• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bikini bölgesi için önerilerinizi bekliyorum

bende hep jiletle alırım bikaç kere ağda ve eldiven denedim ama tam olarak başaramadım acısına dayanamıyorum.jileti bırakmak istiyorum artık.kendim sir ağda bantları alıp küçük küçük kesip yapmaya çalışıcam bakalım yada eldivenle almaya çalışıcam artık bu sefer başarmak istiyorummm :16:

canım vedusa ağda setini tavsiye ederim. fiyatı normal yani bir senelik ağda ihtiyacını harşılıyosun. Pek acı falanda hissetmiyosun.

ben 18 yaşındayım ve hep bu yaşıma kadar jilet kullandım . koltkaltı bacak bunları ağda yapabiliyorum ama gel gelelim bikini kısmına :S ya tam acesaretimi topluyom ama çok acıyo yarıda bırakıyorum arkadaşım kuaföre git dio şimdi tek sorunum bnm jiltten dolayı çok kalın ve sık. kuaföre gitcem hem utanıyorum hemde bişiy der die çekiniyorum. acaba dermi bişiy surat falan yaparmı. bide sorunum şu bnde arkadaş gibi alt ksımları alamıyorum korkuyorum bişiy oluverir die napcam ben yaa lütfen önerinizi fln söyleyin bn bu durumu arkadaşlara anlatamıyorum çünkü sanki jilet çok kötüymuş gibi böyle küçümseyiveriyorlar inannmıyoruuum falan diolar napcamm benn yaaa acaba her kezmi öyle psikolojimi bozuyorlar nedir bu kıl dan tüyden çektiğimiz yaaa . bu arada yeni konu açmadığım için arkadın konusu altında sorabildim beceremedim kullanmayı bi türlü :1:

Küçümsenicek bişey değil ama gerçekten jilet çok kötü hele senin yaşında bir genç kızın kesinlikle kullanmaması lazım. ay ayrıca ağdacı ne diyecek ayol onun işi o tabi çok uzatmadan git ayıp olur. mesela ben bi saat sonra gidicem ayrıca orası hiç acımıyo bence benim koltukaltım daha çok acıyo.:52:

ben 18 yaşındayım ve hep bu yaşıma kadar jilet kullandım . koltkaltı bacak bunları ağda yapabiliyorum ama gel gelelim bikini kısmına :S ya tam acesaretimi topluyom ama çok acıyo yarıda bırakıyorum arkadaşım kuaföre git dio şimdi tek sorunum bnm jiltten dolayı çok kalın ve sık. kuaföre gitcem hem utanıyorum hemde bişiy der die çekiniyorum. acaba dermi bişiy surat falan yaparmı. bide sorunum şu bnde arkadaş gibi alt ksımları alamıyorum korkuyorum bişiy oluverir die napcam ben yaa lütfen önerinizi fln söyleyin bn bu durumu arkadaşlara anlatamıyorum çünkü sanki jilet çok kötüymuş gibi böyle küçümseyiveriyorlar inannmıyoruuum falan diolar napcamm benn yaaa acaba her kezmi öyle psikolojimi bozuyorlar nedir bu kıl dan tüyden çektiğimiz yaaa . bu arada yeni konu açmadığım için arkadın konusu altında sorabildim beceremedim kullanmayı bi türlü :1:

bacım bu kıl tüy işi zor..sen jilet yapmışın şimdiye kadar onun için ilk seferde kendin ağda yapman biraz zor olur..kuaföre git utanma sana bişey demez kesinlikle ona kaç kişi gidiyodur kimbilir alışıktır yani hem o seni rahatlatır sözleriyle surat falanda yapmaz..sen arkadaşlarına kimseye bişey sölemeden git yaptır yarım saati bile bulmaz yani..hadi bi cesaret çok rahat ediceksin alışınca kendin yaparsın zaten

eskiden bikini bölgesine jilet yapıyordum ben de. ama sonu yok hem sertleşiyor. hem de uzamadan jilet vurmaktan tahriş ediyor sivilce gibi şeyler oluyordu. kuaföre falan da gidemem ben utanırım. evlenmeden evvel halletmem gerek diye bir kaç denemem oldu. önce hepsine sürdüm ağdayı bir seferde kurtulayım dedim. bir seferde gelmiyor etim morardı. sonra ufak ufak yapmaya başladım. doğru yere çekersen acı da az oluyor. aşağılar hariç minik minik ağda yaptım. 2 seferden sonra öyle alışıyoki o hazır soğuk el ağdaları bile alıyordu. evlendikten sonra ise ağda zamanına kadar beklemek istemediğimden epilasyon cihazına başvurdum. benim makinem ilk çıkanlardan 10senelik falan. biraz acıtıyor ama tertemiz. bir de ben aşağılara da denedim etimi kaptı makine çok acıdı. aşağılara inmemek gerek. şimdi hep ağda yapıyorum acı çok az. koltuk altım daha çok acıyor. ama aşağı kısımları göremiyorum mecbur jilet. aslında en güzeli utanmadan kuaföre gitmek ama çok utanıyorum. sarkma falan yok bende. ama arada makine yapıyorum sürekli ağda değil.

