canım en guzelı aslınd alazer ama her butceyede uymayınca sana tavsıyem bu sıın ehlısıne agda salonuna gıdıceksın bırde sana bı sprey tavsıye edım XYLOCAİNE adlı sprey uyusturucu bıs prey anestesı uzmanları ve dıscıler dıs cekımnde kullanıyor ben bayagdır kullanıorum bu spreyı ve buyuk faydasını gorudm agda yapmadan bes dakıak once sıkıorum bıkını bolgeme usten asagı heryerıne elımle yayıyorum kıl koklerının altına ve bes dakıak ıcınde baslıorum agdaya hıc acımıor desem yerıdır uyusturuyor ben normalde mısla 9 da basladımsa 12 de ancak bıtırodum az olmasına ragmen mınık mınık alıcam dıye boynum kouyordu ama sımdık bes dakıakda uce dorde boluorum yapısdır ceklazere gıden arkadaslarada tavsıye ederım acınızı dındırı bır nemzede olsa bırde agdanı pudralı sır agda al hıc acı cekmezsın hem
1 - Anestol Pomat 30 g 1.8 TL
2 - Emla Krem 25 mg 57.24 TL
3 - Ksilidin Pomat 30 g 1.75 TL
4 - Lidestol Jel 30 g 2.23 TL
5 - Lokalen Pomat 30 g 2.44 TL
6 - Stilex Jel 30 g 8.87 TL
7 - Vemcaine Pump Sprey %10 50 ml 12.84 TL
8 - Xylocain Sprey Pump 100 mg 50 ml 9.97 TL hepsi emla ya eş değer ürünler ama 8 ürün emladan gerçekten daha etkili bi ürün bilginize 5dk etki ediyo 15-20 da etkisi sürüyo (ayrıca bu ürünü dişçilerde kullanıyor bilginize)
aynen eldiven en ucuz ve güvenilir yöntem ilk yaptığımda hiç abartmıyorum 8 saat sürdü ama yılmadım acıdan bayılacak hale gelsem bile bırakmadım çünkü jilet baya setleştirmişti tüyleri ama sonraki 3 saat sürdü zamanla hızlanıyo arkadaşımın yengesi 15dakikada bitiriyomuş o günlere ulaşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum
Kızlar kesinlikle eldiven. Jilete alışmış olanlar direkt ağdaya geçmesinler. Geçemezler zaten. Çünkü ağdayla 20-30 kökü birden çekmeye dayanamazsınız. Özellikle arka yumuşak kısımlarda çok zor olur. Kuaföre gitmeyi de tavsiye etmiyorum. Bence doktor ve eşiniz harici kimseye açmayın oranızı.
Eldivenle 2-3 tane, hatta acı eşiğinize göre tek tek alma imkanı bile var. Ama ağdada bu yok maalesef. Arka taraftaki göremediğiniz yerleri de almak çok kolay eldivenle. Almaya alıştıkça ileriki dönemde ağdaya geçersiniz. Ama ilk geçiş aşamasını eldivenle tavsiye ederim.
ben söyle bi hesp yaptım.. ilk basta agdaya gidiyodum bende 3 haftada 1 gidiyodum.. her gitmemde 15 tl..
hesaba vurdugumda 3 ayda 45 tl.. 30 ayda 450 tl..
lazerde 500tl bitiş garantili daha 2. kez gittim ve 4 ayı gecti halla cıkmadıayrıca görünüşe göre benimki 6 seansta bitecek..
yani hem yıllarca cekmicem hemde yıllarca para ödemicem
hem artık heryer ödemede kolaylık saglıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?