlı çıkarsın.her kuaföre gittignde 10 tl vermektense 2 ayda bir lazere gidip 100 tl verip 5 seansta filan kurtulmak daha iyidir.
ay bnde hep jiletle aldımm :S hyatta agda ile alamam diyordum cnkü agac kökü gibi oldu bnlar hızarla kesilir anck diodmm :90: :90: :90: en sonnda burdki yorumları okudm almak zorndym dedm gittim camsakı azldm markettn.. hiçde camakızı kullnmamsdm öncedn.. kıvamını fln ayarladm kendimce başladm almayaaa =)) hiç korktugum gibi değilmişş yane dayanılmicak bi acı değilmiş tabiki üstlerden bahsediorum =)) altları zaten alamadm öle kaldı şekilli şekilli bugnde soguk ağda bandıyla deniyim dedim wala cok cisel oldu çamsakızıyla heryr yapış yapış oluo :90:
ben bikini bölgemi yıllar yılı jiletle aldım korkuyordum sir yaptırmaktan acıya çok dayanıksızım çünkü... geçen yaz nişanlandım ve önümüzdeki sene düğünüm olacak nasipse, artık alışmak zorundayım diye bir an cesaretlenip aldırmaya gittim ve inan 10 dk sürdü ağrı oldu ama öyle az olduki anlatamam sana. emla almıştım ama o uyuşturmadı. bence gidip aldır inanki bunca zaman niye gitmedim diyorum