eskiden bikini bölgesine jilet yapıyordum ben de. ama sonu yok hem sertleşiyor. hem de uzamadan jilet vurmaktan tahriş ediyor sivilce gibi şeyler oluyordu. kuaföre falan da gidemem ben utanırım. evlenmeden evvel halletmem gerek diye bir kaç denemem oldu. önce hepsine sürdüm ağdayı bir seferde kurtulayım dedim. bir seferde gelmiyor etim morardı. sonra ufak ufak yapmaya başladım. doğru yere çekersen acı da az oluyor. aşağılar hariç minik minik ağda yaptım. 2 seferden sonra öyle alışıyoki o hazır soğuk el ağdaları bile alıyordu. evlendikten sonra ise ağda zamanına kadar beklemek istemediğimden epilasyon cihazına başvurdum. benim makinem ilk çıkanlardan 10senelik falan. biraz acıtıyor ama tertemiz. bir de ben aşağılara da denedim etimi kaptı makine çok acıdı. aşağılara inmemek gerek. şimdi hep ağda yapıyorum acı çok az. koltuk altım daha çok acıyor. ama aşağı kısımları göremiyorum mecbur jilet. aslında en güzeli utanmadan kuaföre gitmek ama çok utanıyorum. sarkma falan yok bende. ama arada makine yapıyorum sürekli ağda değil.

canım benim neden utanıyosun kadın bakmıyo bile zaten artık kadınlardan midesi bulanmıştır başka işi yok seni mi seyredicek hiç utanma senin 2 saate yaptığını o 5 dakkada yapıyo tertemiz bebek gibi oluyosun:17:

işte sorun orda kuaför yaşıma bakıpta yorum yapar die utanıyorum ya ben . ama nese bu cumartesi günü gideceğim ilk bi anlatırım kuaföre. ona göre davranır die ümit ediyorum bide şey. böyle tek ağda yapacağı kısımı açıp dier tarafları kapatarak yapsın öyle desem yaparmı havlu faln örtse bişilerle kapansa yani nasıl olur valla bisey bilmemek zor ilk defa gitcem ya ne olur ne biter ondayım hala.ayh inşlallah çok memnun kalırım valla eğer istediğim gibi geçerse hep giderim :17: cesaret

Merhaba kızlar,
Ben bikini bölgemi hep jiletle aldım ama ön kısımları sadece. Arka kısımları yumuşak kısımları korkup alamadım zarar veririm diye. Açıkça söylemek gerekirse bikini bölgesinin ön arka her kısmını rahatça alabileceğim bir ürün,alet biliyorsanız paylaşır mısınız?

ben eldiven kullaniyorum cokda rahat oluyo
kesinlikle tavsiye ederim.....

bencede ağdaya gidin ben biraz evvel geldim tertemiz bir ay. önceleri biraz utanma oluyo ama 2 kere gittikten sora alışırsın inan insanın koası görmüyo ağdacısının gördüğü yerleri ama 1 ay tertemiz bebek gibi oluyosun 5 dakkada hallediveriyo:1:

işte elin kadını ya nebilim kocan görmüyo onun gördüğü yerleri diosun ya insan çekiniyo açıkçası ben hala karar veremiyorum kaldı ki madem açabiliyosun o zman lazere gitmek daha mantıklı değil mi ??

canım en guzelı aslınd alazer ama her butceyede uymayınca sana tavsıyem bu sıın ehlısıne agda salonuna gıdıceksın bırde sana bı sprey tavsıye edım XYLOCAİNE adlı sprey uyusturucu bıs prey anestesı uzmanları ve dıscıler dıs cekımnde kullanıyor ben bayagdır kullanıorum bu spreyı ve buyuk faydasını gorudm agda yapmadan bes dakıak once sıkıorum bıkını bolgeme usten asagı heryerıne elımle yayıyorum kıl koklerının altına ve bes dakıak ıcınde baslıorum agdaya hıc acımıor desem yerıdır uyusturuyor ben normalde mısla 9 da basladımsa 12 de ancak bıtırodum az olmasına ragmen mınık mınık alıcam dıye boynum kouyordu ama sımdık bes dakıakda uce dorde boluorum yapısdır cek :D lazere gıden arkadaslarada tavsıye ederım acınızı dındırı bır nemzede olsa bırde agdanı pudralı sır agda al hıc acı cekmezsın hem

