bikini bölgesi için kuaföre giden bayanlar

mehel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
938
230
123
Manisa
kızlar 3 aylık hamileyim ve hamileliğin ilerleyen dönemlerinde zorlanacağım için ağdacıya gideyim diyorum. normalde evde kendim yapıyorum. acaba ağdacılar nasıl alıyor, küçük küçük mü? yoksa birden çekiyorlar mı? benim canım çok tatlı evde yaparken bile yavaş yavaş yaparım. acaba acısı aynı mı olur onların yaptığıyla benim yaptığım?

bu zamana kadar neden gitmemişim dıyeceksın emın ol .. işinin ehli temız bır yere gıtmelısın ...

bencede gitmelisin bende hamileyim 4 aylık her ay giderim, evde uğraştığına değmiyor, kuaför çabuk bitiriyor.

canım, kuaför yavaş yavaş yapmaz yalnız :) yani birden çeker, gider. canım tatlı diyorsun. eh, kuaföre gideceksen o acıya katlanman gerek. ben ağda ile yapıyorum birden çekiyorum. :) öylesi daha rahat oluyor. birden çekince acıyor azıcık ama sonra geçiyor. küçük küçük alıpta, acıyı yavaşça yaşamaktan iyidir

kizlar, bir sey sormak istiyorum. Bikini bolgesi her acidan cok hassas bir bolge. Kuaforler nasil bir agda kullaniyorlar? Yani tek kullanimlik agdalar mi, ya da nasil hijyen saglaniyor? Kimisi de diyor ki ağda yapisi itibariyle mikrop barindirmaz...

roll on agdalar ortak kullanılıyor bildigim kadariyla..

Paylasirsaniz sevinirim, kuafore gitmeye karar verdim ama bu hijyen meselesini sizden ogrenmem gerek. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…