Bikini bölgesi için önerilerinizi bekliyorum

Ben herzaman eldivenle alıyorum.çok alışmışım heralde başka bi yönten denemiyorum bile. Birkez ağdayla yapayım dedi.çok sürmüşüm heralde hızlıca çektim gelmedi etim kopuyo sandım sonra o bölge kızardı bişeyler oldu.en güzeli eldiven bana göre.ama ameliyat eldiveni olucak.

bende işe yaramadı ya çok çok mu sıktın spreyi ?? hiç fayda etmedi çünkü bi de hiç bekledin mi spreyi sıktıktan sonra ben sürekli kontrol ettim ama olmadı işte çok acıdı çok..

arkadaşlar bunu1 haftadır araştırıyorum emla krem 57tl olunca fiyatı çok geldi ve almadım hepimize uygun seçenekler buldum,araştırdım inşallah işinize yarar ((( en etkiliside xylocaine pump sprey 5dk etki ediyor etkisi 15-20 sürüyor)))
1 - Anestol Pomat 30 g1.8 TL
2 - Emla Krem 25 mg57.24 TL
3 - Ksilidin Pomat 30 g1.75 TL
4 - Lidestol Jel 30 g2.23 TL
5 - Lokalen Pomat 30 g2.44 TL
6 - Stilex Jel 30 g8.87 TL
7 - Vemcaine Pump Sprey %10 50 ml12.84 TL
8 - Xylocain Sprey Pump 100 mg 50 ml9.97 TL

1 - Anestol Pomat 30 g 1.8 TL
2 - Emla Krem 25 mg 57.24 TL
3 - Ksilidin Pomat 30 g 1.75 TL
4 - Lidestol Jel 30 g 2.23 TL
5 - Lokalen Pomat 30 g 2.44 TL
6 - Stilex Jel 30 g 8.87 TL
7 - Vemcaine Pump Sprey %10 50 ml 12.84 TL
8 - Xylocain Sprey Pump 100 mg 50 ml 9.97 TL hepsi emla ya eş değer ürünler ama 8 ürün emladan gerçekten daha etkili bi ürün bilginize 5dk etki ediyo 15-20 da etkisi sürüyo (ayrıca bu ürünü dişçilerde kullanıyor bilginize)

xylocaine sprey var ben de nasıl kullanmam gerekiyo daha önce denedim olmadı uyuşma ? sürdükten hemen sonra mı uyuşuo da ben o arayı kaçırdım bilemiorum emla da vardı son bi tüp kaldı bayadır kullanmadım o nasıl kullanılıo?? ben beceremmiorum galiba ya bunları kullanmayı:Ss

vaawwww 8 saat he ben de bana üzülüodum 3-5 saat sürüo die . tebrik ediorum ama hiç yılmamışsın :)

aynen katılıyorum. jilete alışmış kişilerden biri de benim malesef. kuaföre gidip de oramı açamam.

o kalın köklerle ağda da yapılmaz. bende eldivenle ufak ufak başlamayı düşünüyorum artık kaç saate olursa. daha sonra bu sir ağda bantlarını denerim diyorum.

artık kurtulmam lazım şu jiletten. bıktım valla yaaa.

bir sonuc alabildinmi?
ya ben neredeyse 3 senedir lazer yaptiriyorum ama yüzümün bazi bölgelerine, su ana kadar hic bir etki olmadi, bir arkadas ile birlikte baslamistik lazere oda benim gibi 3 senedir gidiyor ve onunkide basarisiz. Herkes tavsiye ediyor ama bu 3 seneden sonra artik benim ümidim kalmadi ve lazerin artik para tuzagi oldugunu düsünüyorum. gecen birde yengemin bir arkadasi lazere gittiigini söyledi ve onunkide basarisiz...paranizi bosa gitmesin arkadaslar.. heleki paraya sikisik durumda iseniz

artık yeni ürünler çıktı arkadaşlar mesela dermonox die bi ürün var 2-3 ağdadan sonra tamamen yok ediyomuş bende yeni sipariş verdim umarım iyi bi sonuç alırım...

ben vedusa ağda setini kullanıyorum canım 8 kartuşu var içinde 4 normal 4 de hassas bölge içiin bikni bölgeisini hassas kartuşlarla alıyorum gayette memnunum bittiği zaman tekrar alıcam yani

Ben roaccutane kullanırken ağda ile alamıyordum deriyi incelten bir ilaç olduğu için. Sertleşti tüyler tabii kremle almaya çalışmama rağmen jiletten bir farkı olmadı. Şu acı işini düşünüyorum sprey inşallah işe yarar yaramazsa artık bilmiyorum naparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…