canım en guzelı aslınd alazer ama her butceyede uymayınca sana tavsıyem bu sıın ehlısıne agda salonuna gıdıceksın bırde sana bı sprey tavsıye edım XYLOCAİNE adlı sprey uyusturucu bıs prey anestesı uzmanları ve dıscıler dıs cekımnde kullanıyor ben bayagdır kullanıorum bu spreyı ve buyuk faydasını gorudm agda yapmadan bes dakıak once sıkıorum bıkını bolgeme usten asagı heryerıne elımle yayıyorum kıl koklerının altına ve bes dakıak ıcınde baslıorum agdaya hıc acımıor desem yerıdır uyusturuyor ben normalde mısla 9 da basladımsa 12 de ancak bıtırodum az olmasına ragmen mınık mınık alıcam dıye boynum kouyordu ama sımdık bes dakıakda uce dorde boluorum yapısdır cek :D lazere gıden arkadaslarada tavsıye ederım acınızı dındırı bır nemzede olsa bırde agdanı pudralı sır agda al hıc acı cekmezsın hem

ay inşallah işe yarar bu uyuşturucu ben dah önce emla da kullandım ama istedğim yer uyuşmadı . bi de uyuşturucu ya bu bi yan etkisi olur mu die de düşünüyorum açıkçası:) ama çook tesekkür ederim :):)

bu sprey uyuştşrucu gerçekdende uyuşturuyomu his edilmiyecek şeklilde?banda yazarmsınız

Kızlar kesinlikle eldiven. Jilete alışmış olanlar direkt ağdaya geçmesinler. Geçemezler zaten. Çünkü ağdayla 20-30 kökü birden çekmeye dayanamazsınız. Özellikle arka yumuşak kısımlarda çok zor olur. Kuaföre gitmeyi de tavsiye etmiyorum. Bence doktor ve eşiniz harici kimseye açmayın oranızı.

Eldivenle 2-3 tane, hatta acı eşiğinize göre tek tek alma imkanı bile var. Ama ağdada bu yok maalesef. Arka taraftaki göremediğiniz yerleri de almak çok kolay eldivenle. Almaya alıştıkça ileriki dönemde ağdaya geçersiniz. Ama ilk geçiş aşamasını eldivenle tavsiye ederim.

Kızlar kesinlikle eldiven. Jilete alışmış olanlar direkt ağdaya geçmesinler. Geçemezler zaten. Çünkü ağdayla 20-30 kökü birden çekmeye dayanamazsınız. Özellikle arka yumuşak kısımlarda çok zor olur. Kuaföre gitmeyi de tavsiye etmiyorum. Bence doktor ve eşiniz harici kimseye açmayın oranızı.

Eldivenle 2-3 tane, hatta acı eşiğinize göre tek tek alma imkanı bile var. Ama ağdada bu yok maalesef. Arka taraftaki göremediğiniz yerleri de almak çok kolay eldivenle. Almaya alıştıkça ileriki dönemde ağdaya geçersiniz. Ama ilk geçiş aşamasını eldivenle tavsiye ederim.

Canım eldiveni denedim. Evet arka kısımlarda baya işe yaradı ama ön kısımları kesinlikle alamadım.
Çok sertler ve acı çekiyorum.

aynen tüm söyleidklerine katılıorum . eldiven yavaş ama iyi iş çıkarıyo hem çok uzatmaya da gerek yok tüyleri. aslında bkmadan alınca insan daha cesaret ediyo bence arka bu yüzden kolay . ön taraf da bellli bi zamndan sonra uyuşuo .ama çok zman alıyo .

aynen eldiven en ucuz ve güvenilir yöntem ilk yaptığımda hiç abartmıyorum 8 saat sürdü ama yılmadım acıdan bayılacak hale gelsem bile bırakmadım çünkü jilet baya setleştirmişti tüyleri ama sonraki 3 saat sürdü zamanla hızlanıyo arkadaşımın yengesi 15dakikada bitiriyomuş o günlere ulaşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum :9:

aynen eldiven en ucuz ve güvenilir yöntem ilk yaptığımda hiç abartmıyorum 8 saat sürdü ama yılmadım acıdan bayılacak hale gelsem bile bırakmadım çünkü jilet baya setleştirmişti tüyleri ama sonraki 3 saat sürdü zamanla hızlanıyo arkadaşımın yengesi 15dakikada bitiriyomuş o günlere ulaşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum :9:

dün bende temizledim agdaya gidemedim zor olsada az da kalsa dayandım yaptım teetmiz oldu

Back